26 / 04 / 2024

bursa termal tesisleri

bursa termal tesisleri

BURSA Büyükşehir Belediyesi 'Bütünşehir Yasası'nın çıkması ile birlikte bölgedeki yatırımlarını arttırdı. Belediye, Büyükorhan'ın Düğüncüler köyünden çıkan termal suları değerlendirmek için çalışmalara başladı.

Bursa'da termal turizm 11 kat büyüdü!

2000 yılında bu alanda yurtdışından 800 hastayı ağırlayan Bursa, bu sayıyı 2014 yılında 10 bine çıkardı. Kentte sağlık serbest bölgesi kurulmasının turizm gelirlerini daha da artıracağı belirtiliyor.

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

İsmet Karaca'dan Bursa'da termal alanına ev ve dükkan inşa edilmesine tepki!

Bursa'nın Sıcaksu bölgesinde termal sağlık turizmine hizmet verilmesi için kamulaştırılan alanda 690 adet konut ve 92 dükkan inşa edilecek. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, konuya ilişkin tepkisini dile getirdi.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Bursa Sıcaksu'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesine CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca'dan tepki geldi. Karaca kentsel dönüşüm ile Bursa'nın termal kimliğinin kaybolacağını düşünüyor. 

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa'da yapılan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin ikinci etap inşaatı için yüklenici firmaya yer teslimi yaptı. 

Erzurum Büyükşehir'den Pasinler'e 15 bin 250 metrekarelik termal tesis!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizmini çeşitlendirmek amacıyla 15 bin 250 metrekare büyüklüğündeki alanda Pasinler Termal Tesisleri'ni inşa edecek.

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Bursa Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde önceki dönem belediye yönetimi tarafından yapımına başlanan Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaatı seçimin ardından durduruldu. Seçimden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Sosyal Tesis binası inşaatı bekliyor.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yılların özlemi olan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yıllardır yapılması beklenen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin bir an önce ilçeye kazandırılması için çalışmalara başlandı.

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Gemlik Termal Turizm Tesisi'nin inşaatı hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan Termal Turizm Tesisinde inşaat hızlandı

Kervansaray Termal Otel icradan 73 milyon TL'ye satışta!

Bursa'da 1990'da inşa edilen Kervansaray Termal Otel yeniden satışa çıktı. 73 milyon istenen tarihi otelin ihalesi 4 Mart'ta düzenlenecek.

bursa termal tesisleri Haberi

bursa termal tesisleri

İlçelerin zenginliğini ortaya çıkarmak, kırsal kesimin gelişmesi, kalkınması ve göç vermemesi için özellikle dağ bölgelerindeki yatırımlara yoğunlaştıklarını belirten Başkan Altepe, Düğüncüler köyünün de bu çerçevede turizm Ölçekli güzel bir termal tesise kavuşacağını söyledi. Balıkesir'in Dıırsunbey ilçesiyle komşu olan, il sınırında yer alan Düğüncülerin termal sular açısından zengin olduğunu ve bölgenin dört bir yanına şifalı sular dağıttığını belirten Başkan Altepe. "Doğayla uyumlu ahşap yapılan, sosyal donatı alanları ve ekstra düzenlemelerle nefes alınacak mekanlar planlıyoruz. Çalışmalar tamamlandığında. orman ve su kaynaklarıyla iç içe, insanların kalmak isteyeceği, huzur bulacağı ve aynı zamanda tedavi göreceği önemli bir merkez ortaya çıkacak" diye konuştu. 



Şehir Gazetesi...