26 / 04 / 2024

Büyükyalı ne durumda

Büyükyalı ne durumda

TOKİ’nin gelir paylaşımı esasına göre ihale ettiği ancak geçen yıl planları mahkeme kararı ile iptal edilen, Kazlıçeşme sahilindeki konut projesi Büyükyalı için yeni imar planı hazırlanarak askıya çıkarıldı..

Büyükyalı İstanbul'un değeri bu yıl katlandı!

Özak GYO Büyükyalı İstanbul projesinin değerini açıkladı. Peki Büyükyalı İstanbul'un 2023 pazar değeri ne kadar oldu?

Büyükyalı İstanbul'un değeri dudak uçuklattı! Özak GYO resmen açıkladı! 

Özak GYO İstanbul Zeytinburnu'nda yükselen Büyükyalı İstanbul'un 2022 değerini resmen açıkladı. Peki Büyükyalı İstanbul projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Özak GYO Büyükyalı projesine ne kadar değer biçildi? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Büyükyalı Projesine ilişkin 30 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Büyükyalı projesinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Büyükyalı İstanbul projesinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO tarafından Büyükyalı İstanbul projesinin 2021 yılsonuna ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Büyükyalı İstanbul projesinin değeri ne kadar oldu?

Büyükyalı İstanbul'un değeri belli oldu!

Özak GYO, Büyükyalı İstanbul Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Büyükyalı Projesi'nin değeri ne kadar?

Büyükyalı projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili "Büyükyalı" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Özak GYO Büyükyalı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Projesi'ne ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO Büyükyalı 2020 değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Projesi'ne ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO Büyükyalı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Projesi'ne ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Büyükyalı'daki 23 adet tarihi loft satışa çıktı!

Büyükyalı İstanbul projesindeki 23 adet tarihi loft satışa çıktı. Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, 150 yıllık binaların ömrüne bir 150 yıl daha kattıklarını belirtti.

Büyükyalı İstanbul'da teslimler 2019'da!

Büyükyalı İstanbul'da teslimler 2019'da gerçekleştirilecek. Projede bugüne kadar satışa çıkarılmayan özel daireler, “Yıldızlı Evler” olarak bugün görücüye çıktı.

Büyükyalı İstanbul'un bağımsız bölüm sayısı 1.711 oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'un bağımsız bölüm sayısı 1.711 oldu.

Büyükyalı'da inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor!

İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda inşaatı devam eden Büyükyalı projesinde inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor..

Büyükyalı ne durumda Haberi

Büyükyalı ne durumda

Kazlıçeşme sahilindeki eski tank bakım fabrikasının 111 dönümlük arazisi üzerinde hayata geçirilen “Büyükyalı” projesinin imar problemi çözüldü. Proje için sahil yolu deniz doldurularak kaydırılırken, kaba inşaatları büyük oranda tamamlanmış olan proje için yeni imar planı hazırlandı. Yeni plan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanarak askıya çıkarıldı. (İmar planı için tıklayın.)

2016'da yapımına başlanan projenin planları, Mimarlar Odası’nın şikâyeti üzerine geçen yıl mahkeme tarafından iptal edilmişti. Toplam bin 712 konut ve ticari üniteden meydana gelen konut projesini TOKİ, gelir paylaşımı esasına göre Özak GYO+Yenigün+Ziylan ortaklığına ihale etmişti. Projedeki konutlar 935 bin ile 12 milyon TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulmuş durumda.

YENİ PLANIN GEREKÇESİ

Gazete Habertürk'ten Mehmet Demirkaya'nın haberine göre İBB tarafından, projenin güneyinden geçen “Kennedy Caddesi Yol Güzergâhı” ile ilgili olarak...