28 / 03 / 2024

çalışan

çalışan

Milyonlarca çalışan ve işverenden yapılan kesintilerle oluşturulan İşsizlik Sigortası Fonu'nun varlığı 4 yılda eriyip pul oldu. İşsizlik Sigortası Fonu’nun 4 yıl önce milyarlarca doları vardı ancak uygulanan politika kasadaki nakit varlığı bakın nasıl eritti...

50 bin TL 100 bin TL'si olanlar bile var! Çalışanlar sakın bunu yapmayın, yoksa bu para buhar olup gider

Çalışan vatandaşların tazminatlarıyla ilgili çok önemli bir bilgilendirme yapıldı. İşte iş yerinden tazminat alacağı olanların dikkat etmesi gereken çok önemli hususlar.

Bakanlık açıkladı! 25 bin TL promosyon ödenecek! İşte detaylar!

Adalet Bakanlığından rekor promosyon ödemesi haberi geldi. 25 bin lira rekor promosyon ödemesinin yapılacağı açıklandı. İşte detaylar!

Binlerce çalışan bu haberi bekliyordu. Yıllık izin kararı yürürlüğe girdi!

Tüm yıl sıkı çalışıp izin günlerini biriktirenlere bir haberimiz var. Yıllık izin günleri hakkında yapılan yeni düzenleme Resmi Gazete’de yayınlandı. Kamuda çalışan pek çok personeli yakından ilgilendiren bu düzenleme çalışanlar tarafından araştırılmaya başlandı bile. İşte yıllık izin kararına ait d

Yargıtay milyonlarca çalışanı ilgilendiren o karara imza attı! Yıllık izinlere ne olacak?

Yargıtay milyonlarca özel sektör çalışanını ilgilendiren o karara imza attı. Dava ayrıntıları ve milyonlarca özel sektör çalışanını ilgilendiren karar ise şu, çalışan çalıştığı süre zarfında yıllık izin kullanmadığını belirterek hak ettiği yıllık izin alacağının kendisine ödenmemesi üzerine alacakla

Kamu çalışanı ve memurlar dikkat! 3600 ek gösterge ne zaman verilecek?

Milyonlarca kamu çalışanı ve emekliyi ilgilendiren 3600 ek gösterge ile ilgili çalışmalarda sona doğru geliniyor. detaylar merak edilmeye başlandı. 3600 ek gösterge ne zaman verilecek? İşte detaylar...

Hesaplar karıştı! Kıdem tazminatındaki artış ikiye böldü! 10 yıllık çalışan…

Memur ve emekliye yapılan zamdan sonra 2023 yılı için kıdem tazminat tavanı 17 bin 904 TL olarak belirlendi. Ancak 10 yıllık çalışan için bu durum farklılık arz ediyor. İşte detaylar!

Çalışan EYT'liler dikkat! Maaş tam bu kadar olacak! Sakın bu haklarınızı gözden kaçırmayın!

Uzun zamandır beklenen EYT konusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından yavaş yavaş netleşti. Çalışan EYT'liler dikkat! Maaş tam bu kadar olacak! Sakın bu haklarınızı gözden kaçırmayın!

Bu haber çalışan kesimi üzecek! 2023’te az tatil çok iş!

Yıl içinde resmi tatiller ve dini bayramları kısa bir tatil ve dinlenme fırsatı olarak gören milyonlarca çalışan, 2023’te aradığını bulamayacak.

Milyonlarca çalışan soruyor! Yemek kartları hakkında yeni açıklama!

Yemek kartlarına dair yeni bir açıklama yapıldı. Milyonlarca çalışan yemek kartlarının marketlerde geçip geçmeyeceğini araştırıyor. İşte detaylar!

Öyle bir zam geliyor ki, çalışan anneler yeni yılda paraya boğulacak!

Çalışan anneleri çok mutlu edecek müjdeli bir haber geldi. Yeni yılla birlikte çalışan annelerin alacakları ödeneklere yüklü miktarda zam geliyor.

EYT düzenlemesine binlerce çalışanı ilgilendiren ve çok merak edilen o madde konulacak mı?

Posta Gazetesi Sosyal Güvenlik Uzmanı Ekrem Sarısu okuyucularından gelen çok önemli bir soruyu yanıtladı. Sarısu EYT düzenlemesine kamuda çalışan binlerce kişinin çalışma hayatını düzenleyecek bir madde konulması gerektiğini ifade etti.

İşten çıkarma dalgası yayılıyor! Dev banka karlılık hedefini tutturmak için binlerce çalışanını işten çıkaracak

Goldman Sachs 4 bine yakın kişiyi işten çıkarmayı planlıyor. ABD'nin en büyük bankalarından Goldman Sachs, karlılık hedeflerini tutturabilmek amacıyla 4 bine yakın çalışanını işten çıkarmayı planlıyor.

4 yıllık çalışan istifa ederse tazminat alır mı?

Tazminat, çalışan kişilerin, çalıştıkları yerden aldıkları ödemeye denir. Peki 4 yıllık çalışan istifa ederse tazminat alır mı? İşte detaylar!

İşten çıkarma dalgası büyüyor! Ünlü giyim markası 1500 çalışanını işten çıkaracak!

Son dakika haberine göre, İsveçli perakende giyim markası H&M, bin 500 çalışanının işine son vereceği açıkladı.

Milyonlarca çalışanın hesabına 1000 TL destek parası yatacak! Detaylar belli oldu! Çalışana ek maaş desteği...

Milyonlarca çalışan vatandaşa doğal gaz ve ısınma yardımı yapılacağı açıklandı. Kasımda resmen yürürlüğe giren destek paketinin ayrıntıları netleşti. Milyonlarca çalışanın maaşına ek olarak 1000 lira hesaplara yatırılacak. Peki doğal gaz yardımından kimler faydalanabilecek? İşte ayrıntılar...

 “Yanıldım” diyerek 11 binden fazla çalışanını işten çıkarmaya karar verdi!

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, 11 binden fazla çalışanını işten çıkaracağını açıkladı. Meta Üst Yöneticisi Mark Zuckerberg “Çevrim içi ticaret pandemideki hızıyla devam edecek sandım, yanıldım” ifadelerini kullandı.

Yüz binlerce çalışanı ilgilendiren kritik gelişme! Geri sayım başladı, hemen bakın!

Kamuda çalışan 600 bine yakın sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi için çalışmalarda sona yaklaşıldı. Sözleşmeli personelin kadroya geçirilme çalışmasında şimdi gözler Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda. Teknik çalışmaların büyük kısmı tamamlanırken yeni düzenleme sayesinde kadrolar arası

çalışan Haberi

çalışan

Sözcü Gazetesi'nden Erdoğan Süzer'in haberine göre; Fonun nakit varlığı 2018 yılında 127,6 milyar TL'ye, o dönemki kurla dolar karşılığı ise 33 milyar 947 milyon dolara kadar yükseldi. Fondaki para düşük faiz yerine dolara yatırılmış olsaydı, salgın dönemindeki harcamalara rağmen bugün Fon'un kasasında 35 milyar doların üzerinde para olacaktı. Yapılan hesaplamalara göre; yanlış yatırım tercihi yüzünden işsizin parası 2021 sonunda 6,8 milyar dolara, bu yılın ağustos sonu itibarıyla de 6,2 milyar dolara geriledi.

Almanya gibi yardım dağıtılabilirdi

Habere göre; çalışanlar "işsiz" kaldığında bir nebze de olsa yaraya merhem olacak fondaki para Hazine kağıtları ve kamu bankalarının düşük faizlerine yatırılınca büyük kayıp yaşandı. 4 yıl öncesine kadar 34 milyar dolara kadar çıkan Fon'un nakit varlığı bugün 6,2 milyar doların da altına düştü. Konuyla ilgili değerlendirmelerde...