26 / 04 / 2024

bursa tuna gençlik merkezi

bursa tuna gençlik merkezi

Osmangazi Belediyesi tarafından Tuna Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Tuna Gençlik ve Spor Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa'da yapılan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin ikinci etap inşaatı için yüklenici firmaya yer teslimi yaptı. 

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Mustafakemalpaşa'da inşa edilen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisi inşaatı için yüklenici firmaya teslim yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım yapılacağını müjdeledi.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yılların özlemi olan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Bursa Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi yükseliyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Bursa Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi, Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Bursa Görükle’ye ikinci gençlik merkezi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Görükle’ye ikinci gençlik merkezini inşa edeceklerini müjdeledi.

Bursa Büyükşehir'den yeni gençlik merkezi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Görükle Gençlik Merkezi, törenle hizmete açıldı. 

Bursa Gürsu gençlik merkezine kavuşuyor!

BursaGürsu Belediyesi tarafından bölgede  hayata geçirilen gençlik merkezi’nin inşası devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca yürütülen çalışmalar hızlandı. 

Bursa Tuna Gençlik ve Spor Merkezi açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Tuna Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Tuna Gençlik ve Spor Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Görükle Gençlik Merkezi Eylül'e yetişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, büyükşehir tarafından Görükle’ye kazandırılan ‘Gençlik Merkezi’ projesinin Eylül'e yetişeceğini söyledi.

Bursa Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Görükle’de hayata geçirilen Bursa Gençlik Merkezi tamamlanıyor.

bursa tuna gençlik merkezi Haberi

bursa tuna gençlik merkezi

Osmangazi Belediyesi ardı ardına yaptığı yatırımlarla Bursa’ya modern spor tesisleri kazandırmayı sürdürüyor. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, spor alanında yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Osmangazi Belediyesi, temelini geçtiğimiz yıl Mayıs ayında attığı Tuna Gençlik ve Spor Merkezi’ni kısa bir sürede tamamlayarak vatandaşların hizmetine açtı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Tuna Gençlik ve Spor Merkezi’nin açılış törenine AK Parti Bursa Milletvekillileri Osman Mesten ve Müfit Aydın, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Çömez, Tuna Mahallesi Muhtarı Sadettin Göktaş, Tunaspor Yöneticileri, sporcular ve vatandaşlar da katıldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Tuna Gençlik ve Spor Merkezi’nin açılışında yaptığı açıklamada, “Spor alanındaki yatırımlarımızla Türkiye’de bu alanda öncü olmaya devam ediyoruz. Belediyelerimizin ciddi spor tesisleri var.  Bu spor tesislerindeki asıl hedefimiz,...