20 / 04 / 2024

bursagaz yönetim binası

bursagaz yönetim binası

Törende konuşan Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, 2004 yılından bu yana pek çok ilke imza attıklarını, sektöre öncülük eden uygulamaları yenilikçi bakış açısıyla gerçeğe dönüştürdüklerini söyledi...

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in Sincan'daki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)  Birleşim Varlık Yönetim A.Ş. Ankara Sincan’daki fabrika binasını satışa çıkardı.

Ytong Yönetim Merkezi, LEED GOLD Sertifikası aldı!

Çevre dostu ürünleri ve sürdürülebilir yapılaşma konusunda yaptığı öncü çalışmalarla tanınan Türk Ytong’un Yönetim Merkezi Binası, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen “LEED Gold” sertifikasını aldı...

Çanakkale Yeşil Yerel Yönetim Binası'nın inşaatında sona gelindi!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımı hızla devam eden Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası’nın inşaatında incelemelerde bulundu.

Türk Telekom'un Ümraniye'deki yeni yönetim binası yıkılıyor!

Türk Telekom, bankalara olan borcu sebebiyle gündeme geliyordu. Türk Telekom bu seferde İstanbul Ümraniye’de yeni inşa ettiği yönetim binasının yıkımı ile gündemde. 

Çanakkale Yeşil Yerel Yönetim binasının yüzde 20'si tamam!

Çanakkale Belediyesi’nin Yeşil Yerel Yönetim binasındaki çalışmalar devam ediyor. Binanın temelinin yüzde 40'ı, toplam inşaatın yüzde 20'si tamamlandı.

Çanakkale Yeşil Yerel Yönetim Binası inşaatı sürüyor!

Çanakkale Belediyesinin Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası Projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası'na iF Design Ödülü!

ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası, 60 yılı aşkın bir süredir dünyanın en iyi tasarım ürünlerine ve mimari projelerine takdim edilen “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

Eti Gıda Sanayi’nin yönetim binasına Ateksis imzası'

Eti Gıda Sanayi’nin Yönetim Binası’nın birbiri ile entegre olarak çalışabilen yangın algılama, kartlı geçiş, genel seslendirme ve acil anons sistemleri ile kapalı devre kamera sistemlerinin saha içi uygulamaları Ateksis tarafından gerçekleştirilmiştir.

RSG İç Mimarlık’tan İzmir Makine fabrika ve yönetim binası!

Manisa Turgutlu’daki İzmir Makine Fabrika ve Yönetim Binası, çalışanların konforu ve verimlilikleri çerçevesinde doğadan esinlenerek tasarlanan iç mekanları ve firmanın kurumsal kimliğine sadık kalınarak tasarlanan cephesiyle bütüncül bir kurguya sahip…

S2OSB’nin ikonik yönetim binasında Daikin konforu!

Sakarya 2. OSB Yönetim Binası ve Konferans Salonu Projesi’nin de iklimlendirme tercihi Daikin’den yana oldu. Tasarımı BİNAA tarafından yapılan ikonik yapı, aynı anda ısıtma ve soğutma yapabilen VRV IV Heat Recovery sistemi ile yaz kış kesintisiz konfora kavuştu.

Çanakkale Yeşil Yerel Yönetim Binası'nın temeli atılıyor!

Çanakkale'de yapımı devanı eden Türkiye'nin ilk 'Yeşil' yerel yönetim binası inşaatı temel atma aşamasına geldi. Yapımına 14 Ekim 2015'de haşlanan binada uzun bir aradan sonra basın mensuplarına çalışmalar hakkında brifing verildi.

MASKO eski yönetim binasını otel yapacak!

MASKO'nun yeni projelerle daha güçlü yapıya kavuşacağını söyleyen MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Erdoğan ''17 katlı ve 22 bin metrekare kapalı alana sahip bir otel yapmayı düşünüyoruz'' dedi.

Zonguldak Amelebirliği eski yönetim binası yıkılacak mı?

Amelebirliği Başkanı Osman Balamir, "Zonguldak'taki eski yönetim binamızda iş güvenliğini tehdit eden yapım özelliklerini gördük. Binanın kentsel dönüşüm kapsamında çalışma yapılmasına karar verdik." dedi.

bursagaz yönetim binası Haberi

bursagaz yönetim binası


Bursagaz'ın yeni yönetim binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Törende konuşan Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, 2004 yılından bu yana pek çok ilke imza attıklarını, sektöre öncülük eden uygulamaları yenilikçi bakış açısıyla gerçeğe dönüştürdüklerini söyledi.


Bursagaz'ın yaşayan değerlerinin entegrasyonunun bir parçası olduğunu belirten Tola, "Bu amaçla inşaatına karar verilen yönetim binamız teknik özellikleriyle hem şirketimizi ve grubumuz EWE'yi hem de şehrimizi ileri seviyelere taşıyacak bir markanın yansıması olarak planlanmıştır" diye konuştu.


Tola, yapımına başlanan bina hakkında şu bilgiyi verdi:


"Müteahhitliğini Akrapol İnşaat'ın üstlendiği binamızın saha çalışmalarına haziran ayında başladık. Şirket ve şehir ihtiyaçlarına göre özel tasarlanmış projede sağlamlık, güvenilirlik ve inovasyona önem verdik. Sağlam bir temelle şirketimizin geleceği üzerine kurguladığımız strateji ile tasarladığımız yönetim binamız, her yönüyle kurumsallığı temsil edecek şekilde inşa...