24 / 04 / 2024

Bursa Nilüfer yatırımları

Bursa Nilüfer yatırımları

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada karavanı ile makamını Kültür Mahallesi’ne taşıdı. Vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen Başkan Bozbey, Kültür Mahallesi’ne pazaryeri ve 3 yeni park yapacaklarını söyledi.

Bursa Nilüfer fark yaratacak projelerle buluşacak!

Kentin sosyal, kültürel ve spor hayatına yeni projelerle katkı koyacak olan Bursa Nilüfer Belediyesi yeni yılda Huzurevi, Karaman Dernekler Yerleşkesi, İbrahim Yazıcı Stadyumu, Cimnastik Salonu gibi dev yatırımları halkla buluşturacak.

Bursa Nilüfer'de iş merkezi inşaatında göçük meydana geldi!

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde özel bir şirkete ait iş merkezi inşaatında,yağan yoğun yağmurun etkisiyle güçsüzleşen toprak, inşaatın bitişiğindeki yol ile beraber çöktü.

Bursa Nilüfer'de kentsel dönüşüm şart!

Adalet ve Kalkınma Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ile yönetim kurulu üyeleriyle oluşan heyet Yeni Dönem Gazetesi'ni ziyaret ederek köşe yazarlarıyla buluştu. Heyet Bursa'daki dönüşümden bahsetti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Emy Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Emy Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nader Mohammad Husseın Lambaz ve Nilüfer Lafiş ortaklığında kuruldu.

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Yaylacık Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa'da büyük yatırımlar için arsa bulunmuyor!

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü haline geldi. Yatırımcılar büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.

Weltew Home 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de açtı!

Koronavirüs sebebiyle yaşanan pandemi günlerinde de yatırımlarına hızla devam eden Weltew Home, Türkiye’deki 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de hizmete açtı.  

Türk Kızılay Bursa'da yeni yatırımlar yapacak!

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın, Bursa'nın içinde üretim ve sanayi noktasında gelir getirici yatırımları olacak"

Bursa’da Akıllı Şehircilik yatırımları hızlandı!

Her yıl yaşanabilir şehirler sıralarda yer alan Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hız verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği geldi

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Bursa Yıldırım'da sağlık yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede sağlık yatırımları hayata geçirmeye devam ediy

Bursa'daki kamu yatırımları meclis gündeminde!

Bursa ilindeki kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bursa'da yabancı yatırımlar arttı!

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "İlk 250 Büyük Firma Araştırması'' ile ilgili konuştu. Burkay, yabancı yatırımların arttığını söyledi.

Bursa Nilüfer yatırımları Haberi

Bursa Nilüfer yatırımları


Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada karavanı ile mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Her hafta cuma günleri makamını bir mahalleye taşıyan Bozbey hem mahalleli ile görüşüyor hem de çalışmalarını sürdürüyor. Bu hafta makamını Nilüfer’in en sakin mahallelerinden biri olan Kültür Mahallesi’ne taşıyan Başkan Bozbey, vatandaşlarla bir araya geldi. Bozbey, Başkan Burada karavanında ilk görüşmesini Kültür Mahallesi Muhtarı Mustafa Göker ile gerçekleştirdi.

Kültür Mahallesi’nin sakin ve huzurlu, biraz daha gürültüden uzak kişilerin tercih ettiği bir mahalle olduğunu söyleyen Başkan Bozbey, “Mahallemizin kültürel sosyal eksiklikleri var. Önümüzdeki süreçte buradaki kültürel ve sosyal donatıları tamamlarsak farklı bir mahalle olacak. 2019 yılında yapılacak pazaryeri ile ilgili projeyi Kültür Mahalle Komitesi’ne sunacağız. Altı pazaryeri, üstü otopark olarak düşünüyoruz. Üstünün bir kısmı da sosyal amaçlı, eğitime yönelik...