29 / 03 / 2024

Capital Gold Dış Ticaret Limited Şirketi adres

Capital Gold Dış Ticaret Limited Şirketi adres

Capital Gold Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Aydemir tarafından kuruldu.

Capital İnvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Capital İnvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdukahar Koylun ve Kayyum İzbasar ortaklığında kuruldu.

Next Capital için geri sayım başladı! Başkente 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje geliyor!

Zeray İnşaat başkent Ankara'daki Next Capital projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak Ankara Next Capital projesinde 491 konut ve 91 ticari ünite bulunuyor.

Acun Ilıcalı’nın kaza yaptığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing kaç lira? İşte 23 Eylül 2022 Honda fiyat listesi

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı geçtiğimiz pazartesi kızı İlknur Banu Ilıcalı ile birlikte İstanbul’da motosiklet kazası geçirdi. Kolu kırılan Acun Ilıcalı ölümden döndü. Kızı ise kazayı yara almadan atlattı. Peki Acun’un kullandığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing ne kada güvenli.

Best Gold İç Dış Ticaret Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Best Gold İç Dış Ticaret Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü’nde Ata Haddadghabel ve Davut çelik ortaklığında tarafından kuruldu.

Voyager Digital iflas başvurusunda bulundu! Kripto paralardaki düşüş aracı kurumu vurdu

Kripto para piyasasındaki sert düşüşler sektörde faaliyet gösteren firmaları peşe peşe iflas ettirmeye başladı. Singapur merkezli Three Arrows Capital, ABD’de mahkemeye iflas başvurusu yapmasının ardından Voyager Digital de iflas başvurusu yaptı.

Bitcoin 10 bin dolara mı düşecek? Şok tahmin geldi!

Doubleline Capital CEO'su Jeffrey Gundlach, kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin fiyatının 10 bin dolara düşmesinin kendisini şaşırtmayacağını dile getirdi.

Capital Economics, dolar için yıl sonu tahminini açıkladı! Rakam dudağınızı uçuklatacak!

Londra merkezli ekonomik araştırma ve danışmanlık şirketi olarak tanınan Capital Economics, TL'nin son dönemde yaşadığı büyük değer kaybının hız kazanarak daha da artmasını beklediklerini bildirdi.

Black Gold İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Gold İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Qasım H.N. Al-Khalıdı tarafından kuruldu.

Movemark Capital İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Movemark Capital İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Hans C. Dall Nygaard tarafından kuruldu.

Priem Capital İnvest İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Priem Capital İnvest İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ademı Aralbayeva ve Derviş Bülbül ortaklığında kuruldu.

Capital Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamam!

Güler GYG, Mersin kent merkezinde 4 ilçenin kesişim noktasındaki ofis projesi Capital Ticaret Merkezi’nin yüzde 90’ını tamamladı. Şirket bu projesiyle 2018 yılında Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi ofis projeleri ödüllerini almıştı.

World Gold Danışmanlık Ve Diş Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

World Gold Danışmanlık Ve Diş Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ahsen Lakehal, Aymen Azouı, Heythem Saıdı ve Hıchem Zellaguı tarafından kuruldu.

Fransa, düzenleyici uyumlu ilk kripto para fonunu onayladı!

Fransız varlık yöneticisi Melanion Capital, AB’nin ilk düzenleyici uyumlu kripto para fonunu başlatmak amacıyla onay aldı.

Capital Gold Dış Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Capital Gold Dış Ticaret Limited Şirketi adres

Capital Gold Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Aydemir tarafından kuruldu.

Capital Gold Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...