19 / 04 / 2024

Çakmak Turgay

Çakmak Turgay

Çetmiköy Turizm İşletmeleri ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Haluk Recai Ulusoy ve Çakmak Turgay ortaklığıyla kuruldu...

Pendik Fevzi Çakmak 4. Bölge 2. Etap İmar Uygulaması askıya çıktı!

Yıllardır imar sorunlarıyla gündeme gelen Fevzi Çakmak Mahallesi sınırları içindeki bölgenin kaderi kentsel dönüşüm modeliyle değişiyor.

Ümraniye Çakmak Mahallesi'ndeki yeşil alan cami mi oluyor?

Cumhuriyet Gazetesi'nden Hazal Ocak'ın haberine göre Ümraniye, Çakmak Mahallesi’nde yer alan İkbal 1 Parkı’nın bir bölümü, cami alanı yapıldı.

Şahinbey'in Yaprak ve Çakmak Mahalleleri'nde dönüşüm karmaşası!

Şahinbey'e bağlı Yaprak ve Çakmak Mahalleleri sakinleri, kentsel dönüşüm karmaşasından son derece dertli durumda.

Çakmakçı Gümülcine İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakmakçı Gümülcine İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Barış Çakmakçı imzasıyla 250 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de kuruldu.

Kocaeli Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ne yeni okul!

Kocaeli Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ne yeni okul yapılıyor. 4 kattan oluşacak Villam İlköğretim Okulu 4 Mart 2018'de teslim edilecek.

Sinpaş Ümraniye Çakmak Mahallesi'nde sözleşmeler imzaladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş Ümraniye Çakmak Mahallesi'nde sözleşmeler imzaladı.

Sinpaş Ümraniye Çakmak Mahallesi değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş Ümraniye Çakmak Mahallesi değerleme raporunu yayınladı.

Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Ordu’da yeni sosyal yaşam alanları oluşturmak amacıyla birçok projeyi hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde başlattığı Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesis Projesi’nin yapım çalışmalarına devam ediyor.

Çakmak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakmak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Zeki Çakmak imzasıyla kuruldu.

Bafra Fevzi Çakmak Mahallesi'ne yeni yol!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fevzi Çakmak Mahallesi Melikşah, Tuğrul Bey, Fırat Sokaklarında yapılan asfalt ve Aktekke Mahallesinde yapılan beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir ve Fevzi Çakmak imar planı askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesi Fevzi Çakmak-Kazım Karabekir Mahalleleri, Riskli Alanın 27,89 hektarlık imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Manisa Mareşal Fevzi Çakmak Deresi'ne beton!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesindeki Mareşal Fevzi Çakmak Deresi’nde yaptığı temizlik çalışmasının ardından, uzun süreli çözüm amacıyla dere tabanını betonla kapladı.

Kırklareli Fevzi Çakmak Bulvarı Kentsel Tasarım başladı!

Kırklareli Belediyesi, Fevzi Çakmak Bulvarı Kentsel Tasarım Projesi uygulama çalışmasına ilk kazmayı vurdu.Alt yapı, üst yapı, çevre düzenlemesi ve ışıklandırması ile Kırklareli’ne ayrı bir hava katacak çalışma yaklaşık 3 ayda tamamlanacak.

Çakmak Turgay Haberi

Çakmak Turgay

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, piyasa araştırmaları yapmak yerli ve yabancı şirketlerin Türkiye'de ve yurtdışında araştırma ve kuruluş konularında hizmetler vermek. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beşiktaş Akatlar Gül Sokak NO:3-H adresinde faaliyete geçirildi. 26 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Haluk Recai Ulusoy ve Çakmak Turgay ortaklığıyla...