17 / 04 / 2024

Çandarlı Limanında son durum ne

Çandarlı Limanında son durum ne

İzmir'in en önemli yatırım hamlelerinden biri olan ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından altyapısı inşa edilen Kuzey Ege Çandarlı Limanı için yeni formül bulundu.

Çandarlı Limanı'nda imar muafiyeti!

TBMM Başkanlığı’na sunulan teklife göre, atıl bir yatırıma dönüşen Kuzey Ege Çandarlı Limanı Kıyı Kanunu’nun hükümlerinden muaf tutulacak.

2B arazisi başvurularında son 6 gün!

2B arazilerinde başvuru süresi 7 Eylül'e ertelenmişti. Buna göre 2B arazisi başvurularında son 6 gün kaldı..

Taşucu Limanı'nda son teklif verme tarihi uzatıldı!

Taşucu Limanı ve liman geri sahası özelleştirmesinde son teklif tarihi uzatıldı

Lüleburgaz Devlet Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Kırklareli Lüleburgaz Devlet Hastanesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi. 300 yataklı devlet hastanesinin inşaatı hızla devam ediyor.

Konut kredisi faiz oranlarında son durum Ağustos 2017!

10 yıllık konut kredisi faiz oranları yüzde 0,99'tan başlıyor. Üç bankada faiz oranları güncellendi. İşte bankaların faiz oranlarında son durum...

Atakule GYO Ankara davasında son durum bildirisini yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO Ankara davasında son durum bildirisini yayınladı.

İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattında son durum!

İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattı bulunuyor. Planlama aşamasından itibaren geçeceği bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını doğrudan etkileyen bu metro hatlarının son durumlarını sizin için araştırdık. İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattında son durum...

Pendik Ro-Ro Limanı'nda yeşil alan yol olarak planlandı!

Pendik Ro-Ro Limanı'nda yeşil alan olarak planlanan alanın, Kemiklidere üzerinden köprü ile İstanbul Tersanesi Komutanlığı'na ulaşım sağlamak üzere yol olarak planlandı...

Ankara-Ankara Projesi tüketici davasında son durum!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi tüketici davasında son durum bildirisini yayınladı.

İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil kentin vizyon projelerinden olan Sahil Cami inşaatında incelemelerde bulundu. İşte İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum...

Deniz GYO'nun ortaklık davasında son durum!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO'nun ortaklık davasında son durum bildirisini yayınladı.

Atakule GYO ortaklık davasında son durum!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO ortaklık davasında son durum bildirisini yayınladı.

Konut kredisi faiz oranlarında son durum Mart 2017!

Konut kredisi faizlerinde en düşük faiz oranı 0,90'dan başlıyor. İşte bankaların konut kredi faiz oranlarında son durum...

Çandarlı Limanında son durum ne Haberi

Çandarlı Limanında son durum ne


İzmir'in en önemli yatırım hamlelerinden biri olan ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından altyapısı inşa edilen Kuzey Ege Çandarlı Limanı için yeni formül bulundu. Yap-işlet-devret yöntemiyle gerçekleştirilen ilk üstyapı ihalesine teklif gelmeyen liman için önümüzdeki günlerde yeniden ihaleye çıkılacak. Ancak, bu defa katılımın yüksek olması için Ege iş dünyasının da talep ettiği gibi limanın tamamı değil ilk etabı ihale edilecek. Limanın diğer etap yatırımları da kapasitesi doldukça gerçekleştirilecek. Çandarlı Limanı yatırımıyla ilgili çalışmaları Ankara'da yakından takip eden AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, "Bu defa ihale daha küçük bir şekilde, etap etap yapılacak. İkinci ihale için çalışmalar hızla sürüyor. Bir sorun yok" açıklamasında bulundu. 


"Sorun yok"

Geçtiğimiz günlerde Çandarlı Limanı'yla ilgili bir açıklama yapan Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Başkanı...