26 / 04 / 2024

cedit mahallesi toki projesi

cedit mahallesi toki projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi'nde 1105 yeni konut ve 6 adet dükkan inşa edecek.

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Kocaeli Cedit Mahallesi'nin yapı stoku yenileniyor!

Kocaeli Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilen "yerinde" kentsel dönüşüm planlamasıyla 1105 hak sahibinin konutları yeniden inşa ediliyor. 494 konutun tahliyesi tamamlandıktan sonra konutlar için yıkım çalışmaları başladı.

Kocaeli Cedit Mahallesi tahliye ediliyor!

Kocaeli'nde kentsel dönüşüme giren Cedit Mahallesi' nde yıkım çalışmaları 3 Ocak'tan sonra başlatılacak.

TOKİ Kocaeli Cedit 1105 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 14 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini 14 Eylül'de gerçekleştirecek.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesini 6 Eylül'de gerçekleştirecek.

İzmit Cedit Mahallesi'ni bakanlık dönüştürecek!

Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Çevre Bakanlığında toplantıya katılan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, dönüşüm projesinin yapımı için Çevre Bakanlığı ile prensip anlaşmasına vardı.

Ali Güney: Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kararlıyız!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili İzmit Belediye Meclisi’nin ortak hareket etmelerinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak Başkan Güney yaptığı açıklamada “Milletimizin beklentilerini karşılayan her adımı sonuna kadar desteklemeye devam edec

İzmit Cedit Mahallesi’nde kentsel dönüşüm uzlaşımı sürüyor!

Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm gerçekleştirecek olan İzmit ilçesi Cedit Mahallesi’nde hak sahiplerinin yüzde 68’i ile uzlaşma sağlandığı açıklandı.

Cedit Mahallesi kentsel dönüşümünde bin hak sahibi ile anlaşıldı!

İzmit Cedit Mahallesi’nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesinde, şimdiye kadar bin hak sahibiyle anlaşma sağlandı. 

İzmit Cedit Mahallesi’nde uzlaşma görüşmeleri tamamlanıyor!

İzmit Cedit Mahallesi’nde yapılacak olan kentsel dönüşüm için hak sahipleriyle görüşmeler devam ediyor.

İzmit Cedit Mahallesi'nde dönüşüm için ilk imzalar atıldı!

Bakanlar Kurulu tarafından riskli bölge olarak ilan edilen ve İzmit Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm çalışmalarına başlanan Cedit Mahallesi’nde ilk imzalar atıldı. 

İzmit Cedit Mahallesi'nde dönüşüm için görüşmeler başlıyor!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarından birinin yapılacağı İzmit Cedit Mahallesi’nde hak sahipleriyle uzlaşma görüşmeleri için çalışmalar sürdürülüyor.

cedit mahallesi toki projesi Haberi

cedit mahallesi toki projesi

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yeni projeleri için start verdi.

TOKİ'nin yeni projesi Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Projenin ihale ilanı TOKİ'nin resmi internet sitesinde yayınlandı.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi projesinde toplam 1105 konut ve 6 dükkan yer alacak. Projede ayrıca altyapı ve çevre düzenleme işine de yer verilecek.

Dar gelirli İzmitlilerin yüzünü güldüren TOKİ İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesi 15 Haziran tarihinde yapılacak.

İhale ilanı:
Kocaeli İli, İzmit İlçesi Cedit Mahallesi 1105 Konut, 6 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Haziran 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den 35 ilde konut ve iş yeri...