26 / 04 / 2024

candy 1 milyonuncu kurutma makinası

candy 1 milyonuncu kurutma makinası

Candy Group’un Eskişehir'de kurulu bulunan Renta Fabrikası'nda bir milyonuncu kurutma makinesinin üretim bandından çıkması nedeniyle tören düzenlendi. Candy Group Başkanı Fumagalli: "Önümüzdeki üç yıl sonunda iki milyonuncu makineyi üretmeyi hedefliyoruz"

Türk Traktör’den özel seri! Sadece 50 çiftçi sahip olabilecek! İşte Case Farmall 110A 110 Eylül 202 fiyat listesi

Türk Traktör 1 milyonuncu üretimini Case Farmall 110A ActiveDrive4 özel serisi ile taçlandırdı. Özel seriye sadece 50 çiftçi sahip olabilecek. Case Farmall AD 10 Eylül 2022 fiyat listesi

TOKİ Gaziantep Burçkarakuyu'da 912 yeni konut inşa edecek!

Hayata geçirdiği 1 milyonuncu konutun anahtarını geçtiğimiz günlerde teslim eden TOKİ, Gaziantep Burçkarakuyu'da 912 yeni konut inşa edecek...

TOKİ Kayseri Kocasinan'da 572 yeni konut inşa edecek!

Geçtiğimiz günlerde 1 milyonuncu konutunu teslim eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ hangi şehirde kaç konut inşa etti?

Geçtiğimiz günlerde 1 milyonuncu konutunun teslimini yapan TOKİ Türkiye genelinde yatırımlarını hızlandırdı. Peki hangi şehirlerde kaç konut inşa edildi? İşte detaylar...

81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi!

TOKİ 1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreni'nde önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi" kazandırdıklarını söyledi.

Yeni evlerine kavuşan vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür!

Kocaeli'de TOKİ 1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreni" ile yeni evlerine kavuşan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

TOKİ'den 90 milyarlık yatırımla 300 bin konut!

TOKİ 1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin Türkiye genelinde hayata geçirdiği projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

TOKİ 1 milyonuncu konutu teslim etti!

Türkiye genelinde 81 ilde yatırımlarına hız veren TOKİ 1 milyonuncu konutunu önceki gün teslim etti. 

TOKİ 1 milyonuncu konutu bugün teslim edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 1 milyonuncu konutu bugün teslim edecek.

TOKİ 1 milyonuncu konutu 7 Temmuz'da teslim ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 1 milyonuncu konutu teslim etmek için hazırlanıyor. TOKİ, ülke genelinde toplam 24 bin 503 sosyal donatıya imza attı. 

TOKİ 1 milyonuncu konutunu teslim ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle 1 milyonuncu konutun anahtarını teslim edeceklerine dikkat çekti.

TOKİ 1 milyonuncu konutu teslim etmeye hazırlanıyor! 

AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yakın zaman içerisinde TOKİ'nin 1 milyonuncu konutu teslim edeceğini açıkladı.

2021'de 1 milyonuncu anahtar teslimi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2021 yılı için verdiği mesajda, yeni yılda sosyal konut üretiminin devam edeceğini dile getirdi. 

candy 1 milyonuncu kurutma makinası Haberi

candy 1 milyonuncu kurutma makinası


Candy Group'un Eskişehir'de kurulu bulunan Renta Fabrikası'nda bir milyonuncu kurutma makinesinin üretim bandından çıkması nedeniyle tören düzenlendi.


Törene Candy Group Başkanı Aldo Fumagalli, Denizaşırı Pazarlar Başkanı Marco Corno, Candy Group Euroasia Türkiye Genel Müdürü Andrea Ojetti ve çalışanlar katıldı. 


Fumagalli, yaptığı konuşmada, 2009 yılında Türkiye'de kurutma makinesi üretmeye başladıklarını belirterek, "Bu tarihten günümüze bir milyon adete ulaştık. Önümüzdeki üç yıl sonunda iki milyonuncu makineyi üretmeyi hedefliyoruz" dedi.


Fumagalli ve beraberindekiler fabrika gezisinin ardından, üretim bandından çıkan kurutma makinelerinin en büyük sorunu olan su toplama problemini ortadan kaldırmak için Hoover tarafından geliştirilen Aquavision özelliğine sahip Hoover Dynamic Heat Pump'ın önünde fotoğraf...