23 / 04 / 2024

Caprice Gold Maldivler öde kazan sistemi

Caprice Gold Maldivler öde kazan sistemi

Caprice Gold Maldivler projesinde ne kadar satış yapıldı? Caprice Gold Maldives projesine ilgi nasıl? Caprice Gold Maldivler projesinde 99 Euro'dan başlayan fiyatlarla kaç konut satışı gerçekleşti? Caprice Gold Maldivler projesinde 108 Teras Room satıldı!

Caprice Gold'daki devremülkler icradan satılacak!

Fadıl Akgündüz’ün yarım kalan son büyük projesi Caprice Gold için belirsizlik sürüyor. İflas dairesi, tüm varlıkların değerini ortaya çıkardıktan sonra icradan satış için gün belirleyecek.

Caprice Gold davasına bilirkişi atandı!

Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler dolandırıcılık davasına bilirkişi atandı. Duruşma dosyadaki eksiklerin giderilmesi için ertelendi. 

Caprice Gold mağdurlarından imza kampanyası!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinin mağdurları Fadıl Akgündüz için bir imza kampanyası başlattı, imza kampanyasına 201 kişi katıldı.

Caprice Gold'un inşaatı ne olacak?

2013 yılında bitirileceği duyurulan Caprice Gold projesinde çalışmalar bir yılı aşkın süre önce durdu. Caprice Gold'a umut bağlayan yüzlerce vatandaş, birikimlerini kurtarmaya çalışırken, Bayrampaşa'daki dev inşaat çürümeye başladı. Projenin akıbeti de belirsizliğini koruyor.

Fadıl Akgündüz'ün Caprice Gold davası 2 Eylül'e ertelendi!

İş adamı Fadıl Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.

Caprice Gold'un dolandırıcılık davası görüldü!

İş adamı Fadıl Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla yargılanmasına başlandı.

Caprice Gold projesi Singapurlular’a verildi!

Dolandırıcılıktan tutuklanan Fadıl Akgündüz’ün 5 haftada 60 bin kişiye yer sattığı iddia edilen Maldivler’deki Caprice Gold projesi Singapurlular’a verildi.

Caprice Gold mağdurları yarın miting yapacak!

Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’da hayata geçirdiği 7 yıldızlı Caprice Gold projesinden devremülk alan vatandaşlar yarın saat 13:00'de Bayrampaşa'daki Caprice Gold önünde toplanıp bir basın açıklaması yapma kararı aldı.

Caprice Gold Maldivler inşa edilemeyecek!

Müfettişlerin hazırladığı rapora göre Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold Maldivler projesinde akrabası olan şirket yetkilileri dini duyguları istismar etti ve işleyen bir otel varmış gibi reklam vererek tüketicileri bilerek ve isteyerek aldattı.

Caprice Gold Maldivler Otel'e 50 bin TL dini istismar cezası verildi!

Fadıl Akgündüz'e ait Caprice Gold Maldivler Otel'e Reklam Kurulu tarafından 'dini duyguları istismar' cezası verildi. Reklam Kurulu, otel reklamlarının durdurulmasını, 50 bin TL para cezası verilmesini kararlaştırdı.

Caprice Gold mağdurlarından helal otel iddiası!

Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold adını verdiği devremülkünden daire alıp mağdur olanlar, şimdi de haklarına karşılık kendilerine “helal otel” adlı projeden daire pazarlanmaya çalışıldığını söyledi. Mağdurlar, “Bu bize Fadıl Akgündüz’ün yeni bir oyunu.” dedi

Caprice Gold Maldivler projesi iptal!

Jet Fadıl'ın Maldivler'de Müslümanlara özel ada' olarak tanıttığı dev projesinin iptal olduğu ortaya çıktı. Posta'nın haberine göre projenin ortağı Abdurrahman Akarsu, 'Fadıl Akgündüz 60 bin kişiden 170 milyon dolar topladı...

Caprice Gold Maldives projesi iptal oldu!

Maldivler’de tatil vaadi veren Fadıl Akgündüz’ün devremülk sistemi ile pazarlamaya çalıştığı adanın sahibi ADK Akarsu şirketinin genel müdürü Eren Akarsu, verilen taahhüdün yerine getirmediğinden sözleşmeyi feshettiklerini açıkladı.

Caprice Gold Maldivler öde kazan sistemi Haberi

Caprice Gold Maldivler öde kazan sistemi

Caprice Gold Maldives projesinde 108 Teras Room satıldı!


Caprice Gold Maldives projesindeki satışlarda 12 Şubat 2014 itibariyle son durum şöyle; 


Caprice Maldives satışına 29 Ocak 2014'te başlandı. Fiyatları günlük 99 Euro'dan başlayan Caprice Gold Maldives Teras Roomların satışı tamamlandı. 


Kapris Gold Maldives projesinde 108 Teras Room bulunuyordu.


Capris Gold Maldives prosinde satışı süren odalar şöyle;


- Balkonlu odalar, 

- Garden Room 

- Roter Villa

- Okyanus Villa

- Göl Villa



Caprice Gold Maldives projesinin 25 Ekim 2014 yılında hizmete açılması planlanıyor. Kofenbe Adası'nda hayata geçirilen Caprice Gold Maldivler'de 2 yıllık kiralama 11 bin 881 TL...



Kapris Gold Maldivler projesinin internet sitesinde yer alan fiyat bilgileri şöyle; 


"Kişi başı günlük 99 Euro'dan başlayan fiyatlarla;

2 yıl ödeyin - 5 yıl kalın

3 yıl ödeyin - 15 yıl kalın

4 yıl ödeyin - 40 yıl kalın


Senet karşılığı ödemede 1 peşin 19 ay vade...


Banka Tatil...