29 / 03 / 2024

bursa özel hastaneleri

bursa özel hastaneleri

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa'da 667 sayılı OHAL KHK'sı kapsamında kamulaştırılan özel hastanelere ilişkin soru önergesi hazırladı..

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

Yolçatı 2 lansmana özel fiyatlarıyla satışta! Yeni proje!

Karnur İnşaat tarafından, Bursa'nın Nİlüfer ilçesi Yolçatı Köyü yolunda yükselen Yolçatı 2 lansmana özel fiyatlarıyla satışta. Peki Yolçatı 2 projesinde daire fiyatları ne kadar? Yolçatı 2'da hangi konut tipleri yer alıyor, teslimler ne zaman? İşte Yolçatı 2 ile ilgili ayrıntılar...

Bursa'da Karapınar’da kentsel dönüşüm alanının temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanındaki birinci etap temel atma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, daha güzel bir Bursa yaratmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

İnci Mahall Akçalar'da lansmana özel indirim fırsatı! Yeni proje!

İnci Mahall Akçalar projesinde lansmana özel indirim fırsatları sunuluyor. Bursa'da hayata geçirilen projenin teslimlerinin 18 sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Milyonlarca kişiye şok! Özel hastanelerde yüzde 40 zam bombası! SGK sisteminden ayrılıyorlar!

SGK'nın, özel hastaneleri tüm branşlarda anlaşmaya zorlamasıyla, bazı özel hastaneler SGK sistemi dışında kaldı. Devlet hastanesinde randevu bulamayan hastalar, özel hastanelerde fahiş rakamlarla karşılaşıyor. Şimdi de yüzde 40 zam gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Bursa Mustafa Kemal Paşa Temizlik işçi alıyor

Bursa'da Mustafa Kemal Paşa Temizlik, özel güvenlik görevlisi olarak istihdam etmek üzere 1 işçi alımı yapacağını açıkladı. Açıklamaya göre son başvuru tarihi 15 Nisan 2022 tarihi.

Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'nda inşaat yapılamayacak!

Özel Orman Hissedarı Hüseyin Cihangir Dönmez, Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'nındaki inşaat yasağını kaleme aldı. 

Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'na inşaat yapılamayacak!

Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'nın 460 dönümlük kısmında inşaat yapılamayacak. Peki bu karar nasıl alındı? Özel Orman Mesul Müdürü Hüseyin Cihangir Dönmez, anlattı...

Bursa’da yapı stokunun beton ve demir kalitesi düşük!

Bursa ve çevresinde kamu ve özel sektör yatırımlarında hızlanma gözlemlediklerine vurgu yapan Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay, Bursa’da kentsel dönüşüm kapsamındaki alanlarda yapı stokunun beton ve demir kalitesinin en düşük seviyede olduğunu belirtti.

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

Bursa'da deprem riskli hastane binası özel okula kiralandı!

Bursa Ertuğrulgazi'de bulunan Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi, depreme dayanıksız olduğu sebebiyle kapatılmıştı. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca,"Depreme dayanıksız denilerek kapatılan Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin bir özel okula 10 yıllığına kiraya verildiğini öğrendik" dedi...

Bursa'da kaçak hafriyat dökümüne 265 bin 497 TL ceza!

Bursa'da jandarmanın helikopterle yaptığı denetimler sırasında, izinsiz olarak hafriyat döktüğü belirlenen özel firmaya 265 bin 497 TL ceza kesildi...

Bursa'da YHT şantiyesindeki hırsızlığı özel ekip çözdü!

Bursa'nın Gürsu ilçesinde inşaatı süren Yüksek Hızlı Tren (YHT) şantiyesinden yaklaşık bir ay önce yaşanan hırsızlık olayını İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çözdü.

bursa özel hastaneleri Haberi

bursa özel hastaneleri


CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa'da 667 sayılı OHAL KHK'sı kapsamında kamulaştırılan özel hastanelere ilişkin soru önergesi hazırladı. Sarıbal sorularının Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından yanıtlandırılmasını istedi.


Sarıbal önergesinde "Bursa’da 15 Temmuz darbe girişimi sonrası çıkarılan 667 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile iki özel hastane (Özel Bahar Hastanesi ve Özel Rentıp Hastanesi) kamulaştırılarak Sağlık Bakanlığına devredilmiştir. 


8 Ağustos 2016 tarihinden itibaren Özel Bahar Hastanesi, Bursa Devlet Hastanesi'ne bağlı Osmangazi ek hizmet binası; Özel Rentıp Hastanesi ise Yüksek İhtisas Hastanesi'ne bağlı Nilüfer ek hizmet binası olarak hizmet vermeye başlamıştır. 


Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin verdiği bilgilere göre bu hastanelerde, bağlı bulunduğu kamu hastanelerinde görevlendirilen personel tarafından hizmet verilmektedir. 


Öte yandan Bursa’da yerel basında çıkan haberlere göre bu hastaneler için satış kararı...