28 / 03 / 2024

Çankırı satılık iş yeri

Çankırı satılık iş yeri

Çankırı İcra Dairesi, Merkez ilçesinde bulunan 2 bin 226 metrekarelik iş yerini 6 milyon 750 milyon TL'ye satışa çıkardı. Gayrimenkulün ihalesi 12 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek. 

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Satılık konutların metrekare fiyatı yüzde 134,9 arttı! İşte fiyat artışının en yüksek olduğu iller! 

Sahibindencom ’un, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırladığı “sahibindex Satılık ve Kiralık Konut Piyasası Görünümü” Ocak Raporu verileri resmen belli oldu. 

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Çankırı'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

Çankırı İcra Dairesi, Merkez ilçesinde bulunan 2 bin 226 metrekarelik iş yerini 6 milyon 750 milyon TL'ye satışa çıkardı. Gayrimenkulün ihalesi 12 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek. 

Ömür İstanbul Esenler satılık daire!

Toplam 218 konut ve 3 dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi İstanbul Esenler'de Turgut Reis Mahallesi'nde yükseliyor. Ömür İstanbul Esenler satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Melek yatırımcılık için 393 lisans verildi!

Türkiye genelinde bireysel katılım sermayesi (BKS) olarak bilinen "melek yatırımcılık" için verilen lisans sayısı 393'e ulaşırken, lisans alanların büyük bölümü yüksek gelirli yatırımcılardan oluştu.

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap satılık daire!

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap satılık daire fiyatları 76 bin 299 TL'den başlıyor. Satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı satılık ev!

Inİstanbul Lokal Topkapı satılık ev fiyatları 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor. E-5 karayoluna 1 kilometre mesafede hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Küçükköy Essenora satılık daire!

Toplam 758 daire, 12 dükkan ve 1 marketten meydana gelen proje 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Küçükköy Essenora satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor.

Inİstanbul Lokal Nef satılık daire!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’naysa 10 kilometre uzaklıkta yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadra değişiyor. Inİstanbul Lokal Nef satılık daire teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor.

Çankırı satılık iş yeri Haberi

Çankırı satılık iş yeri

Çankırı İcra Dairesi, Merkez ilçesinde bulunan 2 bin 226 metrekarelik iş yerini satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 6 milyon 750 milyon TL olarak açıklandı. 

T.C. ÇANKIRI İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri :
Çankırı İl, Merkez İlçe, 1032 Ada, 2 Parsel, ABDÜLHALİK Mahalle/Köy, Çankırı ili, Merkez ilçesi, Abdülhalik Mahallesi 1032 ada 2 Parsele ait Çankırı Tapu Müdürlüğü arşivinde bulunan onaylı mimari proje üzerinden yapılan incelemeler sonucunda; Mimari projesine göre; Zemin + 1 Normal kat olmak üzere 2 katlı ön germeli prefabrik taşıyıcı yapı tarzında inşa edilmiş bir yapıdır. Zemin kat 2.226,60 metrekare (Servis Alanı:1.181.13 metrekare, Showroom: 1.045,47 metrekare) 1.kat 1.159,03 metrekare olmak üzere toplamda 3.385,63 metrekare inşaat alanına sahiptir. Mimari projesine...