19 / 04 / 2024

çanakkale yayın kulesi inşaatı

çanakkale yayın kulesi inşaatı

Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi sosyal donatıları ve seyir terasıyla yeni bir cazibe merkezi oluşturacak. 100 metre yüksekliğindeki kulenin yüzde 55'i tamamlandı.

Kaçak maç yayını izleyenlere şoke eden haber! Öyle bir yaptırım geliyor ki!

Kaçak maç yayınlarının önüne geçmek için yapılan çalışmalara hız verildi. Çok sayıda kişinin özellikle derbi maçlarını kaçak olarak izlediğinden yola çıkan Digitürk ve spor kulüpleri harekete geçti.

Son Dakika: Selçuk Geçer doların kaç TL olacağını canlı yayında açıkladı!

Tecrübeli ekonomist Selçuk Geçer, Tele1 yayınında yaptığı değerlendirmelerde dolar kurunun kısa süre içerisinde göreceği rakamı paylaştı.

İslam Memiş canlı yayında tarih verdi ve doların göreceği seviyeyi açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, TGRT canlı yayınında tarih verdi ve doların göreceği seviyeyi yatırımcılarla paylaştı.

İslam Memiş canlı yayında dolar ve altının geleceği yeri işaret etti!

Tv100 canlı yayınına konuk olan İslam Memiş altın ve dolar hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in canlı yayın haklarını alan televizyon kuruluşu belli oldu! Abonelik ücreti ne kadar olacak?

Süper Toto Süper Lig'in yılan hikayesine dönen canlı yayın haklarını kimin kazandığı konusu sonunda netlik kazandı. Daha önce Saran Group'un ihaleyi kazandığı açıklanmış süreç sürüncemede kalmıştı. Süper Lig'in yayın haklarını Katar şirketi beIN Medya'nın aldığı açıklandı.

İktidar cephesinden üst düzey yetkili isim asgari ücrete temmuz ayında ne kadar zam yapılacağını canlı yayında açıkladı

Milyonlarca asgari ücretle çalışan vatandaş, temmuz ayında maaşlarına yapılacağı konuşulan zammı merak ediyor. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, asgari ücrete temmuz ayında ne kadar zam yapılacağını katıldığı canlı yayın programında açıkladı.

Disney Plus'ın Türkiye yayın tarihi açıklandı! İşte 2022 fiyat listesi...

Disney Plus, Türkiye'ye ne zaman gelecek, abonelik ücreti ne kadar olacak, Türkiye'de hangi içerikler yayında olacak? İşte sorularınızın cevabı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı bugün!

Türkiye bugün 107 sene önceki Çanakkale kahramanlarını anarken, bölgeye büyük katkılarda bulunacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü de bugün hizmete açılıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonuçları canlı yayın! İşte 2+1 ve 3+1 kura sonuçları!

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonuçları canlı yayın linki haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kars Sarıkamış 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ve proje detayları...

TOKİ Konya Beyşehir kura sonucu canlı yayın! İşte 2+1 ve 3+1 kura sonuçları!

TOKİ Konya Beyşehir kura sonucu canlı yayın listesi haberimizde yer alıyor. İşte Konya Beyşehir 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim isim tam liste...

Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31644 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu...

Eva Gayrimenkul, Periskop'un 90. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınlanan "PERİSKOP ANALİZ" yayınının 90. sayısı yayınlandı...

Eva Gayrimenkul, Periskop'un 89. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınlanan "PERİSKOP ANALİZ" yayınının 89. sayısı yayınlandı...

çanakkale yayın kulesi inşaatı Haberi

çanakkale yayın kulesi inşaatı

Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi, kenti yayıncılıkta bir üst lige taşıyacak. 100 metre yüksekliğindeki kule, Çanakkale Merkeze bağlı Kalabalıklı köyü sınırlarındaki Radar Tepesi mevkiinde bulunuyor. 2017 yılında 34 milyon 200 bin TL ihale bedeliyle yapımına başlanan 100 metre yüksekliğindeki Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi inşaatının temeli tamamlandı. 

CNNTürk'te yer alan habere göre, projeye haklın faydalanabileceği sosyal donatılar eklend. Seyir terasını oluşturan yürüyüş yolu bitirildi. Yürüyüş yolunun alt kısmındaki sosyal donatıların yapımı isesürüyor. 2020 yılı içinde hizmete açılması planlanan Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi, radyo ve televizyon vericisi olmanın yanında, Çanakkale Boğazı ve kent manzaralı yürüme yolları, ziyaretçi merkezi binasındaki oditoryum, restoran, kafe, hediyelik eşya stantları ile seyir terasının yanı sıra, radyo televizyon kulesinin altyapılarını içeren yayıncılık sistem...