19 / 04 / 2024

cahit durmaz czd gayrimenkul

cahit durmaz czd gayrimenkul

Emlak Konut GYO'nun yaptığı açıklamaya göre CZD Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Nidakule Ataşehir 'in güney bloğundaki 150 bağımsız bölümü 223 milyon 610 bin TL 'ye satın aldı.

H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar ne iş yapar?

H. Cahit Çınar Kimdir?, H. Cahit Çınar eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar 'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. H. Cahit Çınar'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Durmaz Madencilik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Durmaz Madencilik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Akçay tarafından kuruldu.

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

Kuleport Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuleport Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Makbule Esin Toğlukdemir, Yasemin Durmaz ve Güzin Durmaz Zerentürk ortaklığında kuruldu.

Cahit Özkan: Güvenli, sağlam, dayanıklı binalar inşa etme mücadelemizi sürdüreceğiz!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Bir taraftan kentsel dönüşümü, sağlıklı, güvenli ve dayanıklı konutların inşa edilme sürecini engellemeye çalışırken diğer taraftan bugün acılarımızın kaynağı olarak AK Parti hükümetlerini göstermeleri asla kabul edilebilir bir durum değil." diye konuştu. 

Cahit Turhan Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör mü olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın, Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör olacağı iddia edildi.

Cahit Özkan: Elazığ'daki yeni konutların yüzde 90'ı tamamlandı!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli'de basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Elazığ'daki deprem sonrası yenilenme çalışmaları kapsamındaki konutlara değinen Özkan; "TOKİ inşaatlarını depremzedelerimize tahsis ettik" dedi...

Cahit Turhan: Filyos Limanı'nın üstyapı ihalesine bu yıl çıkacağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ulaştırma projelerini anlattığı basın toplantısında; "Filyos Limanı'nın üstyapı ihalesine bu yıl çıkacağız" dedi...

Antalya Havalimanı ihalesi neden iptal edildi? Cahit Turhan açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan: "Antalya Havalimanı'na ilişkin ihale, finans piyasasının stabil hale gelmesi talebi nedeniyle iptal edildi." dedi...

Cahit Turhan: Ankara ile İstanbul arası 30 dakika kısalacak!

Bakan Cahit Turhan, TCDD Taşımacılık AŞ Koordinasyon ve İstişare Toplantısı'nda açıklama yaptı. Turhan "Hizmet kalitesini ve sefer sayılarını artırmak amacıyla sipariş edilen 12 yeni YHT setinden 2'si teslim alındı. Bunların testleri tamamlanmak üzere" ifadelerini kullandı.

Cahit Turhan, İyidere-İkizdere kara yolunda incelemelerde bulundu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İyidere-İkizdere kara yolunda incelemelerde bulundu. Turhan, "İl ve ilçe yollarımızın standardını projeli olarak hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz" dedi...

Cahit Turhan: Kanal İstanbul'u inşallah yapacağız!

Kanal İstanbul projesi hakkında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Bunun için de Kanal İstanbul'u inşallah yapacağız. Kanal İstanbul, İstanbul'un kaderini değiştirecek olan, bu ülkeninin kaderini değiştirecek olan bir projedir'' dedi.

Kerimcan Durmaz Trump Towers'a taşındı!

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz Beykoz Acarkent'teki evinden taşındı. Ünlü fenomenin yeni adresi ise 18 bin TL kirası ile Trump Towers oldu...

cahit durmaz czd gayrimenkul Haberi

cahit durmaz czd gayrimenkul
Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama:


Şirketimiz gelir paylaşımı projelerinden, yüklenici "Tahincioğlu Gayrimenkul İnş. ve Tur. A.Ş.- Kozken İnş. Taah. ve Tur. A.Ş. İş Ortaklığı" tarafından yapımı devam eden "Nidakule Ataşehir Projesi" güney bloğunda bulunan 150 adet bağımsız bölümün tamamı, KDV Dahil 223.610.000,-TL bedel üzerinden satılarak Alıcı ile Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalanmıştır.


CZD Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi hakkında:

CZD Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi; 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta Pendik'te kurulmuştu. Şirketin iş konuları arasında her türlü gayrimenkul yatırım projeleri hazırlanması uygulanması yer alıyor.


CZD Gayrimenkul kim tarafından kuruldu?
Nidakule Ataşehir'le ilgili diğer haberler için...