20 / 04 / 2024

büyükçekmece icra marmara evleri satılık

büyükçekmece icra marmara evleri satılık

İhlas Marmara Evleri 2. kısımda yer alan konut 120 bin TL'ye konut satılacak. Satışlar, 3 Ağustos Cuma ve 13 Ağustos Pazartesi günü 15:00-15:10 saatleri arasında yapılacak

Büyükçekmece Marmara depremine hazırlanıyor: Deprem riskli 8 blokluk 64 daireli site yıkılıyor!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çerçevesinde dprem riskli 8 blokluk 64 daireli sitenin yıkımına başlandı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Avcılar ve Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm hızlandı!

1999 Marmara depreminden en çok etkilenen ilçelerden biri Avcılar olmuştu. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçede kentsel dönüşümü hızlandırdı. Büyükçekmece'de de yapılar en az Avcılar kadar riskli durumda, o ilçede de dönüşüm hızlandırıldı.

Büyükçekmece'de depremden hasar gören 8 bina yıkıldı!

Büyükçekmece'de geçen yıl eylül ayında merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan 5,8 büyüklüğündeki depremde hasar gören 8 bina ve 100 bağımsız bölümün yıkımı gerçekleşti.

Büyükçekmece’de riskli yapılar yıkılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi beklenen Marmara depremi uyarılarını dikkate alarak, ilçedeki hasarlı ve riskli yapıları yeniliyor...

Büyükçekmece'de risk taşıyan binalar yıkılıyor!

Marmara Denizi Silivri açıklarında 26 Eylül 2019 tarihinde meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilen Büyükçekmece'de risk oluşturan bir binanın daha yıkımına başlandı.

Büyükçekmece'de riskli 2 bina yıkıldı!

Marmara Sivrice açıklarında 2019 Eylül'de meydana gelen 5.8 şiddetindeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilen Büyükçekmece'de riskli tespit edilen 2 binanın daha yıkımına başlandı...

Büyükçekmece açıklarında fayın geçtiği bölgelerde kameralı takip!

Büyükçekmece Belediyesi ve DOHAD iş birliğiyle Kumburgaz, Celaliye ve Sinanoba mahallerinde kurulan "Deprem Öncü İşaretleri İzleme İstasyonları" aracılığıyla fay hattının geçtiği Marmara Denizi'ndeki değişimler kayıt altına alınıyor

Büyükçekmece Atatürk Mahallesi'nde dönüşüm başladı!

Büyükçekmece’de başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında riskli binaların yıkımı tamamlandı. Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün,”Marmara depremi yarın olacak gibi çalışıyoruz” diye konuştu.

Büyükçekmece Liv Marmara ev fiyatları 2017!

Liv Yapı imzası taşıyan Büyükçekme'de hayata geçirilen Liv Marmara projesi, 2018 yılını sonunda teslim ediliyor. İşte, Büyükçekmece Liv Marmara ev fiyatları 2017...

Liv Marmara Büyükçekmece fiyatları!

Peşin alımlara yüzde 15 indirim sağlanan Liv Marmara Büyükçekmece projesi 495 daire, 34 ofis ve 10 cadde mağazasından meydana geliyor. Liv Marmara Büyükçekmece fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri 2016 Aralık'ta teslim!

KAMEROĞLU İnşaat'ın Büyükçekmece'de inşa ettiği Pelican Hill Ihlamur Evleri, Marmara Denizi'nin Büyükçekmece Gölü ile birleştiği deniz ve göl manzarasına hâkim bir yamaç üzerinde yükseliyor.

Büyükçekmece Lavinya Marmara'nın inşaat çalışmaları başladı!

Tekstil ve enerji sektörlerindeki tecrübesini inşaatta da ortaya koyan Kullar İnşaat, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de geliştirdiği projelere yenilerini ekliyor.

Büyükçekmece Lavinya Marmara 2 iletişim!

Kullar İnşaat - Hastur A.Ş. - Faik Yılmaz Gayrimenkul A.Ş. imzası taşıyan projede 350 adet daire bulunuyor. Büyükçekmece Lavinya Marmara 2 iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 864 41 61 olarak belirlendi.

büyükçekmece icra marmara evleri satılık Haberi

büyükçekmece icra marmara evleri satılık


İlan şöyle;


BÜYÜKÇEKMECE 2. İCRA MUDURLUĞU’NDEN TAŞINMAZ MAL AÇIK ARTIRMA İLANI 

DOSYA NO: 2010/3760 TAL.


Satılmasına Karar verilen Taşınmazın Cinsi ve özellikleri:


TAPU KAYDI: Beylikdüzü ilçesi, Kavaklı Mahallesi, Çukurbosna Çiftliği Mevkii, 599 Ada, 1 parsel üzerinde kat irtifaktı, 50 / 57110 arsa paylı, A Blok, 2. kat, 6. Giriş, 14 ba-ğımsız bölüm no.lu meskenin tamamının Çelil Kaçır adına kayıtlı taşınmaz.


NİTELİKLERİ: Satışa konu taşınmaz, tapunun Kavaklı 599 Ada 1 parselde kayıtlı olup adres olarak; İhlas Marma¬ra Evleri, 2. Kısım, Yeşilyurt Caddesi, A-12 Blok, 6.Kat, D: 14 adresinde yer almaktadır. Keşif günü daire kapısı kapalı olduğundan özellikleri bilgi alınmak suretiyle tesbit edilmiştir. Buna göre taşınmazın plan itibariyle, giriş hol, salon, iki yatak odası, mutfak, küçük tuvalet, banyo ve biri salon olmak üzere 2 balkondan ibaret...