19 / 04 / 2024

Çarşı Meram açılış tarihi

Çarşı Meram açılış tarihi

Meram Belediyesi tarafından inşa edilen ‘Çarşı Meram’ İş Merkezi muhteşem bir törenle açıldı.   

Açlık sınırı asgari ücreti geçti!

KAMU-AR tarafından yapılan araştırmaya göre, başkent Ankara’da yaşayan dört kişilik bir ailenin ocak ayındaki açlık sınırı 17 bin 442 TL şeklinde olurken, 17 bin 2 TL olan asgari ücreti de geride bıraktı. Araştırmaya göre, yoksulluk sınırı ise 48 bin 459 TL'ye çıktı.

4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 12 bin 335 TL’ye yükseldi!

Büro Emekçileri Sendikası Araştırma Merkezi BES-AR, Nisan ayı açlık ve yoksulluk sınırı belli oldu. 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 12 bin 335 TL, yoksulluk sınırı ise  39 bin 652 liraya yükseldi.

Tesla sahipleri açlık grevi başlattı!

Elon Musk'ın sahibi olduğu ve dünyanın en pahalı araçlarından biri olan Tesla'nın araç sahibi olduğu belirtilen bir grup Norveçli, otomobillerinin sık sık arızalanması nedeniyle açlık grevi başlattı.

Alman otomotiv üreticisi Opel'den tarihi başarı! 160 yıl oldu

Dünyanın en köklü otomobil markalarından olan Opel, bu yıl 160. yılını kutluyor. Opel’in başarı hikayesi, Ağustos 1862'nin sonunda başladı. Adam Opel, ilk dikiş makinesini Rüsselsheim'da üreterek Opel şirketinin temelini attı.

Mustafa Varank: Ülkemizde aynı anda 40 fabrika açılıyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Tüm dünyada yatırımların kesildiği böylesine bir konjonktürde, ülkemizde 40 fabrika aynı anda açılıyor. İşte bu Türk sanayicisinin, Türk ekonomisinin başarısıdır." diye konuştu.

Meram Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

Restorasyon çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlanan Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi hizmete açılıyor.

Konya Meram Hacı Rafet Görey Cami açılıyor!

Meram Belediyesi tarafından inşa ettirilen ‘Hacı Rafet Görey Cami'nin açılışı bugün gerçekleştirilecek.

İzmir’in ilk kent müzesi açılıyor!

Kültür, sanat alanlarında çalışmaları destekleyen Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, İzmir’in ilk kent müzesinin açılış müjdesini verdi. Proje için eski un fabrikası aslına sadık kalınarak müzeye dönüştürülecek. 

Çarşamba Devlet Hastanesi açılıyor!

Yaklaşık olarak 47 bin metrekare alana kurulan 250 yatak kapasiteli Çarşamba Devlet Hastanesi açılıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

Çarşı Meram açıldı!

Meram Belediyesi tarafından inşa edilen ‘Çarşı Meram’ İş Merkezi muhteşem bir törenle açıldı.   

Restorasyonu tamamlanan Mısır Çarşısı açıldı!

355 yıllık Osmanlı kent dokusuna ait bir yapı olan Mısır Çarşısı, 5 yıl süren restorasyon çalışmaları sonunda yeni yüzüne kavuştu. Çarşının açılışı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı.

Agora Antalya AVM bugün açılıyor!

Agora Antalya Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bugün Antalya'da açılıyor.  Adını antik çağdaki çarşı, pazar, ticaret yeri anlamına gelen 'Agora'dan alan AVM, Antalyalılar ile bugün buluşacak. 

Çarşı Meram açılış tarihi Haberi

Çarşı Meram açılış tarihi

 
Parklar, bahçeler ve yeşil alanlardan, kültürel yatırımlara ve spor tesislerine kadar gerçekleştirdiği insan merkezli yatırımlarıyla Meram’ı bir cazibe merkezi yapan Meram Belediyesi, bir büyük, önemli ve özel yatırımı daha inşa etti. Meram Belediyesi'nde yer alan habere göre, bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacak ve yine bölgeye önemli bir hareketlilik kazandıracak olan ‘Çarşı Meram’ın açılışı muhteşem bir törenle yapıldı. Açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Milletvekilleri Halil Etyemez, Selman Özboyacı, Meram Kaymakamı Resul Çelik, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Selçuklu Belediye Başkan Vekili Faruk Ulular, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti...