27 / 04 / 2024

Celalettin Güvenç kimdir

Celalettin Güvenç kimdir

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin 763 projesi içerisinde yer alan vaadleri arasında yer alan "ucuz konut projesi ne zaman hayata geçirilecek.

Celalettin Güvenç: Kuzeybatı Çevre Yolu olmazsa olmazımız!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, vaatleri arasında yer alan Kuzeybatı çevre yolu projesini Abide trafiğini rahatlatmak açısından en kısa sürede gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Celalettin Güvenç TOKİ konut indirimi için devreye girdi!

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ve Kamu Şirket Personelleri Derneği (KAŞİP) Genel Başkanı Hakan Aydın'ı makamında kabul eden Başkan Güvenç, esnaf ve işçiler için indirim ve ödeme kolaylığı hakkında bilgi verdi

Her kesime uygun konut projesi başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara kaliteli ve ucuz konut sağlamak amacıyla "Her Kesime Konut Projesi" başlatıldı. Konu ile ilgili Belediye Başkanı Celalettin Güvenç açıklama yaptı.

Celalettin Güvenç: Urfa kentsel dönüşümle değişecek!

Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Eski Sanayi Bölgesinde 4 ayda 292 bağımsız bölümün yıkımını tamamlayarak, 1. Etapta Birinci Bölümünün en kısa sürede temelinin atılacağının müjdesini verdi.

Celalettin Güvenç: Tarım arazilerimizi korumak zorundayız!

Şanlıurfa Ziraat Odası ' nın yeni hizmet binasını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, " Milli varlığımız olan tarım arazilerimiz korumak zorundayız " dedi...

Celalettin Güvenç: Maşuk yol sorununu bitiriyoruz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Maşuk bölgesinde kapsamlı incelemelerde bulunarak, Maşuk konutları ve ulaşım yollarıyla ilgili toplantı yaptı. Güvenç "Maşuk yol sorununu bitiriyoruz" dedi

Celalettin Güvenç kentsel dönüşüm toplantısı yaptı!

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Gaziantep'te AK Parti Belediyelerinin 'Kentsel Dönüşüm, sosyal belediyecilik, spor ve eğitim merkezleri ile trafik konusunda yaptığı çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

Celalettin Güvenç: Şanlıurfa'nın 25 yıllık master planının hazırlanması gerek!

AK Parti'den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olan Celalettin Güvenç, beraberindeki heyet ile Yüzakı Derneği'ni ziyaret etti. Celalettin Güvenç: Şanlıurfa'nın gelişmesi hakkında birtakım açıklamalarda bulundu.

Celalettin Güvenç kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Şanlıurfa’nın mevcut belediye başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın yerine 2014 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Celalettin Güvenç kimdir?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Güven Özyurt kimdir? Ford Otosan’da hangi alanlarda çalıştı?

Güven Özyurt nereden mezun oldu? Ford Otosan’a ne zaman katıldı? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Güven Özyurt’un biyografisi...

Egemen Döven kimdir?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven kimdir? Egemen Döven daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Egemen Döven'in biyografisi...

Durmuş Döven​ kimdir?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven​ kimdir? Durmuş Döven​ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Durmuş Döven'in biyografisi...

Güvenç Özel kimdir?

NASA’nın Mars’ta kuracağı yaşam alanı için proje üreten ve 3’üncü olan ABD’de yaşayan Türk mimar Güvenç Özel kimdir? Güvenç Özel bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Görkem Güvenç kimdir?

Halen Noname Studio çatısı altında meslektaşlarıyla çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Görkem Güvenç kimdir? Görkem Güvenç, hangi projelere imza attı? İşte Görkem Güvenç..

Celalettin Güvenç istifa etti!

Şanlıurfa Valiliği görevi sırasında istifa eden ve geçen yıl yapılan seçimlerde AK Parti'den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Celalettin Güvenç, bugün İçişleri Bakanlığı'na görevinden istifa ettiğine dair dilekçeyi verdi...

Gonca Güvençoğlu kimdir?

İç Mimar Gonca Güvençoğlu kimdir? İç Mimar Gonca Güvençoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gonca Güvençoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Gonca Güvençoğlu..

Abdulvahap Güven kimdir?

Osmaniye Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulvahap Güven kimdir? Abdulvahap Güven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdulvahap Güven, ne zamandan beri Osmaniye Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Celalettin Güvenç: Kuzeybatı Çevre Yolu olmazsa olmazımız!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, vaatleri arasında yer alan Kuzeybatı çevre yolu projesini Abide trafiğini rahatlatmak açısından en kısa sürede gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Mustafa Güven Ağar kimdir?

İZSU Genel Müdürlüğüne Mustafa Güven Ağar getirildi. Peki, Mustafa Güven Ağar kimdir? Yeni İZSU Genel Müdürü Mustafa Güven Ağar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Güven Ağar..

Özkan Özgüven kimdir?

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven kimdir? Özkan Özgüven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özkan Özgüven, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Özkan Özgüven..

Celalettin Güvenç: Urfa kentsel dönüşümle değişecek!

Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Eski Sanayi Bölgesinde 4 ayda 292 bağımsız bölümün yıkımını tamamlayarak, 1. Etapta Birinci Bölümünün en kısa sürede temelinin atılacağının müjdesini verdi.

Celalettin Güvenç kimdir Haberi

Celalettin Güvenç kimdir

Şanlıurfa'nın en önemli sorunlarından birisi hiç kuşkusuz konut sorunudur. Büyükşehir Belediyesi'nin 2014 yerel seçimlerinde vaad ettiği 763 projesi arasında yer alan orta ve dar gelirli vatandaşlar için, "ucuz konut" projesinin ne zaman hayata geçirileceği merak ediliyor. Konut ve Kira fiyatları bakımından, Şanlıurfa Türkiye'nin en pahalı illeri arasında yer alıyor. Sürekli göç alan ve nüfus yoğunluğu bakımından Türkiye'de ilk il arasına yer Şanlıurfa'da konut fiyatları ve kira fiyatlarındaki aşırı yüksek olması nedeniyle ilimize gelen öğretmen ve memurların yanı sıra kentte yaşayan orta ve dar gelirlileri olumsuz etkiliyor.


KİRA VE KONUT FİYATLARI TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNDE 

Şanlıurfa Merkez Karaköprü ve Haliliye ilçelerinde konut fiyatları yaklaşık 300 bin ile 750 Bin TL arasında değişirken, yine bu bölgedeki kira fiyatları da en düşük bin lira ile...