29 / 03 / 2024

Canpa AŞ

Canpa AŞ

İş ve sosyal yaşamı bir araya getiren farklı kurgusuyla dikkat çeken Regnum Sky Tower, Ankara’da ofis sahibi olma şansını artıran yeni bir fırsat sunuyor.

Regnum Sky Tower'da yeni yılda KDV yok!

OP Grup ortaklığı ile Canpa AŞ’nin arsasında gelir paylaşım modeliyle Konya yolunda hayata geçirilen Regnum Sky Tower'da yeni yıla özel kampanyalar hazırlandı..

Canpa, FLEXOBİT membran ile su yalıtımında çığır açıyor!

Türkiye’de yalıtımın uzmanı Canpa, kendi kendini onarma özelliğine sahip FLEXOBİT membran ile su yalıtımında yeni bir çığır açıyor.

Kemerburgaz Doğa 77 APT`de 215 bin YTL`ye

Doğa 77 APT'de 71 metrekare ile 214 metrekare arasındaki konutları 215 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Büyükçekmece`de inşa edilecek Milpark`ın satışları başlıyor

Milpa A.Ş, İstanbul Büyükçekmece'deki Milpark Konut Projesinin satış ve pazarlamasına bu ay itibarıyle başlayacak.

Astoria günde 35 bin kişiyi ağırlayacak yılda 1.5 milyar $ kazanacak

Kapılarını bugün açan Esentepe Astoria Alışveriş ve Yaşam Merkezi için 180 milyon dolar harcandı. Merkezin rezidans bölümlerine birkaç milyar dolarlık yatırım daha yapılacak.

Astoria yarýn açýlýyor

180 milyon dolara mal olan Astoria Alýþveriþ ve Yaþam Merkezi, yarýn kapýlarýný ziyaretçilerine açacak. Esentepe'de bulunan Astoria Alýþveriþ ve Yaþam Merkezi ile Astoria Residences kompleksi, dü

Finans merkeziyle fiyatlar uçuşa geçti

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Ataşehir'in finans merkezi olmasının onaylandığı gün, finans merkezine komşu 11 dönümlük bir arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

Zorlu, gayrimenkulde İzmir'e ağırlık veriyor

İzmir'deki Küçükbay'a ait Orkide Alışveriş Merkezi'ni alıp adını Passtel olarak değiştireren Zorlu Grubu, İzmir'de yeni yatırımlara hazırlanıyor.

ATSO‘nun binası satışa çıkacak

Önümüzdeki aylarda yeni hizmet binasına taşınmaya hazırlanan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), mevcut hizmet binasını kapalı teklif alma açık artırma usulüyle satışa çıkaracak.

My World`ün 4. etabı gelecek hafta satışa çıkıyor!

Ağaoğlu, My World'un 4. etabında satışa sunduğu yeni projesi Starland'i, bugüne dek geliştirilmiş en iddialı 'finansman modeli' ile birlikte sunarak bir 'ilk'e imza atıyor.

Başbakan açıkladı! Merkez Bankası Ataşehir`e taşınıyor

Başbakan Tayyip Erdoğan, hükümetin bir yıllık Eylem Planı'nı açıkladığı toplantıda, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması konusuna noktayı koydu.

Canpa AŞ Haberi

Canpa AŞ

Daha önceki kampanyalarıyla dikkatleri üzerine çeken Regnum Sky Tower, bu sefer de uygun ödeme planıyla ofis sahibi olma avantajı ile dikkatleri çekiyor. Regnum Sky Tower’la tanışmak isteyenler “60 ay 0 faiz” ödeme kolaylığıyla markalı ofis sahibi olacaklar.


Öztürkler Holding ve Uzaltaş AŞ'nin işbirliği ile Canpa AŞ'nin arsasında gelir paylaşım modeliyle hayata geçirilen Regnum Sky Tower'daki sınırlı sayıdaki ofisler, hemen tapu, hemen teslim avantajıyla projenin 156 metre yükseklikteki satış ofisinde sahiplerini...