26 / 04 / 2024

Çerkezköy projelerinde son durum ne

Çerkezköy projelerinde son durum ne

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yağmur taşkın koruma projesindeki çalışmaları inceledi ve Teski Genel Müdürü Şafak Başa ile diğer yetkililerden bilgi aldı.

TOKİ Arnavutköy projelerinde son durum! Yeni ihale tarihleri açıklandı mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Arnavutköy projelerinin ihaleleri iptal edilmişti. Peki TOKİ'nin Arnavutköy projelerinde son durum ne? İşte detaylar...

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne?

İnşaatı hız kesmeden devam eden Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne? İşte beklenen projedeki son gelişmeler...

İzmir'de yapımı süren raylı sistem projelerinde son durum ne?

İzmir'de yapımı devam eden raylı sistem projelerinde son durum ne? İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu ve çalışmalardaki son durumu paylaştı.

İstanbul'daki raylı sistem projelerinde son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki raylı sistem projeleriyle ilgili açıklama yaptı. Peki İstanbul'daki raylı sistem projelerinde son durum ne?

Kocaeli'nin örnek projelerinde son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın inşaatı devam eden projelerde incelemelerde bulundu. İşte Kocaeli projelerinde son durum...

İzmir tramvay projelerinde son durum!

İzmir’in ana ulaşım omurgasını raylı sistem ile oluşturan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yapım çalışmalarını hızla sürdürdüğü Konak ve Karşıyaka tramvaylarında büyük aşama kaydetti. İşte İzmir tramvay projelerinde son durum...

Selenium Ataköy'de son daireler!

Aşçıoğlu'nun İstanbul Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire alıcısını bekliyor. Proje toplam 321 daireden meydana geliyor.

Aşçıoğlu Selenium Ataköy'de son 30 daire!

Aşçıoğlu’nun İstanbul’un kalbi Ataköy’de yükselen projesi Selenium Ataköy’de son 30 daire, sakinlerini bekliyor. Proje 3 blok halinde yükselen 321 konuttan oluşuyor.

Çerkezköy Huzurevi binası ne olacak?

Çerkezköy Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısının ilk oturumunun sona ermesinin ardından Çerkezköy’ün kanayan yarası haline gelen ve yaklaşık 20 yıldır sonuç alınamayan 970 ada 1 parselde bulunan Huzurevi binasının akıbeti görüşüldü

TOKİ Konya Hüyük son başvuru günü!

TOKİ Konya Hüyük son başvuru günü 31 Aralık 2015 olarak belirlendi. Daire fiyatlarının 76 bin 954 TL'den başladığı projede 180 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Referans Bakırköy'de son fırsatlar!

"Referans Bakırköy'de son fırsatlar" sloganıyla tanıtılan Referans Bakırköy Rezidans'ta 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Proje Biskon Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Çerkezköy OSB yönetimi ihtiyaçlarını karşılamak için yatırım yapıyor!

Siyasilerden ‘bir süre daha’ umudunu kesen sanayici, maliyetleri indirmek için kendi başının çaresine bakıyor. Çerkezköy OSB’nin yönetimi, ‘elektrik, buhar ve atık bertaraf maliyetlerini düşürmek, su ihtiyacını karşılamak için kendi yatırımını yapıyor.

Martı GYO Çerkezköy'deki arsası için inşaat şirketleriyle görüşecek!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Tekirdağ Çerkezköy'deki konut inşası için inşaat şirketleriyle görüşme bilgilerini yayınladı.

Çerkezköy projelerinde son durum ne Haberi

Çerkezköy projelerinde son durum ne


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy'de bazı incelemelerde bulundu. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile beraber Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılan Piknik alanında  bulunan Albayrak ayrıca Teski tarafından yapılan yağmur taşkın koruma projesindeki çalışmaları inceledi ve Teski Genel Müdürü Şafak Başa ile diğer yetkililerden bilgi aldı. 3 etaptan oluşan ve 1. Etabının bittiğini belirten Başkan o bölgede oturan ve sele maruz kalan İmar Sitesi sakinleri ile diğer vatandaşların da sel taşkınından kurtulduğunu söyledi.




Tekirdağ Büyükşehir...