19 / 04 / 2024

CarreourSA izmit arazisi

CarreourSA izmit arazisi

CarreourSA, İstanbul Bayrampaşa'da ve İzmit'teki arazilerini satışa çıkaracak. Kocaeli'nde yılbaşından sonra kapanan mağazanın arazisi 52 dönümlük büyüklüğe sahip.

CarrefourSA İstanbul ve İzmit'teki arazilerini satacak!

CarreourSA, İstanbul Bayrampaşa'da ve İzmit'teki arazilerini satışa çıkaracak. Kocaeli'nde yılbaşından sonra kapanan mağazanın arazisi 52 dönümlük büyüklüğe sahip.

Malatya VOF arazisi yeniden satışta!

Daha önce ‘özelleştirme’ adı altında birçok kez satılmak istenen, ancak çeşitli nedenlerle satışı gerçekleşmeyen Vagon Onarım Fabrikası (VOF) binası ve arazisi yeniden satışa çıkartıldı.

İzmit'teki Emekli Evleri 5 yıldızlı otel konforunda!

izmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın talimatıyla hizmete sokulan ve Türkiye'ye örnek olan emekli evlerinden en az 5 bin kişinin yararlandığı öğrenildi.

Atatürk Orman Çiftliği arazisi davası reddedildi!

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi içinde yapılan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Ankapark Projesi'nin, Atatürk'ün Vasiyetine uygun olmadığı gerekçesiyle TMMOB'a bağlı 4 odanın açtığı davayı mahkeme reddetti.

1948 yılında Mısırlı Prens Mustafa Fazıl Paşa Köşkü'nün arazisi satılacak!

1948 yılında Üsküdar Altunizade'de eski Millet Bahçesi'nin karşısında bulunan Mısırlı Prens Mustafa Fazıl Paşa Köşkü adıyla bilinen yıktırılmış tarihi köşkün 40 dönümlük arazisi toptan satılacakmış.

2B arazisi başvuru yerleri!

2b arazilerinin satışları, 01/05/2010 tarihinden itibaren tespit ve takdir edilen rayiç bedeller üzerinden yapılıyor. İşte, 2B arazisi başvuru yerleri!

2b arazisi satış bedeli taksitle ödenir mi?

Orman vasfını yitirmiş olan 2b arazilerin satışlarında başvuru sahiplerinden satış bedeli üzerinden belirli ücret ödemesi yapması isteniyor. Peki, 2b arazisi satış bedeli taksitle ödenir mi?

Hazine arazisi kiralama işlemleri!

Hüküm ve tasarrufları devlet tarafından yapılan hazine arazileri en fazla 10 süreyle kiraya verilebiliyor. İşte, hazine arazisi kiralama işlemleri!

Hazine arazisi satış dilekçesi örneği!

Hazine arazisi satın alım işlemlerinde taşınmaz malın bağlı bulunduğu ilçede ise malmüdürlüğü, İlde ise Defterdarlık Emlak Müdürlüğüne başvuru yapılması gerekiyor. İşte, hazine arazisi satış dilekçesi örneği!

Hazine arazisi kiralama dilekçesi!

Hazine arazisi kiralamak isteyenlerin bir dilekçe ile Defterdarlığa/ Malmüdürlüğüne bir dilekçe ile başvuruda bulunmaları gerekiyor. İşte, hazine arazisi kiralama dilekçesi!

Kültür arazisi nedir?

Bilindiği üzere orman haritalarında; orman olan yerler yeşil, 2/B sahaları kırmızı, kültür arazileri ise sarı renkli olarak gösteriliyor. Peki, kültür arazisi nedir?

Hazine arazisi kiralamak için dilekçe örneği!

2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine göre, talep sahibi tarafından belirlenen taşınmazın kiralanmasının istenilmesi halinde, dilekçe ile başvuru yapılması gerekiyor. İşte, hazine arazisi kiralamak için dilekçe örneği!

Tarım arazisi nasıl imara açılır?

İmar Kanunu ve yönetmelikleri gereğince bu araziler üzerinde yapılaşmaya izin verilmiyor. Yapılaşmanın mümkün olabilmesi için tarım arazisinin imara açılması gerekiyor. Peki, tarım arazisi nasıl imara açılır? Tarla nasıl arsa olur?

CarreourSA izmit arazisi Haberi

CarreourSA izmit arazisi

Carrefour Türkiye'ye ilk olarak 1993 yılında İçerenköy'deki CarrefourSA Hipermarket ile geldi. 1996'da Sabancı Holding ile ortaklık sonrasında CarrefourSA adıyla hizmet vermeye başladı. 


Birleşme sonrası ilk büyük CarrefourSA ise Adana'da açıldı. Firma 2005'te Gima ve Endi marketlerini bünyesine kattı. 2012'de Fransızlar ile fikir ayrılığına düşen Sabancı Holding, yönetimden çekildi. Aradan bir yıl geçtikten sonra 2013 yılında şirketin yönetimi tekrar Sabancı Holding'e geçti. Holding, Mehmet Nane'yi firmanın başına getirdi. Nane döneminde yapılanma süreci yaşayan ve satın almalarla öne çıkan firma, Kiler, İsmar gibi zincirleri bünyesine kattı. CarrefourSA ise hiper, süper, gurme, mini ve e-ticaret konseptlerine ayrıldı. Nane, bu yılın başında görevinden sürpriz bir şekilde ayrılarak koltuğunu Hakan Ergin'e bıraktı. Ergin verimsiz mağazaları kapatırken firma daha operasyonel bir yapıya kavuştu. Mağazalar kapandıkça bulundukları...