24 / 04 / 2024

Cathay Katarlı Retaj Grup ortaklığı

Cathay Katarlı Retaj Grup ortaklığı

İstanbul’un cazibe merkezi lokasyonlarında geliştirdiği projelerle adından söz ettiren Nivo, Ataköy projesinde Katarlı Retaj Grup ile ortaklığa imza attı. 

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

Bakan Kurum'dan Kanal İstanbul'la ilgili şok açıklama! Katarlılar ne kadar yer aldı?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Katarlıların Kanal İstanbul'dan ne kadarlık alan aldığını açıkladı. Peki Katarlılar Kanal İstanbul'dan ne kadarlık alan aldı?

Galatasaray Adası'na Katarlı talip!

Galatasaray Adası için Mart'ta tahliye kararı verilmişti. O tarihten bu güne Su Ada boş kaldı. Pek çok talipli Galatasaray Adası'nın kapısını çalıyor. Alınan bilgilere göre Mandarin Türkiye'nin ortaklarından Katarlı Alfardan Holding, adanın en istekli taliplerinden oldu.

Muğla Bodrum'daki sit arazisi Katarlılara satılacak iddiası!

Muğla Bodrum'a bağlı Ortakent Mahallesi’nde daha önceden 3. Derece Doğal Sit Alanı olarak tescillenen, fakat pandemi sürecinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile imara açılan 1.1 milyon metrekarelik arazinin Katarlılara satılacağı iddia edildi.

Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri, The Ritz'i 800 milyon Sterlin'e satın aldı!

Ünlü İngiliz milyarder Barclay kardeşlerin, Londra'nın ünlü oteli The Ritz'i Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri'ye 800 milyon Sterlin'e sattığı öğrenildi...

Retaj Grup Türkiye'de 750'nin üzerinde konutu işletecek!

Katar devletinin hissedarı olduğu Retaj Grup, Beyttürk ile imzaladığı anlaşma sonucunda Türkiye'de 750'nin üzerinde konutun işletmesini yapacak.

Gayrimenkul ve inşaata gelen Katarlı firma sayısı 45’e ulaştı!

Son 5 yılda 30 firma daha geldi, Türkiye’de faaliyet gösteren Katarlı gayrimenkul firmalarının sayısı 45’e çıktı...

Katarlılara arazi satma vaadiyle 40 milyon liralık vurgun!

Ankara'da "Çiftlik Bank" benzeri yapılanmayla dolandırıcılık yapan 4 şüpheli yakalandı. Dolancırıcılar arazileri yüksek karla Katarlılara satacaklarını söyleyerek 20 kişiyi yaklaşık 40 milyon lira dolandırdı...

Katarlılar Türkiye'den 795 bin metrekare büyüklüğünde toprak aldı!

Katarlılarının Türkiye’den aldığı gayrimenkullerin Katar Emiri’nin annesi Şeyha Moza’nın Kanal İstanbul güzergâhında bulunan arazisi ile sınırlı olmadığı ortaya çıktı. Katarlılar, AKP döneminde Türkiye’den toplamda 795 bin metrekare büyüklüğünde toprak aldı.

Hotel Les Ottomans'a Katarlılar talip oldu!

Ünal Aysal'ın şirketinin, banka borcu yüzünden icralık olan oteli 'Hotel Les Ottomans'a, Katarlılar talip oldu….

Cathay Group, Altın Emlak ile iş birliği yapıyor!

Cathay Group, Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projelerin satış ve pazarlama süreçlerinde sektörde 20'nci yılını geride bırakan Altın Emlak ile iş birliği yapıyor...

Katarlılar Türkiye'ye 22 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Özer, "Katar, Türkiye'de en kısa sürede en hızlı yatırım yapan ülkelerden biri. Katarlıların Türkiye'de şu anda 22 milyar dolar doğrudan ve dolaylı yatırımı var." diye konuştu.

Seba İnşaat'ın iki oteli Katarlılara satılıyor!

Seba İnşaat Karaköy ve Dolapdere'de yer alan iki otelini 93 milyon Euro'ya Katarlı Artic'e satacak.

Cathay Katarlı Retaj Grup ortaklığı Haberi

Cathay Katarlı Retaj Grup ortaklığı

Katar’daki gayrimenkul ve konaklama sektörünün lider markalarından Retaj Grup, geliştirdiği projeleriyle bulunduğu bölgeye yüksek katma değer yaratan Nivo’nun Ataköy projesine ortak oldu. Nivo Ataköy için düzenlenen imza törenine Cathay Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz,  Cathay Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, Liderlik Development Yönetim Kurulu Başkanı Imad Shanan ve Retaj Hotels Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Mohammed Bin Johar Al Mohammed katıldı. 

Törende açıklamalar yapan Cathay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, İstanbul’un cazibe merkezi lokasyonlarından Ataköy’de geliştirdikleri projeye Katarlı gayrimenkul devi Retaj’ın gösterdiği ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Tuğsuz, “Körfez bölgesinin sektördeki sayılı yatırımcılarından Retaj’ın, iş ortaklığı için bizim projemizi seçmesini, projemiz için global onay olarak kabul ediyoruz. Bu anlaşmayla birlikte Nivo Ataköy, yaşam kalitesini yükseltecek, bölgenin...