26 / 04 / 2024

Çerkezköy projeleri son durum

Çerkezköy projeleri son durum

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yağmur taşkın koruma projesindeki çalışmaları inceledi ve Teski Genel Müdürü Şafak Başa ile diğer yetkililerden bilgi aldı.

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne?

İnşaatı hız kesmeden devam eden Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne? İşte beklenen projedeki son gelişmeler...

Çerkezköy OSB'de baraj ve okul kurulacak!

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, istihdam ve eğitimde gelişme yaşatacak projeleri açıkladı. Çerkezköy OSB yönetimi, meslek lisesinden sonra bir de meslek yüksekokulu kurmaya hazırlanıyor.

Çerkezköy meydanı genişletiliyor!

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen meydan genişletme çalışmaları kapsamında, Merkez Osmanlı Camii’nin duvarlarının yıkılıp, meydana dahil edilmesine ilişkin vatandaşların talebine Vahap Akay’ın ’hazır’ olduğunu belirtti.

Tekirdağ Çerkezköy Tapu Müdürlüğü'nde çalışmalar denetlendi!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Kaymakamı Metin Kubilay, Tapu Müdürlüğüne habersiz giderek çalışmaları denetledi. Kaymakam Kubilay, habersiz denetimleri kapsamında Tapu Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Conti, Çerkezköy'de büyük bir fabrika kuruyor!

Elektrikli ev aletleri markası Conti, ithalata ek vergi gelince üretimi içeride yapma kararı aldı. Çerkezköy’de büyük bir fabrika kuruyor.

Martı GYO, Çerkezköy'deki arsasını satacak!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde yer alan arsası üzerine kat karşılığı veya hasılat paylaşımlı inşaat modeli geliştirilmesine karar verdi.

Çerkezköy'de taşkın koruma inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından yapılan Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası T aşkın Koruma İnşaatı'nın temel atma töreni geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi.

Selenium Ataköy'de son 30 daire satışta!

Aşçıoğlu Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire sakinlerini bekliyor. Üç blokta toplam 321 daireden oluşan Selenium Ataköy'deki son 30 daire, loft ve 3+1 seçeneklerinde bulunuyor.

Selenium Ataköy'de son daireler!

Aşçıoğlu'nun İstanbul Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire alıcısını bekliyor. Proje toplam 321 daireden meydana geliyor.

Aşçıoğlu Selenium Ataköy'de son 30 daire!

Aşçıoğlu’nun İstanbul’un kalbi Ataköy’de yükselen projesi Selenium Ataköy’de son 30 daire, sakinlerini bekliyor. Proje 3 blok halinde yükselen 321 konuttan oluşuyor.

Çerkezköy Huzurevi binası ne olacak?

Çerkezköy Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısının ilk oturumunun sona ermesinin ardından Çerkezköy’ün kanayan yarası haline gelen ve yaklaşık 20 yıldır sonuç alınamayan 970 ada 1 parselde bulunan Huzurevi binasının akıbeti görüşüldü

TOKİ Konya Hüyük son başvuru günü!

TOKİ Konya Hüyük son başvuru günü 31 Aralık 2015 olarak belirlendi. Daire fiyatlarının 76 bin 954 TL'den başladığı projede 180 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Referans Bakırköy'de son fırsatlar!

"Referans Bakırköy'de son fırsatlar" sloganıyla tanıtılan Referans Bakırköy Rezidans'ta 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Proje Biskon Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Çerkezköy projeleri son durum Haberi

Çerkezköy projeleri son durum


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy'de bazı incelemelerde bulundu. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile beraber Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılan Piknik alanında  bulunan Albayrak ayrıca Teski tarafından yapılan yağmur taşkın koruma projesindeki çalışmaları inceledi ve Teski Genel Müdürü Şafak Başa ile diğer yetkililerden bilgi aldı. 3 etaptan oluşan ve 1. Etabının bittiğini belirten Başkan o bölgede oturan ve sele maruz kalan İmar Sitesi sakinleri ile diğer vatandaşların da sel taşkınından kurtulduğunu söyledi.




Tekirdağ Büyükşehir...