19 / 04 / 2024

Bursa Orhaneli projeleri

Bursa Orhaneli projeleri

Bursa Orhaneli Devlet Hastanesi'ne kaplıca suyu getirilerek fizik tedavi merkezi kurulacak. İlçeye 2 bin yatak kapasiteli iki termal otel inşa edilecek.

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

TOKİ Bursa Orhaneli'ne müjdeyi verdi! 2+1, 3+1 yeni konutlar geliyor! 

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Orhaneli 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Orhaneli projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Orhaneli 2022 ucuz konut projesi...

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa Orhaneli'de konutta talep patlaması yaşanıyor!

Olaycom yazarlarından Mustafa Özdal bugünkü yazısında Bursa Orhaneli'de konut piyasasını kaleme aldı.

TOKİ Bursa Orhaneli başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Orhaneli projesinde yer alan 97 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları..

TOKİ Bursa Orhaneli kura sonucu 16.12.2021!

TOKİ Bursa Orhaneli kura sonucu 16.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Orhaneli kura sonucu 16.12.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bursa Orhaneli projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Orhaneli projesinde yer alan 97 adet konut satışa çıktı.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Bursa'da yeni metro hatları muhtarlara anlatıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen metro hattı projeleri, metro hattında yer alan mahallelerinin muhtarlarına anlatıldı. 

Bursa'da konut projelerinin maketleriyle katma değerli ihracat!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma  CNC işleme, lazer kesme ve 3 boyutlu yazıcı yöntemi kullanarak milimetrik ölçümlerle konut projeleri için maket hazırlıyor. 

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde son durum ne?

2021 yılı için Bursa'da hayata geçecek projeleri anlatan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gökdere'ye inşa edilen millet bahçesi projesi için açıklamalarda bulundu. 

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Orhaneli projeleri Haberi

Bursa Orhaneli projeleri

Bursa Orhaneli ilçesine bağlı Ağaçhisar köyündeki sıcak su kaynağı Orhaneli Devlet Hastanesi'ne akıtılacak. Yeni fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi Orhaneli'yi cazibe merkezi yapacak. Ağaçhisar köyündeki sıcak suyu 17 kilometre taşıyarak Devlet Hastanesi'ne bağlamak istediklerini belirten Orhaneli Belediye Başkam irfan Tatlıoğlu, projenin hayata geçmesi durumunda herkesin Orhaneli'nden bahsedeceğini söyledi. Tatlıoğlu, ayrıca ilçeye iki tane termal otel yapılarak termal turizmin başkenti olacaklarını ifade etti. 


Orhaneli Devlet Hastanesi'nin Avrupa Birliği normlarına uygun ilk kamu hastanesi olduğunu belirten, Başkan Tatlıoğlu, "Hastanemiz büyük bir emek verdikten soma açıldı. Şu an dolmaya başladı. Türkiye'nin en güzel hastanesi olması için bazı çalışmalar yapmamız gerektiğine inanıyoruz. Hastanemizde fizik tedavi bölümü var. Bir arkadaşımız özelleştirerek bu fizik tedavi bölümünü açtı. Bizler sıcak su getirerek hastanemizi Türkiye'nin önemli rehabilitasyon merkezlerinden...