20 / 04 / 2024

çamlıca kulesi ne zaman ne zaman açılacak

çamlıca kulesi ne zaman ne zaman açılacak

İstanbul'un yeni simgesi olacak Çamlıca Kulesi'nin açılış tarihi belli oldu. 4.5 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen kule 29 Mayıs'ta açılacak.

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Peker GYO Çamlıca'daki arsasını 568 milyon TL'ye sattı! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Çamlıca'daki arsası satıldı. Peki Peker GYO Çamlıca arsasının büyüklüğü ve maliyeti ne kadar? Peker GYO Çamlıca arsası nerede? İşte merak edilenler...

Bakan Karaismailoğlu son dakika açıklaması: Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım için sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım projesinde son durum ne?

Panaroma Çamlıca Evleri 10 soruda bütün detaylarıyla!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde satış süreci devam ediyor! Peki, Panaroma Çamlıca Evleri'nde konutların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Panaroma Çamlıca Evleri...

Peker GYO'nun Çamlıca'daki arsasının değeri ne kadar?

Peker GYO, Çamlıca'daki arsasının gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Çamlıca'daki arsasının değeri ne kadar?

Çamlıca Kulesi ziyaret saatleri 2021!

İstanbul'un en yüksek yapısı Çamlıca Kulesi ziyaretçilerini ağırlıyor. Peki Çamlıca Kulesi kaça kadar açık? İşte Çamlıca Kulesi ziyaret saatleri 2021...

Çamlıca Kulesi giriş ücreti 2021!

Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açılan Çamlıca Kulesi ziyaretçilerini ağırlıyor. Peki Çamlıca Kulesi giriş ücreti 2021 ne kadar? İşte Çamlıca Kulesi giriş ücreti...

Ankara'ya Çamlıca benzeri kule inşa edilecek!

İstanbul'da inşa edilen ve geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Çamlıca Kulesi'nin benzeri Ankara'ya geliyor. Kulenin Dikmen Çaldağ bölgesinde yapılması bekleniyor.

Ankara'nın siluetini bozan vericiler için yeni öneri!

Ankara'da çirkin bir görünüme neden olan radyo-televizyon vericiler Çamlıca Kulesi'ne benzer bir çözüm önerisi getirildi. Öneride vericilerin Cumhuriyet Kulesi'nde toplanması tavsiye edildi. 

Çamlıca Camisi'nin maliyeti ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İstanbul’un her yerinden görünecek” diyerek nitelendirdiği Çamlıca Camisi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından cami için harcanan miktar belirlendi. 

Çamlıca Kulesi açıldı!

İstanbul'un en yüksek yapısı Çamlıca Kulesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. 

Çamlıca Kulesi bugün açılıyor!

İstanbul'un en yüksek yapısı Çamlıca Kulesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenler hizmete açılacak.

çamlıca kulesi ne zaman ne zaman açılacak Haberi

çamlıca kulesi ne zaman ne zaman açılacak

İstanbul'un yeni simgesi Çamlıca Kulesi'nin açılış tarihi oldu. Sabah'tan Mustafa Kaya'nın haberine göre; yeni kulenin açılışı İstanbul'un fethine denk gelen 29 Mayıs'ta yapılacak. 

Dış kaplamaları tamalanan ve peyzaj çalışmaları yapılan yeni kulenin açılışının 2019 Temmuz ayında yapılması planlanıyordu.  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Çamlıca TV-Radyo Kulesi, İstanbul'un en yüksek noktalarından biri olan Küçük Çamlıca'da inşa edilmektedir. TV kulesi olmaktan öte, her iki korulukta da bulunan kuleleri tek bir yapıda toplayacak simge bir yapı olacaktır" açıklamasını yapmıştı. 

4.5 milyon kişi tarafından ziyaret edilecek

Kulenin yılda 4.5 milyon kişi tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor. Tüm antenlerin kaldırıldığı Çamlıca tepesi yeni kule ile güzelliğine kavuştu. 

Böylelikle radyo vericileri tek bir yapı üzerinde toplanmış oldu. Büyük Çamlıca'da 25, Küçük Çamlıca'da ise 3 olmak...