19 / 04 / 2024

çarmıklı çeşme evi

çarmıklı çeşme evi

Çarmıklı, Kalyoncu ve Tamtex İnşaat ortaklığı ile Boyalık koyunda inşa edilen 7800 Çeşme'nin inşaatına Şubat 2007'de başlandı. Farklı bir yaşam tarzı isteyenleri hedefleyen projede fiyatlar 400 bin dolardan başlıyor.

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Swissotel Residences Çeşme, ayrıcalıklı yaşamı Ilıca'ya taşıyor!

Çeşme Ilıca'da hayata geçirilen Swissotel Residences Çeşme projesinde teslimlerin 2022 yılında yapılması planlanıyor.

Çeşme'de ikiz villaların tadilat krizi!

İzmir Çeşme'de N.D.Ö  isimli vatandaş ikiz villaların  kendisine ait kısmını yeniden yaptı. Yıkım sırasında evi zarar gören  Cengiz Sunsal, hukuk mücadelesi veriyor. 

Gebze Köşklüçeşme'de ASM ihtiyacı TBMM'de!

Gebze'nin Köşklüçeşme Mahallesi'nin Aile Sağlığı Merkezi ihtiyacı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuruçeşme'de 7 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş İlçesi, Kuruçeşme Mahallesi'nde bulunan evi satışa çıkardı. Söz konusu kargir evin satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi. 

Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki evi sosyal medyayı salladı!

Çağla Ayça Altunkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki 20 milyon liralık malikanesi sosyal medyayı salladı.

Mimar Bruno Taut’un Kuruçeşme’deki evi satışa çıktı!

İstanbul’un sembol evlerinden mimar Bruno Taut’un tasarladığı Kuruçeşme’deki ‘Taut’un evi’ 20 yıl sonra satışa çıktı. Japon esintili villaya 95 milyon TL değer biçildi.

Doğa Rutkay'ın Çeşme'deki taş villası!

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, 2015'te Çeşme'de aldığı 300 metrekare büyüklüğündeki, 3 yatak odası, 2 banyosu olan villasını satın alırken sadece kapı deliğinden bakarak karar vermiş...

Kenan İmirzalıoğlu Çeşme'de bungalov ev kiraladı!

Baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’ın üzerine titriyor. Yakışıklı oyuncu eşinin bir dediğini iki etmiyor. İmirzalıoğlu, Çeşme'de gözlerden uzak bir bungalov ev kiraladı...

Kuru Çeşme'de 10 milyon TL'ye icradan satılık ahşap ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Kuru Çeşme Mahallesi, 1709 ada, 121 parseldeki 238,89 metrekarelik ahşap evi 10 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kenan Doğulu Çeşme'den ev bakıyor!

Yakışıklı popçu Kenan Doğulu, evliliğini kurtarmak için her yolu denerken bir taraftan da Çeşme'de ev bakıyormuş

Çeşme'de ayrıcalıklı yaşam projesi: Sea Homes!

Türkiye’nin sevilen tatil ve eğlence merkezi Çeşme’nin en güzel koyu Paşalimanı’nda eşsiz konuma sahip Sea Homes ayrıcalıklı yaşam projesi, sezonu yeniliklerle açtı.

çarmıklı çeşme evi Haberi

çarmıklı çeşme evi

7800 Çeşme'nin künyesi Çeşme'nin Boyalık koyunda inşa edilen 7800 Çeşme'nin inşaatına Şubat 2007'de başlandı. Çarmıklı, Kalyoncu ve Tamtex İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen proje farklı bir yaşam tarzı oluşturmayı hedefliyor. 7 bin 812 metrekarelik bir alan üzerine kurulu olan 7800 Çeşme, ev ve tatil anlayışına değişik bir yaklaşım getiriyor.

Misafirler için apart suit

Denize sıfır konumda, iç özellikleri birbirinden farklı 9 tip konut seçeneği bulunan 7800 Çeşme'de 37 adet apart daire ve ev sahiplerinin misafirleri için özel olarak dizayn edilmiş 17 adet apart suit bulunuyor. Toplam 54 üniteden meydana gelen projedeki her dairede 50 ve 60 metrekarelik...