20 / 04 / 2024

bursa tamamlanamayan site

bursa tamamlanamayan site

Bursa'da 27 sene önce inşasına başlanan 110 konutluk site tamamlanamadı. Çeşitli sebeplerle arsa sahibi ve müteahhitlerle davalık olan kooperatiftekiler, şirketten ve müteahhitten şikayetçi oldu.

Bursa'da inşaatı tamamlanamayan sitenin sakinlerinden çağrı!

Bursa'da 27 sene önce inşasına başlanan 110 konutluk site tamamlanamadı. Çeşitli sebeplerle arsa sahibi ve müteahhitlerle davalık olan kooperatiftekiler, şirketten ve müteahhitten şikayetçi oldu.

Bursa-Osmaneli Demiryolu projesi için ihaleye çıkılıyor!

2012 yılından bu yana bir türlü tamamlanamayan Bursa-Osmaneli Demiryolu projesi için ihaleye çıkılıyor.

Bursa'da kentsel dönüşüm mağdurları mecliste hak aradı!

Bursa’da kentsel dönüşüm kapsamında daireleri yıkılan ancak açılan davalar ve 1 Ekim’de yönetmeliğin değişmesiyle mağdur olan 88 site sakini Büyükşehir Meclisi’nde haklarını aradılar. 

Bursa'da inşaatı tamamlanamayan cami 13 milyona satışta!

Bursa'da 5 kişinin dernek kurarak 7 yılda ancak kaba inşaatını bitirebildiği cami 13 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. 

Bursa'da 191 site kentsel dönüşüme girdi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, "191 sitede 8 bin dairede kentsel dönüşüm başladı. Bitişik nizam binalarda da ada bazında dönüşüm başlayabilir"

Bursa'da belediyeler kentsel dönüşüme hız verdi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentsel dönüşümü hızlandırmak için aldıkları 0,50 emsal artışı kararının kentte ayrı bir sinerji ve hareket yarattığını belirterek, "20'nin üzerinde site başvuruda bulunarak belediyemizden onay aldı.

Bursa'da site bazında ilk dönüşüm Nilüfer Sitesi'nde yapılacak!

Kentsel dönüşümün garantörü: Altepe Bursa'da ilk gerçek site bazındaki kentsel dönüşüm projesine Nilüfer Sitesi sakinleri imza atıyor...

Mudanya'da inşa edilecek site için 100 zeytin ağacı söküldü!

Bursa'da zeytinciliğin merkezi olan Mudanya ilçesinde bir bina inşaatı için ağaç kıyımı yaşandı. Mudanya'nın Güzelyalı Mahallesinde yapılacak site sebebiyle 2 saat içerisinde 100 kadar zeytin ağacı dozerlerle söküldü.

Nilüfer Belediyesi en güzel fabrika, ev ve site bahçesini seçti!

Bursa Nilüfer’de halkı çevre düzenlemesine özendirmek amacıyla başlatılarak geleneksel hale gelen ‘ en güzel fabrika, ev ve site bahçesi ’ yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.

Bursa Güzelbiryer'de site içi ulaşım seferi başladı! 305 bin TL'ye 2+1!

Shuttle hizmeti verecek mini golf aracı, Güzelbiryer’de düzenlenen törenle hizmete başladı. İlk seferi Koray Güzelbiryer Site Yöneticisi Cemal Tuzcuoğlu ile Koray İnşaat Satış Müdürü Vildan Alpergün başlattı

Bursa GüzelBirYer'de kıran kırana okey turnuvası!

Koray İnşaat 'ın Bursa 'ya armağanı Bursa GüzelBirYer, GüzelBirTavla turnuvasıyla başladığı site içi etkinliklerine okey turnuvasıyla devam etti. Koray Bursa Güzelbiryer Müdürü Vildan Alpergün, 'şženliklerle site içi yaşamı daha keyifli hale getiriyoruz'

Bursa GüzelBirYer, site içi şenliklerine başladı!

Koray İnşaat 'ın Bursa 'ya armağanı olan Bursa GüzelBirYer, yıl boyunca devam edecek site içi şenlikler için düğmeye, tavla turnuvasıyla bastı. “GüzelBirTavla Turnuvası ” adıyla gerçekleştirilen turnuvaya çok sayıda site sakini katıldı...

Gintaş İnşaat'tan Bursa Butik 16 projesi!

Gintaş İnşaat Arnavutluk'a toplu konut, Bursa'ya butik site yapıyor

bursa tamamlanamayan site Haberi

bursa tamamlanamayan site

Bursa'da bir kooperatifin 27 yıl önce inşasına başladığı 110 konutluk site tamamlanamadı. Çeşitli sebeplerle arsa sahibi ve müteahhitlerle davalık olan kooperatiftekiler, şirketten ve müteahhitten şikayetçi olurken, ölüm tehdidi karşılaştıklarını da dile getirdi. Bursa’da 1994'te kurulan kooperatif, topladığı üyeler ile 110 konutluk site inşa etmek için harekete geçti. Sözcü'de yer alan habere göre; Kooperatif yönetimi sitenin yapılacağı arsayı, sahibi Serdar D.nin başka bir arsasına yurt binası inşa etme karşılığında alacaklarına ilişkin anlaştı. 

Fakat anlatılan iddialarda, Serdar D.'nin, kendisiyle yapılan sözleşmeye uyum sağlamayarak, arsanın tapusunu kooperatife vermediği belirtildi. Kooperatif yönetimi de arsanın tapusunu almak amacıyla 2005'te yasal yollara başvurdu. 10 yıl boyunca süren dava süreçlerinde Serdar D. kooperatif tarafından kendisi için inşa edilen yurtları işletirken, sitenin inşası ise bu zamanlarda durduruldu. Davanın...