29 / 03 / 2024

bursa satılık taşınmaz

bursa satılık taşınmaz

Bursa İli Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 30 milyon 733 bin 745 TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den 13.7 milyon TL'ye satılık taşınmaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından mülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait taşınmazlar 13 milyon 707 bin 999 TL'ye satışa çıkarıldı.

Sahibinden kiralık veya satılık dönemi sona mı eriyor?

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği kapsamında 'sahibinden kiralık veya satılık dönemi'nin sona ereceği söyleniyor. Buna göre sahibinden ev almak ya da kiralamak isteyenler 25 bin TL'lik ceza geliyor.

Tuzla'da satılık arsa 18 milyon TL'ye!

T.C. İstanbul Anadolu Satış Memurluğu İstanbul Tuzla'da yer alan arsa nitelikli taşınmaz ihale açık artırma suretiyle yapılacaktır. 18 milyon TL muhammen bedelle satışa sunulan taşınmazın ihalesi 24 Eylül'de yapılacak. 

Antalya'da 8.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kepez İlçesi, Kütükçü Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Taşınmazın satış bedeli 8 milyon 981 bin 400 TL olarak belirlendi.

Esenyurt'ta 10 milyon TL'ye satılık fabrika ve arsası!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi tarafından Esenyurt'ta yer alan fabrika ve arsası 10 milyon TL'ye satılıyor. Taşınmazın satış günleri 02/10/2017 ve 01/11/2017 tarihleri olarak belirtiliyor.

Kahramanmaraş'ta 3.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kahramanmaraş İl, Afşin İlçesi'nde Şekerözü mevkinde yer alan mermer fabrikası ictadan satışa çıkarılıyor. Taşınmazın bedeli ile 3 milyon 881 bin 785 TL olarak belirlendi.

Pendik Kurtköy'de satılık taşınmaz 15,2 milyon TL'ye!

Pendik Belediyesi tarafından Pendik Kurtköy'de yer alan taşınmaz satışa sunuluyor. İhalesi 3 Ağustos 2017'de gerçekleştirilecek taşınmazın satış bedeli 15 milyon 229 bin 325 TL olarak belirtiliyor.

İstanbul Küçükçekmece'de 3,5 milyon TL'ye satılık taşınmazlar!

İstanbul Küçükçekmece'de Avcılar ve Sefaköy'de yer alan taşınmazlar toplam 3 milyon 500 TL bedelle satılıyor. Küçükçekmece 1. İcra Dairesi tarafından satışa çıkan taşınmazların 1. satış günü 29 Ağustos 2017 tarihi olarak belirtiliyor.

Ordu Büyükşehir'den 24.5 milyon TL'ye satılık çarşı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu'daki Çarşı Kompleksi ve Alışveriş Merkezi satılıyor. Taşınmaz için toplam muhammen bedeli 24.5 milyon TL olarak belirlendi..

EGO'dan Ankara Mamak'ta 95.7 milyon TL'ye satılık taşınmaz!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi EGO Genel Müdürlüğü, Mamak'taki taşınmazını 95.7 milyon TL'ye satıyor..

bursa satılık taşınmaz Haberi

bursa satılık taşınmaz

Bursa İli Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 30 milyon 733 bin 745 TL olarak belirlendi.

1 - Mülkiyeti belediyemize ait yukarıda niteliği belirtilen gayrimenkul 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ihale ile peşin bedelle satılacaktır.
2 - Bu husustaki ihale 09/10/2020 Cuma günü Saat: 14:30’dan itibaren Encümen Salonunda, Belediye Encümeni’nce yapılacaktır.
3 - İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini 1.000,00 TL (Bin Lira) karşılığında Belediyemiz Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’nden temin edebilirler. (Şartname başvuru öncesi idarede ücretsiz görülebilir)
4 - Yukarıda belirtilen satışı yapılacak taşınmazlara ait % 3 Geçici teminatı Belediyemiz Veznesine nakit olarak veya süresiz teminat mektubu olarak verilebilir.
5 - İhaleye...