24 / 04 / 2024

Çanakkale havalimanı ihalesi

Çanakkale havalimanı ihalesi

Çanakkale Havalimanı terminal binası yapım işi ihalesine 58 firma ön yeterlilik için başvurdu. İhalede, Komisyon Başkanı, DHMİ Satmalına ve İkmal Daire Başkanı Cevat Yılmaz ön yeterlilik başvuru zarfı sunan firmaları açıkladı.

Limak, Karayipler’deki havalimanı ihalesi için yeterlilik başvurusu yaptı! 

Limak Şirketler Grubu, Turks - Caicos Adaları Havalimanları Otoritesi'nin ülkenin en büyük havalimanı olan Howard Hamilton Uluslararası Havalimanı için düzenlediği ihaleye yeterlilik başvurusunda bulundu. İşte ayrıntılar...

İl Özel İdare Çanakkale Behramkale'de arazi satacak! İhalesi 16 Şubat'ta!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 16 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Çanakkale'de imarlı arsa fırsatı! İhalesi 7 gün sonra!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çanakkale'de yer alan yurt alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 27 Haziran tarihinde yapılacak.

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Adil Karaismailoğlu'ndan Antalya Havalimanı ihalesi açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya Havalimanı'nın kapasitesinin artırılması ve kiralanması amacıyla yapılan ihale ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesinde son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun "İki yıl içerisinde Çukurova bölgesinde havalimanını hizmete alacağız" açıklamasında bulunduğu Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesi yılan hikayesine döndü.

Çukurova Havalimanı ihalesi 20 Kasım'a ertelendi!

Çukurova Havalimanı üstyapı tesislerinin yap-işlet-devret (YİD) modeli çerçevesinde yaptırılması, havalimanının işletilmesi ve devrine ilişkin ihale 20 Kasım'a ertelendi.

TOKİ Çanakkale Ezine Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çanakkale İli, Ezine İlçesi, Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çanakkale Ezine Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

Çanakkale İli, Ezine İlçesi, Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Eylül'de saat 14:30'da yapılacak.

Çanakkale Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

Çanakkale İli, Ezine İlçesi, Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Çukurova Havalimanı ihalesi yapıldı!

Çukurova Havalimanı’nın iç ve dış hatlar, kargo, kule ve itfaiye binaları yapım ve işletim ihalesi bugün saat 10.00’da gerçekleştirildi. İhalede, 5 yatırımcı grub yer aldı. Ön görülen yatırım tutarı 250 milyon euro...

Rize-Artvin Havalimanı'na ikmal ihalesi yapıldı mı?

Rize-Artvin Havalimanı'nın ihalesi üç yıl önce yapıldı. 1 milyar 78 milyon liraya ihale edilen havalimanının, ikmal ihalesi geçen Kasım ayında gerçekleştirilmiş...

Antalya Havalimanı ihalesi neden iptal edildi? Cahit Turhan açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan: "Antalya Havalimanı'na ilişkin ihale, finans piyasasının stabil hale gelmesi talebi nedeniyle iptal edildi." dedi...

Çanakkale havalimanı ihalesi Haberi

Çanakkale havalimanı ihalesi

Çanakkale Havalimanı terminal binası yapım işi ihalesine 58 firma ön yeterlilik için başvurdu. Düzenlenen ihalede, Komisyon Başkanı, DHMİ Satmalına ve İkmal Daire Başkanı Cevat Yılmaz ön yeterlilik başvuru zarfı sunan firmaları açıkladı. Firmalardan bazıları şöyle: "Durmaz İnşaat, KLV-Aderen İnşaat ortak girişim (OG), GAP-Gürhan İnşaat OG, Mercan-Derya İnşaat OG, Muzaffer Oflaz-Özsoy İnşaat OG, Kalyon-Kolin OG, Türkseven-Alfen İnşaat OG, AKM Yapı, Özka İnşaat, YSE Yapı Sanayi, Sonbay-Aysoy İnşaat OG, Sutelc İnşaat-Potansiyel Elektrik OG, Alke-Çakır OG, Terminal Yapı-Ceylan İnşaat OG, Makyol İnşaat, Sigma-Akçadağ İnşaat OG, Gülermak, EMT, İntim İnşaat, RİT-Üçer-Akhaş OG, Mapa İnşaat, Eko İnşaat, KMB Metro-Nas inşaat..." Yapılacak değerlendirme ile ön yeterliliğe hak kazanan firmalar teklif vermeye çağrılacak. 


Anadolu'da...