28 / 03 / 2024

Cathay Group Ataköy projesi

Cathay Group Ataköy projesi

Cathay Group, uluslararası ortaklıklarla yatırım odaklı gayrimenkul projeleri geliştirmeye devam ediyor.

Cathay Group Ataköy projesi geliyor!

Cathay Group ve Suudi Arabistanlı Neba şirketi ortaklığında hayata geçirilecek olan Nivo İstanbul'da çalışmalar tam gaz sürüyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, gelecek ay Ataköy projesinin lansmanını yapacaklarını söyledi.

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Cathay Group, Altın Emlak ile iş birliği yapıyor!

Cathay Group, Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projelerin satış ve pazarlama süreçlerinde sektörde 20'nci yılını geride bırakan Altın Emlak ile iş birliği yapıyor...

İsmail Özcan, Cathay Group'un yeni genel müdür yardımcısı oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan oldu...

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy yabancıların radarında!

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy bulundukları konumlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı'' dedi.

Cathay Group’tan turizme yatırım!

Nivo İstanbul’da The Ascott, Nivo Ataköy’de de Retaj Group’la 5 yıldızlı Hotel Apartment konseptiyle hizmet verilmesi konusunda anlaşmaya varan Cathay Group, Juno Taksim Otel’le turizm sektörüne girdi. 

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy RecExpo'da görücüye çıkıyor!

Cathay Group, Bakü’nün ve Güney Kafkasya Bölgesi’nin en prestijli Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı RecExpo’da Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projelerini tanıtacak...

Cathay Group- Retaj Group İşbirliği basın daveti bugün!

Dünyanın önemli otel yatırımcılarından Katar Kraliyet Ailesi’ne bağlı Retaj Group ile Cathay Group iştiraki Nivo Ataköy, Feriye Restoran’da düzenlenecek imza töreni ve basın toplantısıyla işbirliği anlaşması yapacak. 

Tolga Bilgiç, Cathay Group'un yeni satış ve pazarlama müdürü oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Satış ve Pazarlama Müdürü Tolga Bilgiç oldu. 

Cathay Group, rezidans yönetimi için The Ascott Limited'le anlaştı!

Geliştirdiği Nivo markalı büyük ölçekli projelerle adından söz ettiren Cathay Group, Nivo İstanbul Projesi’nin bir bloğunda uzun dönemli konaklama ve kiralama hizmeti vermek üzere Ascott firmasıyla anlaştı..

Cathay Group, rezidans yönetimi için Ascott’la anlaştı!

Cathay Group, Nivo İstanbul Projesi’nin bir bloğunda uzun dönemli konaklama ve kiralama hizmeti vermek üzere Ascott firmasıyla anlaştı. 

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu!

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu.  Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group yeni genel müdürünü seçti.

Cathay Group’un, İstanbul’daki Nivo projeleri dünyaya ulaşıyor!

Cathay Group’un yıldız projeleri olarak gösterilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy dünyayla buluşuyor. Ekip, Brezilya’dan ABD’ye, Almanya’dan Katar’a temaslarını da sürdürüyor...

Nivo Ataköy nerede?

Cathay İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de hayata geçirilen Nivo Ataköy projesi 2 blok halinde yükseliyor. Peki, Nivo Ataköy nerede?

Cathay Group Ataköy projesi Haberi

Cathay Group Ataköy projesi

Cathay Group, uluslararası ortaklıklarla yatırım odaklı gayrimenkul projeleri geliştirmeye devam ediyor.


Cathay Group , 25 yıllık tecrübe ürünü olan Nivo markasının ikinci projesi Nivo Ataköy’ü duyurmak üzere 8 Kasım Salı günü saat 10:00'da Ritz Carlton’da basın toplantısı...