19 / 04 / 2024

Canpa yalıtım mobil uygulama

Canpa yalıtım mobil uygulama

Canpa Şirketler Grubu, yalıtım sektöründe bir ilke imza atarak, yalıtıma dair tüm bilinmesi gerekenleri CanpaAppmobil uygulamasında topladı.

Canpa’dan üniversitelilere ''ısı yalıtımı'' eğitimi!

Türkiye’nin öncü yalıtım firmalarından Canpa, üniversite - özel sektör iş birliği kapsamında Başkent Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencilerine ısı yalıtımı konusunda eğitim verdi.

Depremde yıkılan binaların yüzde 64'ünün su yalıtımı yok!

Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, su yalıtımsız binaları “dikey mezar” olarak nitelendirdi ve “Marmara depreminde yıkılan binaların yüzde 64’ü su yalıtımı olsaydı yıkılmayacaktı” dedi.

İnşaatla birlikte yalıtım da büyür!

Yalıtım sektörünün öncü kuruluşu Canpa'nın Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan: “Genel ekonomi ve inşaat sektörüne yönelik önlemler yanında yalıtım sektörüne özel düzenlemeler heyecan verici” dedi.

Canpa, EPDM su yalıtımı eğitimi verdi!

Firestone’un Ankara ve İç Anadolu Distribütörü Canpa’nın düzenlediği eğitim seminerinde EPDM su yalıtım membran ürününün uygulamasına ilişkin bilgiler verildi.

Canpa Yalıtım, Bitufa'dan ödül aldı!

Yalıtımda “mucize ürün” flexobitin üreticisi Hollandalı Bitufa, distribütörleri arasında en büyük hacme ulaşan Türkiye’nin yalıtım uzmanı Canpa’yı ödüle layık gördü.

Murat Özcan: Yangın yalıtımı binalarda riski azaltır!

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, yangın çıkma olasılığının her zaman var olduğunu belirterek, yangında doğru yalıtımın hayat kurtardığına dikkat çekti.

Canpa, FLEXOBİT membran ile su yalıtımında çığır açıyor!

Türkiye’de yalıtımın uzmanı Canpa, kendi kendini onarma özelliğine sahip FLEXOBİT membran ile su yalıtımında yeni bir çığır açıyor.

‘Bulvarlara ses yalıtımı şart’

Yalıtım sektöründe faaliyet gösteren CANPA'nın Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, Ankara'da trafiğe bağlı gürültü kirliliğinin had safhada olduğuna işaret ederek, ses yalıtımı uygulamalarının gerektiğini vurguladı

Ankara'da bulvarlara ses yalıtımı yapılmalı!

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan: “Ankara’da trafiğe bağlı gürültü kirliliği had safhada. Vakit yitirmeden ses yalıtımı uygulamasına gidilmeli” dedi.

Yalıtım firması Firestone ve Canpa güçlerini birleştirdi!

Dünyaca ünlü yalıtım firması Firestone’un Ankara ve İç Anadolu Distribütörlüğü’nü Türkiye’de “prestijli projelerin yalıtımcısı” olarak bilinen Canpa Şirketler Gurubu üstlendi.

Mehmet Özcan: Isı yalıtımı dünya dünya için hayati önem taşıyor!

Yalıtım sektörünün lider firmalarından Canpa'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özcan, ısı yalıtımının, tüm dünya ve insanlık için hayati önemde olduğunu vurguladı.

Canpa yalıtıma mobil uygulama desteği getirdi!

Canpa Şirketler Grubu, yalıtım sektöründe bir ilke imza atarak, yalıtıma dair tüm bilinmesi gerekenleri CanpaAppmobil uygulamasında topladı.

Binalarda rutubete karşı su yalıtımı yapılmalı!

Binalarda ortaya çıkan rutubet, önlem alınmazsa kanserden, romatizmaya, alerjiden, astıma kadar bir dizi rahatsızlığa neden oluyor. Canpa şirketler grubu yönetim kurulu üyesi Murat Özcan: "Rutubete karşı mutlaka su yalıtımı yapılmalı’" dedi.

Canpa yalıtım mobil uygulama Haberi

Canpa yalıtım mobil uygulama

Akıllı cihazlarda yalıtımla ilgili tüm detayların paylaşıldığı uygulama, istenen bilgilere her yerden ve en kısa sürede ulaşabilme imkanı sağlıyor.



Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan yaptığı açıklamada, “CanpaApp uygulamasıyla artık yalıtımla ilgili tüm öğrenmek istedikleriniz bir tıkla elinizin altında. CanpaApp uygulamasıyla izolasyon alanında bir ilki hayata geçirdik. Yalıtım dünyasındaki teknolojik yenilikleri beraberinde getiren uygulamamız kesintisiz hizmet vermeyi hedefliyor. CanpaApp’i iPhone, iPad ve Android işletim sistemlerinde rahatlıkla kullanabileceğiz” dedi. Yalıtımın önemini anlatmayı ve bu konudaki bilincin artmasını kurumsal sorumluluk olarak benimsediklerini ifade eden Özcan, şunları söyledi:




“Sağlıklı ve güvenli yaşam alanları yaratmak için çalışıyoruz. Bunun için sadece yalıtım yaptırmak yeterli olmuyor. Doğru yalıtım yapılmazsa harcanan paralar boşa gidiyor. Doğru malzemeler, doğru uygulama binaların ömrünü belirleyen ve yaşam alanlarına konfor getiren etkenler. Ayrıca...