27 / 04 / 2024

ÇamlıYaka Konakları lansman fiyatları

ÇamlıYaka Konakları lansman fiyatları

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, Anadolu Yakası’nın gözde yaşam bölgesi Çekmeköy’deki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları'nı tanıttı. Projede yer alan konutların metrekare fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.

A'la Çamlıca 2'de yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

A'la Çamlıca 2 projesinden konut sahibi olmak isteyenler lansman dönemine özel olarak sunulan yüzde 12 indirimden yararlanabiliyor. Yatay mimarisi ile dikkat çeken A'la Çamlıca 2'nin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor...

Önay Büyük Konaklar satışta! Yeni proje!

Önay Grup imzası taşıyan Önay Büyük Konaklar satışa çıktı. Projede lansman dönemine özel olarak 18 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Ege Yapı Modern Yaka'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Ege Yapı tarafından Ispartakule bölgesinde geliştirilen ModernYaka projesinin lansmanı gerçekleştirildi. Projede 462 konut ve 53 ticari ünite yer alıyor.

Limonlu Bahçe Konakları'nda büyük ön talep fırsatı!

Ümraniye’nin ‘En Nefes Alan Projesi’ olarak nitelendirilen ve Akyapı tarafından hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede toplam 509 daireye ve 148 adet ticari alana yer veriliyor.

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Akyapı'nın Ümraniye'de hayata geçireceği Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların metrekare birim fiyatları 17 bin 200 TL'den başlıyor. 

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık'ta!

AKYAPI tarafından hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık Perşembe günü saat 14:00'te Limonlu Bahçe Konakları Satış Ofisi'nde gerçekleştirilecek.

Cer İstanbul ve Çamlıyaka Konakları'nda teslimler başladı!

Ege Yapı, tarafından hayata geçirilen Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları'nda teslimler başladı.

Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçirilen Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı. Gönülbükü Konakları, sahiplerine yeni bir yaşam tarzı sunuyor.

Lale Kısıklı Konakları Çamlıca Alman Hastanesi'nin yerinde yükselecek!

İstanbul Kısıklı'daki Çamlıca Alman Hastanesi'nin yerine "Karma yaşam merkezi" inşa edilecek.

Ala Çamlıca Konakları nerede? 

Ala Çamlıca Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler satışa çıkarıldı. 

Ala Çamlıca Konakları fiyat!

Ala Çamlıca Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede satışlar 11 Ocak'ta başlıyor.

Ala Çamlıca Konakları 11 Ocak'ta satışta! Yeni Proje!

Doğu Yapı tarafından Çamlıca'da hayata geçirilen Ala Çamlıca'da satış süreci başlıyor. Projede daire fiyatları 2 milyon 852 bin TL’den  başlıyor.

Laila 2 Konakları satışa çıktı!

Reel Yatırım - Co.’nun sahibi Yeşim Dikmen Güzelbahçe'de hayata geçen  Laila 2 konaklarının lansman süreci hakkında bilgi verdi. 

ÇamlıYaka Konakları lansman fiyatları Haberi

ÇamlıYaka Konakları lansman fiyatları

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, Anadolu Yakası’nın gözde yaşam bölgesi  Çekmeköy’de, 110 milyon lira yatırımla yaklaşık 19 bin metrekare alan üzerinde geliştirdiği yeni projesi ÇamlıYaka Konakları’nı, bugün Taksim InterContinental Otel'de gerçekleştirilen lansman toplantısında tanıttı. 
Çam ormanlarının yanı başında, yüzde 75’i yeşil alan olarak tasarlanan ve sınırlı sayıda konut ile gerçekleştirilecek olan projenin tanıtım toplantısına, Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı ve Sabri Paşayiğit Mimarlık Kurucu Ortağı Sabri Paşayiğit katıldı. 


Toplantıda açıklamalar yapan Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, Ege Yapı’nın hem yeni projelerine hem de gelecek hedeflerine değindi. Ege Yapı olarak iki sene önce açıkladıkları 2,5 milyar liralık yatırım zincirinin dördüncü halkası olarak toplam 110 milyon lira yatırımla ÇamlıYaka Konakları’nı kamuoyuna duyurmanın gururunu yaşadıklarının altını çizen...