26 / 04 / 2024

çedbik eğitim izmir

çedbik eğitim izmir

ÇEDBİK-Konut Teknik Eğitim 21 Aralık 2017 Perşembe günü İzmir'de Tepekule Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

İzmir'de ev kiralarına yüz yüze eğitim zammı!

Türkiye genelinde kiralık evlerin fiyatları uçtu. İzmir'de fiyatlardaki artıştan nasibini aldı. Geçtiğimiz seneyi uzaktan eğitim ile geçiren öğrenciler okullarının olduğu şehirlere dönmeye başladı. Ev arayan öğrenciler; fahiş kira tutarlarıyla karşı karşıya kaldı.

SGK İzmir Eğitim ve Dinlenme Tesisi'nin satıldığı iddiası TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, SGK İzmir Eğitim ve Dinlenme Tesisi'nin satıldığı iddiası TBMM gündeminde konu oldu..

İzmir Selçuk'a modern eğitim merkezi geliyor!

Selçuk Belediyesi, eski Halk Eğitim Merkezi'nin bulunduğu alana modern kütüphane, etüt merkezi ve çocuk trafik eğitim parkı yaptıracak.

İzmir'de 89 eğitim kurumu kapatıldı!

İzmir'de Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyonlar kapsamında, 49 eğitim kurumu daha kapatıldı. Kapatılan okulların sayısı 89'a yükseldi.

İzmir Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi hizmete girdi!

İzmir'in Çiğli ilçesinde hizmete giren Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, ilk hastalarını karşılamaya başladı. Yüksek kalite standartlarına sahip dijital hastane, sunduğu konforla da dikkat çekti

Uğur Eğitim Kurumları İzmir'e yatırım yapacak!

BAHÇEŞEHIR Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) Başkanı Enver Yücel İzmir'de eğitime yeni yatırım yapacaklarının müjdesini vererek hedeflerinin dünyaya entegre olmuş bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi.

İzmir Cumhuriyet Eğitim Müzesi restore ediliyor!

Açık olduğu dönemde çok sayıda öğrencinin ziyaret ettiği, Cumhuriyet filmlerini izlediği İzmir Cumhuriyet Eğitim Müzesi ve Türk Eğitim Tarihi ve Teknolojileri Müzesi'ni kurtarma çalışması başladı...

İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

İzmir’de dijital Hastane olarak hizmete giren Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin açılışını yapan sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 40 bin yatak kapasiteli 230 tane hastaneyi aynı anda yapabilen dünyada bir başka ülke olmadığını söyledi.

İzmir Buca Eğitim Merkezi Aralık ayında açılacak!

Buca Belediyesi’nin, ailelerin eğitim giderlerine destek olmak amacıyla projelendirdiği Buca Eğitim Merkezi (BEM), aralık ayında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

İzmir'de 500 milyon liralık eğitim yatırımı yapılacak!

Milli Eğitim Bakanlığı'nın İzmir'de eğitim yatırımlarına 500 milyon liralık bütçe ayırdığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Bardakçı, "İlk etapta 17 anaokulu, 99 ilkokul ve ortaokul ve 39 lise yapılacak" dedi

İzmir Tren Makinistliği Eğitim Programı tamamlandı!

“Tren Makinistliği Eğitim Programı” tamamlandı. Programı başarıyla bitiren 23 genç, hem bir meslek sahibi olmanın hem de İzmir Metrosu’nda sürücü olarak göreve başlamanın sevincini yaşadı.

İzmir'de rüzgar enerjisi eğitim merkezi kurulacak!

İzmir'de rüzgar enerjisi eğitim merkezi kurulacak. Hamburg’ta 23-26 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Uluslar arası rüzgar enerjisi fuarında Türkiye kalabalık bir heyetle adeta gövde gösterisi yaptı.

İzmir'de taşımacılık yapan şoförlere eğitim veriliyor!

İzmir'de taşımacılık yapan şoförlere eğitim veriliyor. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, tanıtım kartlarının hem şoförler hem de yolcuların güvenliği açısından büyük önem taşıdığını vurguluyor.

çedbik eğitim izmir Haberi

çedbik eğitim izmir

ÇEDBİK-Konut Sertifikası Onaylı Danışman/Değerlendirici Teknik Eğitimleri verilemeye devam ediyor.

İzmir'de ilk ve ücretsiz Teknik Eğitim 21 Aralık 2017 Perşembe günü Tepekule Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Eğitim TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi desteğiyle yapılacak. 


Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği tarafından, Türkiye'ye özgü geliştirilen, Konut tipi yeni binalar için ulusal yeşil bina değerlendirme sistemi ÇEDBİK-Konut Sertifikası kapsamında, eğitim süresince tüm başlıklar ayrıntılı olarak ele alınacaktır.

Sertifika Değerlendirme Başlıkları

Bütünleşik Yeşil Proje Yönetimi Arazi Kullanımı Su Kullanımı Enerji Kullanımı Sağlık ve Konfor Malzeme ve Kaynak Kullanımı Konutta Yaşam İşletme ve Bakım Yenilikçilik