19 / 04 / 2024

Canyon Ranch yurtdışı oteli

Canyon Ranch yurtdışı oteli

GM'deki 38 yıllık kariyerinden ayrılan Başkan Yardımcısı Susan Docherty, yeni firmasıyla dünyaya açılıyor. CEO'su olduğu Canyon Ranch, ABD dışındaki ilk wellness otelini gelecek yıl Bodrum-Kaplankaya'da açmaya karar verdi.

Canyon Ranch Wellness Resort kapatıldı!

Canyon Ranch, Türkiye'den çekilme kararı aldı. 250 milyon dolara inşa edilen 141 odalı Canyon Ranch Wellness Resort kapatıldı.

Milas Canyon Ranch kapandı!

Milas köylerinin denizle buluştuğu 5 milyon metrekarelik alan üzerinde yükselen, 250 milyon dolar yatırımla tamamlanan Milas Canyon Ranch kapandı.

Kaplankaya Canyon Ranch'in yüzde 80'i satıldı!

Dünyanın önde gelen sağlıklı yaşam kuruluşu Canyon Ranch ABD dışında ilk merkezini 250 milyon dolarlık yatırımla Türkiye’de açtı. Canyon Ranch projesinin şimdiden yüzde 80'i satıldı.

Meryem Uzerli, Canyon Ranch'ten 12 milyon liraya villa aldı!

Meryem Uzerli, Türkiye’deki en büyük yatırımını yaptı, Didim- Akbük’teki yeni bir siteden 12 milyon liraya villa satın aldı.

Milas Canyon Ranch Welness Resort Kaplankaya açıldı!

Milas köylerinin denizle buluştuğu 5 milyon metrekare arazide, 250 milyon dolar yatırımla tamamlanan, Türkiye’nin ilk lisanslı sağlık oteli Canyon Ranch Welness Resort at Kaplankaya’da yaşam başladı.

Ünlü isimler bu projeden ev alıyor!

Dünyanın en ünlü sağlık yaşam merkezi Canyon Ranch Avrupa’daki şubesi için Türkiye’yi seçti. Capital Partners’in proje sahibi olduğu ve toplamı 2.5 milyar doları bulacak projenin ilk etabı 250 milyon dolar yatırımla açıldı.

Karolina Kurkova Canyon Ranch Wellness Resort'tan ev aldı!

Tatil için Türkiye’ye gelen Karolina Kurkova, Canyon Ranch Wellness Resort Kaplankaya'dan 15 milyon liraya villa aldı. Evinde Türk dostlarını ağırlayan ünlü model, misafirperverliğiyle bizden biri oldu..

Canyon Ranch ABD dışındaki ilk merkezi Türkiye’de açtı!

Dünyanın önde gelen sağlıklı yaşam kuruluşlarından Canyon Ranch, Amerika dışındaki ilk merkezini Türkiye’de açtı.

Burak Öymen Kaplankaya Canyon Ranch projesini anlattı!

Dünyanın en ünlü sağlıklı yaşam merkezi, ABD’deki Tuscon ve Lenox’ta bulunan merkezlerinden sonra Avrupa’daki ilk yatırımını Türkiye’de gerçekleştirdi. Burak Öymen, Kaplankaya Canyon Ranch projesinin detaylarını anlattı.

Arizona Canyon Ranch Wellness Resort Hotel 1 Temmuz'da açılacak!

Amerikalı Mel Zuckerman Arizona-Tuscon’da Canyon Ranch Wellness Resort otel projesini kurdu. 141 odalı Canyon Ranch Wellness Resort otel bölümü 1 Temmuz 2016’da açılacak.

Kaplankaya Canyon Ranch projesi 10 yılda tamamlanacak!

Dünyanın önde gelen sağlık ve yaşam kuruluşlarından Canyon Ranch, 250 milyon dolarlık bir yatırımla Türkiye’ye geliyor. İçinde villalar, otel, sağlık ve fitness merkezleri ile spa bulunan ‘Kaplankaya Canyon Ranch’ projesi 10 yılda tamamlanacak.

Capital Partners, Canyon Ranch'in Türkiye şubesini açacak!

Kazak devi Capital Partners, ABD’li Canyon Ranch’i Bodrum’da açmak için gün sayıyor. 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Kaplankaya projesi, şirketin ABD dışındaki ilk yatırımı olacak

Canyon Ranch Bodrum'da otel açacak!

GM'deki 38 yıllık kariyerinden ayrılan Başkan Yardımcısı Susan Docherty, yeni firmasıyla dünyaya açılıyor. CEO'su olduğu Canyon Ranch, ABD dışındaki ilk wellness otelini gelecek yıl Bodrum-Kaplankaya'da açmaya karar verdi

Canyon Ranch yurtdışı oteli Haberi

Canyon Ranch yurtdışı oteli

Dünyaca ünlü otomotiv üreticisi ABD'li General Motors'un (GM) efsane ismi Türkiye'de otel açacak. GM'in 107 yıllık tarihinde ilk kadın Başkan Yardımcısı olan ve Avrupa Bölgesi'ni de yöneten Susan Docherty, Bodrum'da wellness oteli için gün sayıyor. 6 ay önce GM Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılarak turizm şirketi Canyon Ranch'ın direksiyonuna geçen Docherty, Bodrum'daki tesisle de markanın ilk uluslararası otelini hizmete almış olacak. 


BODRUM'U MERAK EDİYORLAR 

Türkiye'yi seçmelerinin nedenini turizmdeki potansiyel olduğunu dile getiren Docherty, "Global wellness sektörü 3.4 trilyon dolarlık bir büyüklüğe ulaştı. 1990'lı yıllarda Avrupa'da yaşarken herkes Fransız Rivierası veya Mallorca'ya gitmek istiyordu. Şimdilerde ise uluslararası anlamda seyahat edenler Türkiye'yi merak ediyor. Burası ilginç bir yer ve burada yaşamaya karar verenlerin sayısı da artıyor" dedi. 2016'nın yaz döneminde açılacak Bodrum...