11 / 05 / 2024

Çankaya Maidan kat planları

Çankaya Maidan kat planları

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir 75.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya ve Yenimahalle'de 75 milyon 152 bin 176 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu!

Ahmet Hattat tarafından 1991 yılında Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilmeye başlanan 35 kat yüksekliğe sahip otel ve alışveriş merkezi için yaklaşık 150 milyon dolarlık harcama yapıldı. Şimdi, Yargıtay kararı ile Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu.

Çankaya'da imar sorunu çözülecek!

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Çankaya’ya Belediyesi’nin Zafertepe Mahallesi’nin ‘imar sorunun çözülmesi ve yeni imar planı düzenlenmesi’ dolasıyla düzenlediği programa katıldı.

Emlak Konut Saraçoğlu ihalesine kimse katılmadı!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nında da yer alan Ankara Çankaya Saraçoğlu projesinin ihalesi bugün yapıldı. Ancak ihaleye katılım olmadı...

5 yeni Çankaya Evi geliyor!

Çankaya Belediyesi tarafından vatandaşların sosyal ve kültürel yaşama katılımını sağlamak amacıyla hizmet verilen Çankaya Evlerine 5 yeni ev ekleniyor..

Çankaya İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı!

Çankaya Belediyesi Koru Mahallesi’nde yapılacak İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı. Belediye Başkanı Alper Taşdelen temel atma törenine katıldı.

Çankaya Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ev sahipliğinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zülfü Livaneli’nin de katıldığı törenle atılan Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor.

Ege Grup Maidan'e Avrupa'dan ödül!

Ege Grup'un ,Çankaya'daki MAIDAN' proje Avrupa'nın prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan European Propeıty Avvards'ta "Beş Yıldızlı En iyi Ofis Mimarisi ödülünün sahibi oldu.

Çankaya’da gecekonduya yer yok!

Çankaya Belediyesi, sınırları içerisindeki gecekonduları yıkmaya devam ediyor. 2015 yılında 123 gecekondu yıkan Çankaya Belediyesi, 2016 yılında bu sayıyı iki katına çıkararak 268 gecekondu yıkımı gerçekleştirdi.

Çankaya Külliyesi'nin temeli atıldı!

Çankaya Hoşdere Caddesi Özvatan Sokak’ta yapılacak külliyenin temeli Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı bir törenle atıldı

Çankaya’ya 2 bin 500 kişilik dev külliye yapılıyor!

Hayırseverler, başkentin en büyük camisi ve külliye projesi için kolları sıvadı. Çankaya’ya 2 bin 500 kişilik dev külliye yapılıyor. Bugün yapılacak temel atma törenine Başbakan Yıldırım da katılacak.

Çankaya'da hasar görmüş binalar yıkılıyor!

Çankaya Belediyesi Bala’dan ayrılarak belediye bünyesine katılan ve mahallelere dönüşen köylerde deprem nedeniyle hasar görmüş ve oturulamaz raporu bulunan yapılarda yıkım işlemlerine başladı.

Çankaya Maidan ofis fiyatları!

Çankaya Maidan ofis fiyatları konum ve alanlarına göre değişiyor. Arsa alanı 22 bin 435 metrekare olarak belirlenen projede 530 adet ofis, home ofis ve mağazalar bulunuyor.

Çankaya Maidan kat planları Haberi

Çankaya Maidan kat planları

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri detaylarına değinmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. 4 blok şeklinde yükselen proje Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde yer alıyor.


Çankaya Maidan kat planları

İçerisinde home office, ofis ve mağazanın yer aldığı projede isteğe göre home officeler ve officeler birleştiriliyor. 4 blok şeklinde yükselen proje toplam 22 bin 435 arsa alanına yayılıyor.


Maidan Ofisleri nerede?

Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde yükselen proje konum bilgisine göre Eskişehir Yolu, Bilkent kavşağında yer alıyor. Toplam 530 adet ofis ve home ofisin bulunduğu projede 68 adet mağaza da yer alıyor.


Ankara Maidan sosyal alanları

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu projede sosyal seçenekleri arasında güvenlik, resepsiyon hizmetleri, toplantı, restaurant, mağaza, kuaför, çiçekçi yer alıyor.


Çankaya Maidan ne zaman teslim?

Teslimlerinin 30 Kasım 2017 yılında yapılması planlanılan projede...