29 / 03 / 2024

CEG İstanbul Mühendislik adres

CEG İstanbul Mühendislik adres

CEG İstanbul Mühendislik Anonim Şirketi bugün Bağcılar 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedef Karahan ve Mohand Larbi Sennour ortaklığıyla kuruldu...

İstanbul Global Teknoloji Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Teknoloji Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Özdemir tarafından kuruldu.

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi kuruldu!

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Tuna tarafından kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Nevada İstanbul Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Nevada İstanbul Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Yavuz Güneş tarafından kuruldu.

İstanbul Aden Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

İstanbul Aden Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  Özgür Kiliç ve Özlem Akyüz Can tarafından kuruldu.

Metrekare İstanbul İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Metrekare İstanbul İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Melih Özbey tarafından kuruldu.

İstanbul Contracting Mühendislik ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

İstanbul Contracting Mühendislik ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de Elsewedy Contracting Holding Ltd. tarafından kuruldu.

İstanbul Mita Mühendislik Mekanik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Mita Mühendislik Mekanik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Emre Bul tarafından kuruldu.

İstanbul Grup Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Grup Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Erdem Akyürek tarafından kuruldu.

Aytem Havuz Medikal Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aytem Havuz Medikal Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Büyükçekmece'de Rauf Atilla tarafından açıldı.

Kordil Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi açıldı!

Kordil Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi Maltepe'de Harun Karaman tarafından açıldı.

Zeray Makina Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zeray Makina Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Zekeriya Zeray tarafından açıldı.

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilgin tarafından açıldı.

CEG İstanbul Mühendislik adres Haberi

CEG İstanbul Mühendislik adres

CEG İstanbul Mühendislik Anonim Şirketi bugün Bağcılar 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedef Karahan ve Mohand Larbi Sennour ortaklığıyla kuruldu.

CEG İstanbul Mühendislik Anonim Şirketi konusu: Şirket her türlü mühendislik, müşavirlik proje hizmetleri ve taahhüt işleri ile iştigal edecektir. Şirket, amacını gerçekleştirmek için, aşağıdaki faaliyetlerle iştigal edecektir: 1- Her türlü idari, mali ve ticari faaliyetle iştigal edebilir. 2- Yurtiçinde ve yurtdışında kurulmuş her türlü şirkete iştirak edebilir, hisse devredebilir, acentelik, satıcılık ve temsilcilik üstlenebilir ve acente, satıcı ve temsilci olabilir, serbest bölgelerde şubeler açabilir ve daha evvel kurulmuş ya da ileride kurulacak şirketlere iştirak edebilir. 3) Şirket, yukarıda bahsi geçen faaliyetlerle alakalı malların ticari işlemleriyle, aynı zamanda ithalat ve ihracatla iştigal edebilir ve aynı türden ticari faaliyetlerle uğraşabilir. Bu...