18 / 04 / 2024

Büyükçekmece Demir La Vida satış ofisi

Büyükçekmece Demir La Vida satış ofisi

Demir La Vida Evleri Demir İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Demir La Vida adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de yükseliyor.

Büyükçekmece Demir La Vida ödeme planı!

Büyükçekmece Demir La Vida ödeme planı çerçevesinde vade farksız ödemeler yapılabiliyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği proje Demir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Büyükçekmece Demir La Vida ev fiyatları!

Büyükçekmece Demir La Vida ev fiyatları 200 bin TL'den başlıyor. Büyükçekmece Demir La Vida projesinde yer alan dairelerin alanları 51 metrekareden başlıyor ve yükseliş gösteriyor.

Büyükçekmece Demir La Vida satış ofisi!

Büyükçekmece Demir La Vida satış ofisi ile 0212 853 00 31 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor...

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Büyükçekmece göl havzası imar planı değişikliğine bölge sakinlerden tepki!

İBB Meclisi’nde kabul edilen plan değişikliğiyle Büyükçekmece göl havzasında yapılaşmanın yasak olduğu bölge, Yeşilay için imara açıldı. Yapılacak binanın büyüklüğü ve kaç kat olacağı belirsiz.Bölge sakinleri imar planı değişikliğine tepkili.

Büyükçekmece yatay yapılaşmada örnek ilçe!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yaz aylarında İstanbul'un en çok rağbet gören Büyükçekmece sahilinde incelemeler yaptı.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye 25 dev proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “25 Kayıp Yıla 25 Dev Proje” temasıyla Büyükçekmece'de hayata geçireceği vizyon projelerini tanıttı.

Büyükçekmece'de yıkım gerginliği!

İstanbul'un en önemli su havzasını barındıran Büyükçekmece'de kaçak yapılaşma hızla artıyor. Bölgede, kaçak yapılaşmaya karşı mücadele başladı.

Avcılar-Büyükçekmece turizm hattı oldu!

Hızlı bir yapılaşma sürecinde olan Avcılar-Büyükçekmece hattı, gayrimenkul gelişimiyle dikkat çekiyor. Bölgede şu anda beş yıldızlıdan üç yıldızlıya kadar 22 otel faaliyet gösteriyor..

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece'de 584 konutluk proje!

Demir Grup Yapı İnşaat, Büyükçekmece'de 584 konutluk proje inşa etmeye hazırlanıyor. Ticari birimlerin de yer alacağı proje Aralık 2022'de tamamlanacak..

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece'ye Demir Arena projesi!

Demir Romance, Ayığışı Vadi Evieri gibi markalı projeleriyle inşaat sektöründe faaliyet gösteren Demir inşaat, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de projeler üretti.

Demir İnşaat Büyükçekmece Basket Store açıldı!

Demir İnşaat Büyükçekmece hem sportif olarak hem de kurumsal olarak büyümeye devam ediyor. Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne geçtiğimiz sezon yükselen ve bu yıl ülkemizi Avrupa'da da temsil etmeye hak kazanan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol, taraftar mağazasını açtı.

Büyükçekmece Demir La Vida Evleri teslim tarihi!

Büyükçekmece Demir La Vida Evleri projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 400 TL seviyesinde. Projede yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Büyükçekmece Demir La Vida satış ofisi Haberi

Büyükçekmece Demir La Vida satış ofisi

Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir La Vida projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Toplam 379 adet konuttan meydana gelen Demir İnşaat Demir La Vida Evleri'nde daire alanları 61 ile 500 metrekare arasında değişiyor. 


Demir İnşaat Demir La Vida Evleri Fiyatları;

1 oda 1 salon dairelerde 375 bin TL'den başlıyor. 

2 oda 1 salon dairelerde 432 bin TL'den başlıyor. 

3 oda 1 salon  dairelerde 560 bin TL'den başlıyor. 

4,5 oda 1 salon dairelerde 1 milyon 190 bin TL'den başlıyor. 


Demir La Vida projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor. 


Demir La Vida adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de yükseliyor. 


Projede kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odaları,...