24 / 04 / 2024

bursa uluabat gölündeki ada satılık

bursa uluabat gölündeki ada satılık

Uluabat Gölü'nde, varisler arasındaki anlaşmazlık nedeniyle 2003 yılında satışa çıkarılan ve 6 milyon lira bedel istenen ada, 12 yıldır alıcı bekliyor. Organik tarım yapılan adada 300'e yakın zeytin ağacı bulunuyor.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

Adana Göl Mahallesi sakinlerinden kentsel dönüşüme tepki!

Adana'da kentsel dönüşüm projesine dahil edilen Göl Mahallesi'ndeki vatandaşlar Adana Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ'ye tepki gösterdi.

İnşaat sektöründeki en güçlü 6 isim!

Capital tarafından 17'nci defa iş dünyasının en güçlü 30 ismi belirlendi. Bu isimlerde inşaat sektörünün temsilcileri de yer alıyor. İşte inşaat sektöründeki en güçlü 6 isim...

İznik Gölü kenarındaki Zeytinyağı Fabrikası mevzuata aykırı inşa edildi iddiası!

Mahkeme, Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Murat Evke’nin kızına ait olan İznik Gölü’ne 500 metre uzaklıkta yapılan Zeytinyağı Fabrikası’nın ÇED yönetmeliğine aykırı olduğunu belirtti. 

Çevre derneklerinden Salda Gölü'ndeki inşaat çalışmaları açıklaması!

Birinci derece doğal sit alanı olan Salda Gölü’ndeki çalışmalar gündemden düşmüyor. Gölün kıyısında hayata geçirilen millet bahçesinin korumak yerine yoğunluğu yükselteceği ifade ediliyor. 

İnşaat sektöründeki hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

Fortune Dergisi tarafından bu sene 11'incisi hazırlanan 'Türkiye'nin en güçlü 50 iş kadını listesi' belli oldu. Peki inşaat sektöründeki hangi isimler 50 Güçlü Kadın CEO listesinde yer aldı?

Michael Schumacher'in İsviçre Cenevre Gölü'ndeki evi satışa sunuldu!

Formula 1'in 7 kez şampiyonluk kazanan rekortmen pilotu Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher, İsviçre Cenevre Gölü'ne nazır, 'Aşk yuvamız' dedikleri evi 5.8 milyon Euro'ya satıyor...

İznik Gölü’ndeki imar planı değişikliğine mahkemeden dur kararı!

Bursa 2'nci İdare Mahkemesi, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 25 Şubat 2020 tarihinde kabul edilen İznik Gölü Nazım İmar Planı’nın yürütmesinin durdurulması kararını verdi.

Salda Gölü'ndeki derin çukur havadan görüntülendi! 

Salda Gölü'nde iş makinesi ve kamyonların beyaz kuma zarar vermesinden sonra geriye iş makinelerinin kazdığı derin çukur havadan görüntülendi...

Salda Gölü'ne makineli araç sokan yüklenici firmaya ceza verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı yaptığı açıklamada Salda Gölü'ndeki inşaat alanına makineli araçların girmesi nedeniyle yüklenici firmaya sözleşmesindeki cezai hükümlerin işletildiğini belirtti.

Salda Gölü’nde inşaat başladı!

Salda Gölü'nde inşaat çalışmaları başladı. CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Salda Gölü’ndeki iş makinelerinin çalışma görüntüsünün yer aldığı bir video paylaştı...

Bursa'ya 'Cristiano Ronaldo' etkisi! Uluabat Gölü'ndeki adaya ilgi arttı!

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun corona virüsten korunmak için kendisini adada karantina altına almasındasn sonra Bursa Uluabat Gölü'ndeki adaya ilgi arttı.

bursa uluabat gölündeki ada satılık Haberi

bursa uluabat gölündeki ada satılık

Karacabey'de, Avrupa Tabiat Mirası Vakfı tarafından 2011'de "Avrupa Leylek Köyü" ilan edilen Eskikaraağaç Mahallesi'nden bir grup kişiye dedelerinden, Uluabat Gölü'nde yer alan 90 dönümlük ada miras kaldı. Miras paylaşımında anlaşamayan varisler, adayı 2003'te satışa çıkardı.


Varislerden Nedim Bulut tarafından organik tarım yapılan adada 300'e yakın zeytin ağacı bulunuyor. Kıyıdan yaklaşık 1 kilometre açıktaki ada, her yıl mayıs ayında düzenlenen "Uluslararası Leylek Şenliği"nde yerli ve yabancı turistler tarafından ziyaret ediliyor.


Nedim Bulut, yaptığı açıklamada, mirasçı sayısının çokluğu nedeniyle paylaşımda sorunlar yaşadıklarını anlattı.


Adayı bundan dolayı satışa çıkardıklarını söyleyen Bulut, "Ada üzerinde sofralık zeytin ağaçları, başka meyve ağaçları var. Güzel bir adadır. Talip olanlar benimle irtibata geçsin. 6 milyon lira istiyoruz. Gerçekten alıcı olacak kişiye fiyat konusunda yardımcı oluruz. Turizm yatırımı için uygun bir...