27 / 04 / 2024

çamlıca satılık rezidans

çamlıca satılık rezidans

Üsküdar The Address Residence satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı proje 435 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Emaar The Address Rezidans İstanbul!

Emaar The Address Rezidans İstanbul projesinde dairelerin alanları 78 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor. Projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 300 dolardan başlıyor.

The Address Residence Çamlıca satış ofisi!

The Address Residence Çamlıca satış ofisi telefon numarası 0 216 547 1717 olarak belirlendi. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Ant Yapı imzası taşıyan Çamlıca Antwell Sağlık Rezidans projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Peki Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

Yakacık Manzara Adalar Rezidans satılık!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan Manzara Adalar projesi 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Yakacık Manzara Adalar Rezidans satılık daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Maltepe Adam Kule Rezidans satılık!

Dap Yapı tarafından inşa edilen Adam Kule projesi 350 adet üniteden meydana geliyor. Maltepe Adam Kule Rezidans satılık daire tipleri 1+0 ve 1+1 olarak dizayn edildi.

Bağcılar Mirage Rezidans satılık daire!

Bağcılar Mirage Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Sur Yapı tarafından inşa edilen projede 342 daire ve 60 mağaza bulunuyor.

Pega Kartal Rezidans satılık!

Pega Kartal Rezidans satılık daire fiyatları 303 bin TL'den başlıyor. Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen projenin ödeme planı kapsamında 60 aya varan taksit seçeneği ile konut sahibi olunabiliyor.

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık!

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. TEM'e 7 kilometre yakınlıkta olan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Dumankaya Mozaik Rezidans satılık!

Dumankaya Mozaik Rezidans satılık daire fiyatları 193 bin TL'den başlıyor. İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde yükselen projede aylık 1.825 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

İncek Loft Rezidans satılık daire!

İncek Loft Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam 1.199 konut ve 44 ticari üniteden oluşan proje Akfen İnşaat imzası ile yükseliyor.

Sinpaş Aydos Country Rezidans satılık!

Sinpaş Aydos Country Rezidans satılık daire alanları 69 metrekareden başlıyor. Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen proje 50 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Bornova Folkart Life Rezidans satılık!

İzmir'in Bornova İlçe'sinde bulunan projede 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Bornova Folkart Life Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Ankara İncek Loft Rezidans satılık!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesine bağlı İncek bölgesinde yükselen projede 1.199 adet daire bulunuyor. Ankara İncek Loft Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 6.5+1'e kadar değişiyor.

Fer Yapı İstwest Rezidans satılık!

İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen proje 988 adet daireden meydana geliyor. Fer Yapı İstwest Rezidans satılık daire tipleri 1+0 'dan 4+1' e kadar değişiklik göstererek tasarlandı.

çamlıca satılık rezidans Haberi

çamlıca satılık rezidans

Üsküdar The Address Residence projesinde 123 adet mobilyasız ve 197 adet mobilyalı daireler yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan konutlar yer alıyor.


Üsküdar The Address Residence projesi The Address İstanbul'un 12. ile 29. katları arasında yükseliyor. Toplam 48 bin metrekare alan üzerine yayılan projede dairelerin büyüklükleri 78 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor.


Üsküdar The Address Residence projesi İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da hayata geçiriliyor. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 kilometre, Taksime 11 kilometre, Kadıköy'e 5,5 kilometre, Bağdat Caddesi'ne 4 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.


Üsküdar The Address Residence satılık dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projedeki...