16 / 04 / 2024

Çamlıyaka Konakları nasıl gidilir

Çamlıyaka Konakları nasıl gidilir

ÇamlıYaka Konakları projesi, tüm etapları tamamlanarak hizmete açılan Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metro Hattı ile birlikte kolay ulaşım ve erişilebilirlik sunan alternatiflerine bir yenisini daha ekledi.

Cer İstanbul ve Çamlıyaka Konakları'nda teslimler başladı!

Ege Yapı, tarafından hayata geçirilen Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları'nda teslimler başladı.

Ala Çamlıca Konakları fiyat!

Ala Çamlıca Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede satışlar 11 Ocak'ta başlıyor.

Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisi nasıl değerlendirilecek?

Çamlıca Alman Hastanesi binası Ağustos'ta tamamen yıkıldı. Hastane Azmi Ofluoğlu'na aitti ama arazi başkasınındı. Hakkı Demir Vakfı'na ait olan arazi boş kaldı. İstanbul'un yüzün taşı arazilerinden olan yer nasıl değerlendirilecek?

Çamlıyaka Konakları fiyat listesi 2020!

Çamlıyaka Konakları fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. Proje İstanbul Çekmeköy'de yer alıyor.

ÇamlıYaka Konakları'na ulaşım dopingi!

ÇamlıYaka Konakları projesi, tüm etapları tamamlanarak hizmete açılan Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metro Hattı ile birlikte kolay ulaşım ve erişilebilirlik sunan alternatiflerine bir yenisini daha ekledi.

ÇamlıYaka Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, Anadolu Yakası’nın gözde yaşam bölgesi Çekmeköy’deki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları'nı tanıttı. Projede yer alan konutların metrekare fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.

ÇamlıYaka Konakları basın lansmanı 27 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, Anadolu Yakası’nın gözde yaşam bölgesi Çekmeköy’de, çam ormanlarının yanı başındaki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları’nın detaylarını kamuoyu ile paylaşıyor.

ÇamlıYaka Konakları'nda lansman öncesi ön satışlar başladı!

ÇamlıYaka Konakları projesinde lansman öncesine özel ön satışlar başladı.  3+1, 4+1, 5+1 müstakil bahçeli ve teraslı evlerin yer alacağı proje 2 yılda teslim edilecek...

ÇamlıYaka Konakları’nda ön satışlar başladı!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen ÇamlıYaka Konakları’nda ön satışlar başladı. Projede daire fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. 

ÇamlıYaka Konakları satış ofisi!

ÇamlıYaka Konakları satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ege Yapı imzasını taşıyan proje İstanbul Çekmeköy'de inşa ediliyor. 

ÇamlıYaka Konakları ne zaman teslim?

ÇamlıYaka Konakları projesi Ege Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki ÇamlıYaka Konakları ne zaman teslim?

ÇamlıYaka Konakları’nda ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Ege Yapı, Çekmeköy’deki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları’nda ön talep toplamaya başladı.   Çam ormanlarının yanı başında müstakil bahçeli ve teraslı lüks evlerden oluşacak projede fiyatlar metrekare bazında 10 bin TL'den başlıyor. 

Emaar Square Mall'a nasıl gidilir, Emaar Square Mall adres bilgileri!

Çamlıca'da hayata geçirilen Emaar Square Mall yarın açılıyor. Peki Emaar Square Mall'a nasıl gidilir, Emaar Square Mall adres bilgileri...

Çamlıyaka Konakları nasıl gidilir Haberi

Çamlıyaka Konakları nasıl gidilir

Çekmeköy'de 100 milyon TL yatırımla Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen ÇamlıYaka Konakları, yaklaşık 19 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje gerek ulaşım aksları gerekse iş ve sosyal yaşam merkezlerine olan yakınlığı ile şehrin merkezinde doğa ile iç içe konforlu ve huzurlu bir yaşamın kapılarını aralıyor. 

Bu kapsamda son olarak hizmete açılan Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metro Hattı ile ulaşım çeşitliliği artan ÇamlıYaka Konakları, özellikle İstanbul’un önde gelen iş merkezlerine olan yakınlığı ile Anadolu Yakası’nda bu konseptteki projeler arasında öne çıkıyor. 

İstanbul’un Her İki Yakasına Kolay Ulaşım

Kavacık ve Ümraniye’deki plazalar bölgesine yakın olan ÇamlıYaka Konakları, Kuzey Marmara Otobanı’na olan direkt ulaşımı sayesinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden İstanbul’un iş merkezleri...