26 / 04 / 2024

Celaloğlu Kayacity Başakşehir

Celaloğlu Kayacity Başakşehir

Daire fiyatlarının 297 bin liradan başlangıç gösterdiği Celaloğlu Kayacity Başakşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Başakşehir metrosu çağrısı! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir hastanesine bağlanacak metro inşaatının sürdürülmesi hakkında "Ben Sayın Cumhurbaşkanı’na buradan çağrı yapıyorum. Gelin, elbirliğiyle duran bütün metro hatlarını harekete geçirelim" dedi...

Başakşehir metro inşaatını durduran Ekrem İmamoğlu'na tepkiler büyüyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yönetimi göreve geldikten sonra birçok projeye durdurma kararı verdi. Şehir hastanesine gidecek olan Başakşehir metrosunun yapımını durduran Ekrem İmamoğlu, bu kararıyla tepki çekti...

Başakşehir'e 2.5 milyon kitaplık dev kütüphane!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu yaptığı açıklamada “İbn Haldun Üniversitesi’nin kuzey yerleşkesine 2,5 milyon kitap kapasiteli dev bir kütüphane geliyor” dedi.

Başakşehir en fazla metro ağı olan ilçe olacak!

Başakşehir Belediye Başkanı ve AKP Başakşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Kartoğlu, ''Ulaşım olarak da kesişen noktadayız. Yeni yatırımlar ile birlikte en fazla metro ağı olan ilçe olacağız” dedi.

Yasin Kartoğlu: Başakşehir'de 7 tane metro hattı olacak!

Başakşehir’in mevcut Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den yeniden aday gösterildi. İşte Yasin Kartoğlu'nun hayata geçireceği projeler...

Yasin Kartoğlu Başakşehir projelerini anlattı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir’de yapımı devam eden dev projeleri anlattı.

Başakşehir Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası açıldı!

Başakşehir Devlet Hastanesi’nin Ek Hizmet Binası, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Gerçekleştirilen törende konuşan İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Kayaşehir’de inşaatı devam eden, Avrupa’nın en büyük kent hastanesi olacak İkitelli İstanbul Şehir Hastanesi’nin bir şahese

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün açılıyor!

Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin TURYAP Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün Erdal İmrek, Erkut Memiş, Cahit Yeşil ve Murat Meşin tarafından açılıyor..

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği yarın açılıyor!

Büyümeye devam eden TURYAP'ın yeni temsilciği yarın, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin altındaki dükkanlarda açılacak.

Başakşehir mega projelerle değerleniyor!

437 bin metrekarelik alanda İstanbul’un en büyük ve en güzel meydanlarından birini hayata geçirdiklerini vurgulayan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, mega yatırımlarla ilçenin değerine değer katacağını söyledi.

Kanal İstanbul, Başakşehir'i uçuracak!

Başakeşhir özellikle mega projelere yakınlığı ile dikkat çekiyor. Başakşehir Belediye Başkanı Kartoğlu, "Kanal İstanbul Başakşehir'i uçuracak" dedi. Emlak Konut ve TOKİ gibi firmaların bölgede inşa ettiği projelerle gelişimini sürdüren ilçe markalı konut üreticinin hedefinde. 

Yasin Kartoğlu, Başakşehir Belediye başkanı oldu!

Başakşehir Belediye Başkanı görevine Başakşehir Belediyesi Meclisi'nin yaptığı oylama ile Yasin Kartoğlu getirildi. Kartoğlu yaptığı açıklamada 'Halka hizmet, Hakk'a hizmettir.' düsturu ile gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.

Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Mostar Life Başakşehir projesi Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı işbirliği imzasıyla inşa ediliyor. Proje 332 konuttan meydana geliyor. İşte Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat listesi...

Celaloğlu Kayacity Başakşehir Haberi

Celaloğlu Kayacity Başakşehir

Kayacity projesi, Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul Başakşehir'de yükselen proje 6 blok olarak yükseliyor.


Kayacity Residence projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Proje 5 bin 600 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.


Başakşehir Kayacity Residence'ta 2 oda 1 salon daireler 297 bin TL'den, 3 oda 1 salon daireler 320 bin ile 370 bin TL'den satışa sunuluyor. Kayacity'de yüzde 30 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için 120 aya kadar imkanı sunuluyor.


2 oda 1 salon daireler 114 metrekare, 3 oda 1 salon daireler 148 metrekare, 4 oda 1 salon daireler ise 172 metrekare büyüklüğünde tasarlandığı Kayacity'de metrekare birim fiyatı 2 bin 500 TL'den başlıyor.


Açık-kapalı yüzme havuzları, sauna, 24 saat güvenlik,  kapalı otopark, pilates stüdyosu,...