19 / 04 / 2024

Canpa eleman yetiştirme eğitimi

Canpa eleman yetiştirme eğitimi

Türkiye’nin önde gelen yalıtım firmalarından Canpa, sektördeki istihdam sorununun çözümüne katkı yapacak kalifiye eleman yetiştirme programı kapsamında eğitim çalışmalarına başladı.

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Dündar Yetişener ve Muhammed Maraşlı ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni AKM'nin açılış tarihini açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "AKM'yle ilgili 2021'in altıncı ayının sonuna kadar yetiştirme hedefi var." dedi.

Sühran Aras gayrimenkulde gerçek lüks uzmanları yetiştiriyor!

Lüks Konut Uzmanı Sühran Aras, yeni yapılan tüm mülkler için kullanılan lüks kavramının giderek içinin boşaldığını söyledi. Aras, Uluslararası standartlarda lüks sayılabilecek gayrimenkuller için gerçek lüks uzmanları yetiştirme programının öncülüğünü yaptı...

Fatih Kıyıcı: Spor yatırımları meyvesini veriyor!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkan Vekili Fatih Kıyıcı, kış sporlarında son dönemde alınan başarılardan bahsetti. Kıyıcı, ''2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları ile başlayan tesisleşme ve sporcu yetiştirme altyapısı meyvelerini vermeye başladı." dedi.

Denizli'ye yeni sosyal tesis!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pelitlibağ Mahallesi'ndeki eski yetiştirme yurdu bölgesine yeni bir yaşam alanı daha inşa ediyor.

STFA’dan geleceğin inşaat mühendislerine destek!

STFA; özel bir program ile geleceğin inşaat mühendislerine destek veriyor. İnşaat Mühendisi yetiştirme, geliştirme, işe alma ve yerleştirme programı olarak tasarlanan “Future Engineers”a ilk yılında, farklı üniversitelerden 517 öğrenci başvuru yaptı.

URTİM Türk inşaat sektörüne eleman yetiştirecek!

URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri ile Zincirlikuyu İSOV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.  İnşaat sektöründe nitelikli iş gücü için imzalanan protokole göre şirket öğrencilere 37 yıllık deneyimini aktaracak. 

Karaman Kisecik için bilirkişi raporu açıklandı!

Maliye hazinesine devredilen arazi köylüler tarafından mera olarak kullanılmaya devam edildi. 50 dönümlük merada büyükbaş hayvan yetiştirme tesisi yapmak isteyen özel bir şirket 2015 yılında Karaman İl Özel İdaresi’ne başvuru yaptı.

Adana'da inşaat sektörüne kalifiye eleman yetiştirilecek!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Adana'da inşaat sektöründe yaşanan kalifiye eleman sıkıntısına çözüm olması için Adana Meslek Lisesi'ni kuracaklarını söyledi.

Gayrimenkul geliştirme sertifika programı 13 Mart'ta yapılacak!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu, sektörün nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak için harekete geçti. GİSP üyeleri 13 Mart 2017 tarihinden itibaren gayrimenkul geliştirme sertifika programını gerçekleştiriyor.

Koğuş tipi yetiştirme yurtlarına son!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca koruma altındaki çocukların koğuş tipi yurtlardan ev tipi bakıma geçişini sağlamak için yürütülen çalışmalar kapsamında, 973 çocuğun kaldığı son 18 yuva ile yetiştirme yurdu da yıl sonuna kadar kapanacak veya dönüştürülecek.

ÇEİS, Liderlik Gelişim Programı ile sektörün liderlerini yetiştiriyor!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) tarafından, çimento sektörüne vizyoner ve nitelikli liderler yetiştirmek amacıyla Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi (EDU) işbirliğiyle hazırlanan “ÇEİS Liderlik Gelişim Programı” sektörün yöneticilerine kapılarını açtı.

Yenimahalle Hükümet Konağı'nda son viraj!

Yıllarca atıl durumda kalarak madde bağımlılarının meskeni haline gelen ve 2015 yılında Yenimahalle Belediyesi'nin çabaları sonucu yıkılan eski 50'nci Yıl Yetiştirme Yurdu arsasında yapılması planlanan Yenimahalle Hükümet Konağı için geri sayım başladı.

Canpa eleman yetiştirme eğitimi Haberi

Canpa eleman yetiştirme eğitimi

Canpa, sosyal sorumluluk projesi kapsamında yalıtım alanında kalifiye ustalar yetiştirmek amacıyla bir eğitim programı başlattı. 


Ustalık sertifikası olmayan ancak sektörde var olmak isteyen kişilere teorik ve pratik olarak iki aşamalı derslerin verildiği ve haftada 8 saat olmak üzere 1 ay boyunca devam edecek eğitimler Canpa’nın eğitim alanında uygulamalı olarak gerçekleşiyor. Alanında uzman eğitmenler tarafından verilen teorik eğitimlerle usta adaylarının su yalıtımının neden gerekli olduğu konusunda bilinçlenmesi amaçlanıyor. Bu kapsamda eğitimlerde malzeme bilgisi, imalatlara ait teknik detaylar, uygulama sonrası yalıtım korunması, yeni gelişen inşaat teknolojisine uygun yalıtım detaylarının çözümleri, yeni yalıtım ürünlerinin tanıtılması gibi teorik içerikler anlatılıyor. İkinci aşamada ise teorik olarak anlatılan bilgiler uygulama alanında ustalar tarafından birebir uygulamalı olarak yapılıyor. Eğitim sonunda da katılımcılara ‘’Canpa Usta Sertifikası’’ veriliyor.


Canpa Yönetim...