19 / 04 / 2024

Bursa Yenişehir yatırım

Bursa Yenişehir yatırım

Yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Yenişehir’deki yedi mahallenin bağlantı yollarının açılışı yaptı ve Dereköy Camii’nin restorasyonu ilk harcı döktü

'Yeni nesil sosyal arsa projeleri' konut yatırımının cazibesini sarsıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi yatırımcıları farklı alternatif eğilimlere yöneltiyor.   Sektörde ‘yeni nesil yatırım’ olarak bilinen sosyal arsa projelerine talebin artması konut yatırımının  cazibesini sarsıyor. 

Bakan Uraloğlu: 2028'e kadar 1006 kilometre yeni otoyol yatırımı gerçekleştireceğiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu 2028'e kadar gerçekleştirecekleri projelere ilişkin bilgi verdi. Bakan Uraloğlu 2028 yılına kadar 1006 kilometre yeni otoyol yatırımı yapacaklarını söyledi.

İslam Memiş kimsenin beklemediği bir yatırım tavsiyesinde bulundu! Ne altın, ne dolar ne de gümüş! Servet kazandıracak

Her yıl yeni bir yatırım aracı ile yatırımcıların tanıştığını söyleyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kimsenin beklemediği bir yatırım tavsiyesinde bulundu.

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

İslam Memiş’ten büyük kâr ettirecek yeni yatırım tavsiyesi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çeyrek altın ve cumhuriyet altınındaki işçilik farklarına dikkat çekti. Gam altın yerine yeni bir yatırım aracını paylaşan Memiş, bunu arkadaşına önerdiğini söyledi.

Ünlü yatırım uygulaması Finfree, sosyal yatırım özelliğini açıkladı 

Borsada işlem yapan bireysel yatırımcı sayısının artması, sosyal yatırımcılık olarak adlandırılan yeni bir yatırım şeklinin doğuşunu da beraberinde getirdi. Sosyal yatırımcılık alanında günümüzde birçok gelişmiş ülkede yatırımcıların kullandığı en popüler yatırım stillerinden biri olarak öne çıktı.

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'da 120 milyon TL'lik otel yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü yazısında Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki yeni otel yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş, 200 yıllık binayı 5 yıldızlı otele çevirecek' başlıklı yazısı...

Yeni otel yatırımları pandemide katlandı!

Türkiye'de Kovid-19 salgını sürecinde 2020 yılında 137, 2021'in yedi aylık döneminde de 60 komple yeni otel yatırımına teşvik belgesi alındı. Türkiye'de 2023 yılına kadar da 20'si İstanbul'da, 14'ü Antalya'da olmak üzere toplam 99 yeni otel daha faaliyete geçecek. 

Trabzon'da yeni konut yatırımı hızlanmalı!

Trabzon’da 21 senedir faaliyette bulunan Saral Gayrimenkul’un sahibi Semih Sarıalioğlu, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalar yaptı. Sektörü değerlendiren Semih Sarıalioğlu, Trabzon'da konut yatırımı için imkanların ve fırsatların artış gösterdiğini dile getirdi.

Ordu'da 70 milyon TL'lik yeni tesis yatırımı!

MDF üreticisi Çamsan Ordu, 70 milyon yatırım yaparak yeni tesis inşa edecek. Tesis, 2021'de hizmete girecek.

Sinpaş GYO yeni gayrimenkul yatırım ortaklığı kuracak!

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazların, kısmi bölünmesi suretiyle, paylarının tamamı şirkete ait olan yeni bir gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulacak.

Bursa Yenişehir yatırım Haberi

Bursa Yenişehir yatırım


Bursa’nın tüm ilçeleriyle birlikte kalkınmasını hedefleyen Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir’de yedi mahallenin daha kolay ulaşımını sağlayacak olan bağlantı yolları ulaşıma açıldı. Yenişehir Karacaali Mahalle Meydanı’nda yapılan yedi mahallenin bağlantı yollarının toplu açılış töreni Yenişehirlilerden de büyük ilgi gördü. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, özellikle ilçelerde yolların çok önemli olduğunu belirterek, Yenişehir’de uzun zamandır beklenen bir hizmeti kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Altepe, eski dönemlerde yapılamayan ve Yenişehir Belediyesi’nin tek başına yıllarca yapamayacağı yatırımların bu dönemde yapıldığını belirterek, “Bu dönem hizmet dönemi. Yenişehir’e hizmet yağmaya devam edecek. Kırsalda ilçelerimizin desteklenmesi konusunda tüm çalışmaları yapıyoruz, sulama hatlarından göletlere, çarşıdaki restorasyondan Yenişehir kapalı pazar yerine kadar pek çok önemli ve güzel proje Büyükşehir ile birlikte gerçekleştiriliyor. Tarihi eserler de proje kapsamında gerçekleşiyor. Her...