26 / 04 / 2024

Capacity açılış saat

Capacity açılış saat

İstanbul Bakırköy'ün en büyük alışveriş merkezi olan Capacity AVM bünyesinde 200 mağaza ve 217 marka barındırıyor. Peki, Capacity bayramda açık mı? Capacity bayramda kaça kadar açık?

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda sona gelindi! Yarın açılıyor!

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın açılışında sona gelindi. İki il arasında demiryolu ile 12 saat olan seyahat süresini 2 saate düşürerek olan hat yarın açılıyor.

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

Ankara AKM Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet kıraathanesi, konferans salonu, kültür merkezi, geniş yeşil alanların yer alacağı Ankara AKM Millet Bahçesi'nin, 28 Ekim'de saat 13.30'da yapılacak açılışına vatandaşları davet etti.

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı yapılacak!

Ankara Valisi Vasip Şahin bugün saat 13.00'te 326 eğitim tesisinin açılışının yapılacağını belirtti.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi bugün açılıyor!

Türkiye'nin en büyük kütüphanesi olacak ve haftanın her günü 24 saat hizmet verecek Cumhurbaşkanlığı Milet Kütüphanesi, bugün açılıyor...

Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi 16 Aralık'ta açılıyor!

Esenler'de 47. Motorlu Piyade Alay Komutanlığı'nın bulunduğu kışlada hayata geçirilen Esenler Millet Bahçesi, 16 Aralık 2018 tarihinde saat 13:00'de açılıyor.

İstanbul'un 5 büyük millet bahçesi bugün açılıyor!

Türkiye'nin ilk millet bahçeleri bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek törende halkın hizmetine açılacak. Açılış töreni saat 14:30'da düzenlenecek.

İstanbul Yeni Havalimanı açılıyor!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk etabı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çok sayıda devlet başkanının katılımıyla saat 16.30'da hizmete açılıyor...

Dünyanın en büyük havalimanı yarın açılıyor!

Yaklaşık 10 bin kişinin çalıştığı İstanbul Yeni Havalimanı'nda, 7 gün 24 saat esasına göre olağanüstü bir çalışma gerçekleştirildi. Dünyanın en büyük havalimanı yarın açılıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına son 48 saat!

Türkiye Cumhuriyeti'nin mega projeleri arasında yer alan İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim'de hizmete açılıyor.

Sakarya Bisiklet Adası yarın açılıyor!

Şehrin yeni yaşam ve spor alanı olan Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası yarın saat 16.30’da açılıyor.

Arifiye’nin yeni yaşam alanı açılıyor!

Arifiye’de inşa edilen yeni yaşam alanı açılışının 18 Ekim Perşembe günü saat 16.30’da gerçekleştireceğini dile getiren Başkan Toçoğlu, “İlçemizin yeni buluşma noktası hazır. Arifiye Park şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Capacity açılış saat Haberi

Capacity açılış saat

Capacity bayramda açık mı?

İstanbul Bakırköy'ün en büyük alışveriş merkezi olan Capacity AVM bünyesinde 200 mağaza ve 217 marka barındırıyor.


Capacity AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Capacity bayramda açık mı? Capacity bayramda saat kaçta açılıyor? Capacity bayramda kaça kadar açık?


Capacity bayram mesaisi..

17 Temmuz 2015 tarihinde Ramazan Bayramı'nın 1. günü saat 13:00'te açılıyor. Saat 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Diğer günler ise AVM saat 10:00'da açılıyor ve yine saat 22:00'ye kadar hizmet veriyor.


Capacity iletişim bilgileri

Adres: Ataköy 1. Kısım Mahallesi Fişekhane Caddesi No: 7

34158 Bakırköy -  İstanbul


E-posta: [email protected]

http://www.capacity.com.tr

Telefon: 444 9 272


Capacity kroki:



Işıl Seren...