24 / 04 / 2024

Carlowa Asfalt Altyapı Hafriyat İnşaat iletişim

Carlowa Asfalt Altyapı Hafriyat İnşaat iletişim

Carlowa Asfalt Altyapı Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Meral Altın tarafından kuruldu.

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yüzüak ve Veysel Serttağ ortaklığında kuruldu.

Sağnis Yol Altyapı Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağnis Yol Altyapı Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aymak tarafından kuruldu.

Nr Altyapı Asfalt İnşaat Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Nr Altyapı Asfalt İnşaat Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurahmet Özdemir tarafından kuruldu.

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

Carlowa Asfalt Altyapı Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carlowa Asfalt Altyapı Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Meral Altın tarafından kuruldu.

May Grup Altyapı Hafriyat Asfalt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Grup Altyapı Hafriyat Asfalt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aymak tarafından kuruldu. 

Malatya'daki asfalt şantiye arsası büyükşehire devredildi!

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık 210 bin metrakarelik asfalt şantiye arsası Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Sakarya Büyükşehir'den 70 bin ton asfalt!

SASKİ, şehir genelinde altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfalt serim işlemlerine son sürat devam ediyor.

Karapürçek Tırcılar Kooperatifi’ne 2 bin ton asfalt!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt serim işlemlerine hız kesmeden devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi'nden rekor asfalt yatırımı!

İlçedeki yaşam standartlarını yükseltmek adına altyapı hizmetlerini büyük bir titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi adına 2016’da yoğun asfalt çalışmalarını devam ettirdi.

İzmir Çaybaşı'ndaki dönüşümde altyapı sorunları yaşanıyor!

KENTSEL dönüşüm bilmecesinin devam ettiği Çaybaşı’da altyapı ve asfalt çalışmaları yapılamadığı için pek çok sokakta sorun yaşanıyor.

Konya Meram’da asfalt rekoru!

Farklı alanlarda önemi proje ve yatırımlara imza atan Meram Belediyesi, asfalt ve altyapı hizmetlerinde de büyük başarı sağladı.

Ankara Büyükşehir'den 2 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında hizmet alanına dahil olan ilçeler başta olmak üzere Başkent'in 17 çevre ilçesine son 3 yılda yol, asfalt, altyapı, çevre, kültür ve sosyal hizmetlerden oluşan 2 milyar TL’yi (2 katrilyon) aşan yatırım yaptı.

Carlowa Asfalt Altyapı Hafriyat İnşaat iletişim Haberi

Carlowa Asfalt Altyapı Hafriyat İnşaat iletişim

Carlowa Asfalt Altyapı Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Meral Altın tarafından kuruldu.

Carlowa Asfalt Altyapı Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü yol inşaatı ve çevre düzenleme, islerindeki asfalt üretimini yapmak, asfalt temini etmek, nakliyesini yapmak, asfalt serimi, asfalt yama islerini yapmak, yaptırmak bu konudaki ihalelere katılmak. Şirket asfalt üretimi ile ilgili her türlü araç ve gerecin ve komple tesisin alım satım üretim işletmesi ithal ve ihracını yapmak. Şirket yurt içinde ve yurt dışında asfalt fabrikaları kurmak, işletmek kiralamak, kiraya vermek. Şirket her türlü asfalt katkı maddelerini üretmek solvent imalat ithal ihraç alım satımı islerini yapmak, Yol, hava meydanı ve her Çeşit asfalt ve beton kaplama...