20 / 04 / 2024

çamlıca anten sökümü

çamlıca anten sökümü

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa anten vardı. Bunların tamamı kaldırılmış oldu. TRT'nin kulesi kaldı, o da kısa zamanda kaldırılacak" diye konuştu.

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'daki rekreasyon alanını satışa çıkardı! Fiyatı resmen dudak uçuklattı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da yer alan rekreasyon alanını satışa çıkardı. Söz konusu rekreasyon alanının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Astral Denizcilik Makina Gemi Söküm Ve Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astral Denizcilik Makina Gemi Söküm Ve Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yontucu tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca 1. Etap 2. Kısım'ın yer teslimini yüklenici firmaya gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım için sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım projesinde son durum ne?

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 1. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi yapıldı. İşte Emlak Konut GYO Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım ile ilgili ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Emlak Konut GYO Çamlıca projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin 17 dönümlük arazisinin imarı değiştirildi!

İstanbul'da yıkımı yapılan Çamlıca Alman Hastanesi’nin 17 dönüm büyüklüğündeki arazisinin imarı, İBB Meclisi aracılığıyla AKP-MHP grubunun oylarıyla özel sağlık fonksiyonundan alındı ve ticaret alanı yapıldı.

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Küçük Çamlıca 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Üsküdar İlçesi, Küçük Çamlıca Mahallesi, 788 Ada İçerisinde Ve Etrafında Muhtelif Parsellere İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hasan Peker'in Çamlıca arsası Peker GYO'nun mülkiyetine geçti!

Hasan Peker lehine kayıtlı 24 milyon 784 bin 246 TL ekspertiz değerli 2.124,98 metrekareye denk gelen intifa hakları Peker GYO'nun lehine bedelsiz olarak terkin edildi. Hasan Peker lehine intifa haklarının tamamı terkin edilmiş olup, Çamlıca arsanın tam mülkiyeti şirkete geçdi.

Büyük Çamlıca 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Büyük Çamlıca, Küçük Çamlıca Plan Bölgesindeki Muhtelif Parsellere İlişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

çamlıca anten sökümü Haberi

çamlıca anten sökümü

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Büyük Çamlıca Tepesi'nde yapılan çalışmalarda incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Karaismailoğlu, incelemesinden sonra gazetecilere açıklama yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nin, önceden metal yığınlarıyla dolu olduğuna vurgu yaparak, şöyle konuştu: 

"Yaklaşık 15 gün önce antenlerin sökümü ile alakalı burada bir faaliyete başladık, burayı temizledik sayılır. En son TRT'nin kulesi kaldı, onun da yıkım çalışmaları başladı. Burada 28 tane devasa anten vardı. Bunların tamamı kaldırılmış oldu. TRT'nin kulesi kaldı, o da kısa zamanda kaldırılacak. Hızlı şekilde yol alıp onu da oradan kaldırdıktan sonra Çamlıca Tepesi, gerçek hüviyetine kavuşmuş olacak. Çamlıca TV ve Radyo Kulesi'ni de tamamladık. Dünyada ilk defa aynı anda 100 radyonun yayın yaptığı bir kule imal ederek İstanbulluların hizmetine sunduk.

Çamlıca...