29 / 03 / 2024

 CaddeYıldız Mobilya mağazaları

 CaddeYıldız Mobilya mağazaları

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

Seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim Migros Mağazalarında sizi bekliyor! 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sadece bir hafta geçerli olacak indirim, hepimizin yüzünü güldürecek. Birçok üründe fiyatlar dibi gördü. En çok tercih edilen markada, en çok kullanılan ürünlerde yapılan bu indirimi, artan fiyatlardan bunalanlar için listeledik. İşte Migros Mağazalarında geçerli olan 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sinan Öncel: Mağazalarımız kapanmazsa pandeminin yaralarını sarabiliriz!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Markaların tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminin hasarını onarabilmeleri amacıyla mağazaların açık kalmasının hayati önem taşıdığını dile getirdi.

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını Bükreş Baneasa Shopping City'de hizmete açtı. 

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

Haziran'a kadar AVM ve cadde mağazalarında yüzde 50 kira indirimi yapılmalı!

Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM ve cadde mağazalarındaki kiralarla ilgili çözüm konusunda eksiklikler olsa bile, sorun bir şekilde çözüm noktasında bir yerlere gelebiliyor" dedi. 

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları satışa çıktı!

Nidapark Küçükyalı projesindeki Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları satışa çıkarıldı.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirmeyi planladığı Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Faz satışını tamamladı.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Fazı satışta!

Nidapark Küçükyalı projesinde yer alan Palladium Cadde Küçükyalı'da bulunan mağazaların 1. Fazı açık artırmasız satışa çıktı.

Başakşehir Avrasya cadde mağazaları açık artırmada büyük ilgi gördü!

Başakşehir Avrasya projesinde yer alan 47 adet cadde mağazası açık arttırmayla satışa sunuldu. Hafta sonu gerçekleştirilen açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

Altınyıldız Classics yurt dışında 22. mağazasını açtı!

Almanya'daki ilk mağazası Frankfurt'ta bulunan Altınyıldız Classics, yurt dışında 22. mağazasını açtı...

Altınyıldız Classics Türkmenistan'daki ilk mağazasını hizmete açtı!

Altınyıldız Classics, Türkmenistan'ın Başkenti Aşkabat'ta ilk mağazasını hizmete açtı.

 CaddeYıldız Mobilya mağazaları Haberi

 CaddeYıldız Mobilya mağazaları

Mobilya sektöründe 1992'den bu yana yatak odasından yemek odasına, koltuk takımından, genç odasına kadar pek çok mobilyanın yanı sıra üst segment kaliteli aksesuar ürün grubuyla hizmet veren CaddeYıldız Mobilya, 2020'de satışlarının yüzde 90’ını online kanallardan yaptı. Online mobilya satışında kendi kategorilerinde dijital dönüşümü başlatan öncü firmalardan biri olduklarını dile getiren CaddeYıldız Mobilya Genel Müdürü Mesut Yıldız; yeniliklere hızla adapte olma yeteneği, orta ve üst segmente hitap eden geniş ürün gamı, lüksü ulaşılabilir kılan fiyat anlayışı, profesyonel iç mimar desteği ve müşteri memnuniyetini odağına yerleştiren bakış açıları sayesinde yurt içi ve yurt dışında tercih edilen bir şirket olduklarını kaydetti.

Evlere kapanma döneminde ev dekorasyonuna ilgi arttı

2020'de İstanbul’da Oasis Cadde’de tek katta 1.600 metrekarelik yeni konsept mağazasının açılışını gerçekleştiren CaddeYıldız, showroomunun yanı sıra...