26 / 04 / 2024

çam koza court

çam koza court

Kurtköy Yenişehir'deki Çam Koza Court'ta 104 mekrekare ile 162 metrekare arasında değişen dairelerin fiyatları 169 bin 500 YTL'den başlıyor ve 441 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

Koza Kent Tatlıkuyu'da yaşam başlıyor!

Kozcağaz İnşaat'ın imzasıyla “Lüks yaşamın” tanımıyla hayata geçirilen Koza Kent Tatlıkuyu projesinde yaşam başlıyor.

Mesa Koza 66 davetlileri ile buluştu!

‘Kalite’ ve ‘güven’in adresi, gayrimenkul sektörünün köklü markası MESA’nın Ankara’nın en gözde semti Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği MESA KOZA 66 projesi ev sahipliği yaptığı etkinliklerle vadettiği yaşamı yansıtmaya devam ediyor.

Çam Koza Klüp Site Yönetimi İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Çam Koza Klüp Site Yönetimi İşletmeciliği Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün İsmail Kaya imzasıyla kuruldu.

Boğaziçi İnşaat yeni projesini Adana Sarıçam'da hayata geçiriyor!

Yeni Stadyuma komşu olmaya ne dersiniz? Adana'nın parlayan yıldızı Sarıçam İlçesi'nde yapımı devam eden 33 bin kişilik Koza Arena Stadı'na komşu olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat.

Mesa Grup Mesa Koza 66 teslim tarihi!

Mesa Grup Mesa Koza 66 teslim tarihine göre dairelerde 30 Eylül 2016'da yaşam başlayacak. 2 blok şeklinde yükselen projede kule bloğunda 156 adet daire yatay bloğunda ise toplam 206 adet daire toplamda ise 352 adet daire bulunuyor.

Ankara Mesa Koza 66 teslim tarihi!

Ankara Mesa Koza 66 teslim tarihi olarak 30 Eylül 2016 yılından itibaren yaşam başlayacak. Toplam 206 adet daireden oluşan proje Ankara Gaziosmanpaşa'da İlbank arazisinde hayata geçiriliyor.

Türkiye'nin ilk Sosyal Yaşam Evi açıldı!

Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK), Türkiye'nin ilk Sosyal Yaşam Evi'ni açtı. Koza Sokak'ta gerçekleşen açılışa Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ile çok sayıda kon

Hasvak'ın 40. yılında Sosyal Yaşam Evi açılışı yapıldı!

KOZA Sokak'taki Sosyal Yaşam Evi'nin açılışında konuşan Bülent Arınç. HASVAK'ın 40'ıncı yılını kutlayan çok önemli bir vakıf olduğunu, vakfın çalışmalarını en az 10 yıldır takip ettiğini belirtti.

TOKİ'nin Sarıçam'a yapacağı stadyuma 'Fatih Terim' adının verilmesi için kampanya başlatıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Sarıçam ilçesine yapacağı stadyuma 'Koza' isminin verilecek olmasına karşı çıkan İstanbul Adana Kültür ve Dayanışma Derneği, stada 'Fatih Terim' adının verilmesi için kampanya başlattı.

Çam Koza Residence nerede? Havadan görüntüleri!

Kurtköy'de yer alan Çam Koza Residence projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Koza yaşamı nedir

Amerika'da "Pod living" (koza yaşamı), Almanya'da "Existenzminimum" (en azla yaşam) demlen konsept, stüdyo dairelerin bir sonraki aşamasına işaret ediyor. Konsept, Japonya'da yıllardır kullanılan, sadece yatacak yere izin veren kapsül evlerin biraz daha g

Akkoza standardın üzerinde yaşam kalitesi sunuyor!

Sakinlerine standardın üzerinde bir yaşam vaadi sunan Akkoza projesi, ortaklığında gidilen yeniden yapılanma sonucu projenin 3'üncü fazı, yüzde 100 Garanti Koza güvencesi ve 'Koza şžehir' adıyla inşa ediliyor...

çamlıca Koza Koru 8 Kasım'da satışa çıkıyor!

Garanti Koza yeni projesi çamlıca Koza Koru ile 2010 yılı sonunda herkesin ev sahibi olmasını planlıyor. Yeşillikler içinde, ultra lüks konut projesi Koza Koru çamlıca, yüksek tavanları ile ferah bir yaşam alanı sunuyor

çam koza court Haberi

çam koza court

Ekgür Yapı'nın Kurtköy Yenişehir bölgesinde yapımına devam ettiği Çam Koza Court'ta büyüklükleri 104 mekrekare ile 162 metrekare arasında değişen dairelerin fiyatları 169 bin 500 YTL'den başlıyor, 441 bin 700 YTL'ye kadar çıkıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 normal dairelerin yanısıra 3+1,4+1 dubleks daire seçenekleri de yer alıyor. Dairelerin 2008'in sonunda teslim edilmesi planlanıyor. 10 bin 722 metrekare arsa üzerinde, 3 blokta 80 daireden oluşan Çam Koza Court'ta yeşil alanların yanısıra, site sakinlerinin ücretsiz olarak yararlanabileceği açık ve kapalı yüzme havuzları, spor alanları çocuklar için oyun alanları gibi sosyal tesislere yer veriliyor. 

Tel: 0216 482 82...