18 / 04 / 2024

Bursa Ziraat Mektebi restorasyon

Bursa Ziraat Mektebi restorasyon

Bursa’nın en köklü eğitim ve öğretim kurumları arasında yer alan Bursa Ziraat Mektebi, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon çalışmalarıyla eski ihtişamına kavuşuyor.

Bursa Ziraat Mektebi restore ediliyor!

Bursa’nın en köklü eğitim ve öğretim kurumları arasında yer alan Bursa Ziraat Mektebi, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon çalışmalarıyla eski ihtişamına kavuşuyor.

Recep Altepe: Kırsala yatırımda engel yok!

Bursa Ziraat Odaları Platformu 1. Uludağ İstişare Toplantısı, sektörün tüm temsilcilerinin katılımıyla yapıldı. Toplantıda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe “Kırsala yatırımda hiçbir engel yok” dedi.

Bursa Boyacıkulu Mektebi restore edildi!

Bursa’da 5 asır önce eğitim hizmeti vermek için yaptırılan ve zamanla sadece yıkıntı cephe duvarları kalan Boyacıkulu Mektebi'nin restorasyonu tamamlandı.

Bursa Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yenilendi!

Osmanlı padişahı 2. Abdülhamid’in emriyle kurulan ve ‘Nazari ve Ameli Hüdavendigar Hamidiye Ziraat Mektebi’ adıyla 21 Mart 1891 tarihinde eğitime başlayan Bursa’nın köklü eğitim çınarı Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle geleceğe kök salıyor.

Bursa Boyacıkulu Mektebi restore ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Namazgah Mahallesi’nde harabe halinde duran yaklaşık 500 yıllık tarihi mektebi, ilk günkü ihtişamıyla aile sağlığı merkezi olarak bölgeye kazandırıyor.

Bursa Orhaneli Belediye Projesi başvuruları!

Bursa Orhaneli Belediye Projesi başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Bursa Keles TOKİ Konutları başvuru bedeli!

Bursa Keles TOKİ Konutları başvuru bedeli daire tiplerine göre değişiyor. Toplamda 80 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap satılık daire!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen proje talep örgütmelesi yöntemiyle geliştiriliyor.

Bursa Keles 2. Etap TOKİ başvuruları 2015!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülüyor. İşte Bursa Keles 2. Etap TOKİ başvuruları 2015 detayları...

TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuruları bugün son!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuruları bugün son. Toplamda 80 adet dairenin satışa sunulduğu projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin Bursa Keles şubesi tarafından kabul ediliyor.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuruları için yarın son gün. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin yürüteceği projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.

TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap başvuruları bugün başlıyor. Daire fiyatları 89 bin 548 TL'den başlangıç gösteren projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap başvuruları!

TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap başvuruları 14 Eylül itibariyle başlayacak. Toplamda 2 adet konutun açık satışa sunulduğu projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul edilecek.

Bursa Ziraat Mektebi restorasyon Haberi

Bursa Ziraat Mektebi restorasyon

Bursa’da 1891 yılında ‘Hüdavendigar Numune Çiftliği Ziraat Mektebi’ adıyla eğitim öğretime başlayan ve Cumhuriyet’ten sonra “Bursa Ziraat Mektebi” olarak öğrenci yetiştiren okul, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan restorasyon çalışmalarıyla yenileniyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, üç adet tarihi yapıdan oluşan okulda, yapılara yönelik yenileme çalışmaları için Eylül 2019 tarihinde yer teslimi yapıldı. 1-2-3 olarak isimlendirilen ve metrekare olarak en büyük alana sahip olan 3 numaralı yapı ile tek katlı ve derslik olarak kullanılacak olan 2 numaralı yapıda çalışmalar sürüyor. Çalışmalar tamamlandığında eğitim sınıfları, müze, kütüphane, konferans salonu ve idari alanlar olmak üzere bölümler meydana getirilecek.

Çalışmalar hızlanıyor

Bursa Ziraat Mektebi’ndeki çalışmaları yerinde denetleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yetkililerle birlikte okulu gezerek ihtiyaçlar ve eksiklikler hakkında bazı bilgiler aldı. Yüz...